9.8.2013

Osaako joku selittää?

http://lekmer.fi/lelut/nuket-keinuhevoset-ja-pehmoelaimet/muotinuket/monster-high-13-wishes-catrine-demew

Onko kukaan muu huomannut että Scarisista tuttu Exclusive nukke Catrine Demew on Lekmerillä myynnissä nimellä "Monster High, 13 Wishes, Catrine DeMew" ? O_o

Osaako joku kertoa minulle että mistä moinen? Nukke on siis saatavilla nyt heti.

~~
Tsekkaa --> http://dollrevolutions.blogspot.fi/

???
~AgiteMaria

27 kommenttia:

 1. En oo ite huomannu. Aika jännä juttu. :D

  VastaaPoista
 2. Eiih, toihan oli joku wallmart/target exclusive! En halua että tästäkin nukesta tulee yleinen, ja että sen "harvinaisuus" suomessa laskee .__. Toivottavasti toi on vaan virhe! (oon pahis >:D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika typerää tuo on minustakin että ensin myydään nukkea target exclusivena, eikä suomessa laisinkaan ja sitten yhtäkkiä pistetään prikulleen sama nukke myyntiin jonkun toisen sarjan alle ja tehdään siitä tavallinen :S
   Exclusive on exclusive eikä sen siitä pitäisi muuksi muuttua >:(

   Poista
  2. Niimpä + teille jotka alempana selititte, että näitä voidaan myydä eri maihin myyntiin yms.: Mun mielestä on silti tosi ärsyttävää, että sitä saa suomeen/suomesta, vaikka lekmer onkin ruotsalainen sivusto. Se on vähän niinkuin epäreilua, musta olis ollu paljon kivempi jos tää olis jäänyt exclusivenä Walmartiin/Targetiin minne se nyt ikinä olikaan tarkoitettu alunperin.
   Nyt tästäkin nukesta tulee yleinen, ja kaikki hankkivat sen. Jee :/

   Poista
  3. Musta se on taas tosi huvittavaa, että porukka haluaa suomeen myyntiin paljon erilaisia nukkeja, mutta jos jotain "harvinaista" nukkea tulee suomeen myyntiin, niin se aiheuttaa närkästystä. Selittäkää mitä se haittaa jos nukesta tulee "yleinen" :D?

   Poista
  4. 1. Se on alunperin ollut exclusive B)
   2. Nyt sitä saa lekmeristä ja kaikki hankkivat exclusiven, jota aikoinaan ihailtiin hiukan harvinaisempana nukkena. :D

   Poista
 3. Jos nukke on exclusive, niin eikös se koske vaan tiettyä maata/kauppaketjua sitten? Eli jos monsteri X on jenkeissä exclusive, sitä saa muualla päin maailmaa myydä vapaasti ellei joku toinen osta siihen oikeuksia. Tää on siis vaan mun käsitys :D Tää kisu ei kyllä ole 13 wishes sarjaa, mutta aika useinhan noita mokia käy nettikaupoissa, kun niillä ei selkeästi ole ketään monsteri asiantuntijaa käytössä ;D Hitto tilasin just lekmeriltä melkein satasella MH:ta, joudunkohan nyt tilaa tuonkin :D

  VastaaPoista
 4. WHAT? :o
  Öh, mitäs tähän sanois..... On tyhmää että exclusive muutetaan perus nukeksi todellakin ! ._.
  Ihmiset (niin kuin ihana ystäväni Arietta) ovat tilanneet nukkea ulkomailta aika kalliilla ja pian suomeen tullaan myymään samaa nukkea halvemmalla jaja vielä _ei exclusivena_ ,_,
  Tyhmää :(

  VastaaPoista
 5. Juurikin niin kuin nindi selitti. Se on Walmart exclusive Jenkeissä ja Kanadassa. Mutta se on mahdollista saada myyntiin muihin maihin muihin kauppoihin. Kuten esimerkiksi Tallinnassa on myynnissä useitakin exclusiveja, Ghouls Rule Abbey, Scarily Ever Afterit, Kohl's Operetta ja Clawdeen.... Mutta koska Suomi nyt vaan on tällainen, ei ole tähän mennessäkään tullut yhtäkään muita kuin niitä Toys R Us exclusiveja. Tuo 13 Wishes on ihan vaan moka. Se ei tarkoita sitä, että Catrinesta tulisi "basic". Mutta huhu kertoo, että Catrine kuuluisi uuteen New Scaremester sarjaan. Saa nähdä. Sitä paitsi, Lekmerin varasto sijaitsee Ruotsissa, nettikaupasta sattuu vaan olemaan myös suomenkieliset sivut. Se, että nukke on lekmerissä, ei tarkoita sitä, että se on Suomessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa, no ilmankos! Selittää paljon. Minä kun olen aina vaan kuvitellut että jos nukke on jossain exclusivena niin siellähän on ja pysyy :D

   Poista
 6. No jos toi nyt pysyy tuolla nii pitää säästää rahaa....
  Tilasin just iskän kaa tuolta nuken nii en nyt heti viittis kinuta uutta nukkee

  VastaaPoista
 7. Aika megamoka. Tostahan näkee jo kilometrin päähän että paketin kyljessä lukee SCARIS

  VastaaPoista
 8. Okei, olen niin pihalla kuin voi olla, älysin vain että Scaris-Catrinea, joka on ollut harvinainen nukke, myydään nyt toisen sarjan nukkena ja siitä tulee yleinen. Pitääkö päättelyni paikkansa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummy kirjoitti tällaisen selvennyksen:
   "Juurikin niin kuin nindi selitti. Se on Walmart exclusive Jenkeissä ja Kanadassa. Mutta se on mahdollista saada myyntiin muihin maihin muihin kauppoihin. Kuten esimerkiksi Tallinnassa on myynnissä useitakin exclusiveja, Ghouls Rule Abbey, Scarily Ever Afterit, Kohl's Operetta ja Clawdeen.... Mutta koska Suomi nyt vaan on tällainen, ei ole tähän mennessäkään tullut yhtäkään muita kuin niitä Toys R Us exclusiveja. Tuo 13 Wishes on ihan vaan moka. Se ei tarkoita sitä, että Catrinesta tulisi "basic". Mutta huhu kertoo, että Catrine kuuluisi uuteen New Scaremester sarjaan. Saa nähdä. Sitä paitsi, Lekmerin varasto sijaitsee Ruotsissa, nettikaupasta sattuu vaan olemaan myös suomenkieliset sivut. Se, että nukke on lekmerissä, ei tarkoita sitä, että se on Suomessa. "

   Poista
 9. Oho O.O Mutta mun mielestä on kivaa, että mä saan mun pitkään kapaavani kisulin helpommin!

  VastaaPoista
 10. Mun mielestä on vaan hyvä jos näitä exclusiveja tulee helpomminkin saataville ja myös muihin maihin. Ymmärrän kyllä että vähän harmittaa jos on ostanut sen jo kalliilla, mutta ei sen pitäisi maailmaa kaatava juttu olla. (:

  VastaaPoista
 11. Tämä tyttö raivostui! Se on exclusive! Miksi? Miksi? Nyt kaikki saavat sen ja se ei ole arvokas. Aatelkaa jos joku olis ostanut unelmansa viikko sitte isolla hinnalla ja nyt sitä myydään? No, en kuitenkaan osta tota. Se ei houkuta pätkääkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeks hirvee ragetus. (o-o)

   Poista
  2. Ei haittaa, kyllä täällä saa ragetella jos siltä tuntuu :D
   Ja olen kyllä aika samoilla linjoilla. Onhan se tietysti ihan hinoa että suomeen saadaan lisää nukkeja (jos joku ei uskalla/halua tilata ulkomailta) mutta minua itseäni kyllä hämmentää hirmuisesti tuo että jossain päin maailmaa se on exclusive ja jossain toisaalla tavallinen enkä sitten oikein ymmärrä että millä logiikalla näitä nukkeja nyt sitten ostellaan O_o

   Poista
 12. ne jotka omistaa jo catrinen, niiden catrinet on exlusiveja. mutta nämä eivät ole. exlusivet on arvokkaampia kuin nämä.

  VastaaPoista
 13. Mut miten exclusive Catrinen ja tavallisen Catrinen erottaa toisistaan kun nehän on kuitenkin sama nukke? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, ja mua edelleen ärsyttää tää että exclusivestä tulee yleinen >n<

   Poista
 14. Vastaukset
  1. Vau, vaati varmaan todella paljon rohkeutta sinulta laatia noin pitkä ja sydäntä raastava kommentti anonyymisti.
   Otan osaa.

   Poista
 15. eihän se mikään maailman loppu ole jos catrine on myynnissä lekmerissä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olekkaan. Joillekkin jotka ovat sitä himoinneet eivätkä ole ulkomailta pystyneet/halunneet ostaa se on vallan mainio uutinen! :)

   Poista
 16. Mä tiesin, että tää tulis Suomeenkin.

  VastaaPoista