2.2.2015

Huonoja uutisia

Tahdon heti ensi alkuun tehdä tässä selväksi: en julkaise tätä postausta siksi että tahtoisin aiheuttaa riitaa, loukata, tai pahoittaa kenenkään mieltä! Pahoitin vain tapahtuneesta itse mieleni ja tahdon avautua tästä teille lukijoille, sillä koen ettei minua kohdeltu reilusti.

Osallistuin siis joulukuussa Ghoulicious blogin kuvakisaan

Ohjeet kuuluivat seuraavasti:Osallistuin tällä kuvalla:

....ja voitin:


Kuvakisan voittaja ilmoitettiin 15. päivä joulukuuta ja heti saman päivän aikana laitoin sähköpostia menemään:
Ja seuraavana päivänä siitä, ilmoitti Ghoul doll että paketti on postitettu.


.....sitten odoteltiin.... ja odoteltiin....Postin olisi kuulunut toimittaa paketti ennen joulua. 30. päivä joulukuuta otin Ghoul dolliin uudelleen yhteyttä, tiedustelin seurantatunnusta:

... En saanut seurantatunnusta. Noh, odottelin pikkusen vajaa viikon, 5. päivä tammikuuta rohkenin tiedustella lähetystunnusta uudemman kerran:
Sitten odottelin.... ja odottelin.... ja odottelin.... JA odottelin.

Ghoul doll tosin lähti Thaimaaseen vasta 7. päivä, ja kirjoitti sieltä käsin myös 2 uutta blogipostausta:

 30. päivä tammikuuta otin uudelleen yhteyttä:

Eikä vieläkään ole kuulunut mitään. Joko Ghoul doll ei ole ikinä lähettänyt pakettia, tai vaihtoehtoisesti Posti on töpännyt todella pahasti. Kumpi tahansa vaihtoehto onkaan kyseessä, mielestäni tilanteeseen on asennoiduttu lapsellisesti ja välinpitämättömästi. Kadonneen paketin arvoitusta ei yritetä selvittää, eikä edes viesteihini vastata jotta pystyisin selvittämään asiaa itse.

Nyt Ghoul doll on ilmoittanut pitävänsä jo uuden kuvakisan vaikka vanhaakaan ei ole hoidettu kunnialla päätökseen, siispä en aio osallistua. Ja suosittelen myös Ghoulicious blogin kanssa lukijoita miettimään, sillä yhteydenpito ja asioiden selvittämien ei tunnu luonnistuvan.

EDIT (3.2.2015):


Että tämmöistä sitten tänään:
Vähän kieltämättä hymyilytti kun läpi lukaisin... :) 

60 kommenttia:

 1. Voi harmi kun paketti ei ole VIELÄKÄÄN tullut sinulle :( Minuakin kyllä ärsyttää tuo että paketti ei ikinä tule ja viesteihin ei vastata.
  Ghoul Dollin kannattaisi lähettää jo paketti : /
  T:Siniapila

  VastaaPoista
 2. Voi huhhuh, aikamoista touhua! Vaikuttaa täydeltä kusetukselta, eihän seurantatunnuksen lähettäminen vie kuin minuutin, ei voi olla niin iso vaiva ettei mitenkään voi vastata EDES JOTAIN! Mä veikkaan että koko palkintoa ei ole koskaan ollutkaan ja tyyppi on luullut että voi laittaa kaiken Postin syyksi ja ettei kukaan sen enempää kysele perään... Tajusiko saaneeensa MESTARI-REKLAMOIJAN vastaansa, tuskin :D

  VastaaPoista
 3. Okei, eli Ghoul Doll oli kuin olikin full of shit! Bloginsa kommenteissa kirjoitti näin:

  "Luulitteko te oikeesti, että mä tällaisen paskan kisan taas pitäisin. Se aiempikin kisa oli täyttä valhetta."

  Voi huhhuh nyt oikeesti! Aikamoinen paskanpuhuja. Mutta ainakin tiedät nyt että mitään palkintoa ei ole tulossakaan. Harmittaa sun puolesta, näit turhaan vaivaa kisan eteen :( No, tietääpähän nyt minkälainen tyyppi sitäkin blogia pitää, eipä tarvitse vaivautua lukemaan/seuraamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps.. Vähän veikkailinkin että tuskin on koko palkintoa ikinä ollutkaan, mutta en viitsiny Tuossa postauksessa sitä ruveta spekuloimaan etten ketään loukkaisi. Turhaa oli sekin hienotunteisuus :D
   No mutta, kuten Ghoul Doll asian hienosti ilmaisi niin kun nyt ilmeisesti tämän maailman kaikkeuden omistan niin ei auta muu kun lähteä metsästämään sitä Draculockeria jostain kaupasta. Rahalla saa ja hevosella pääsee, ei tää maailma tähän lopu :D

   Poista
  2. Juu, olipas melkoista menoa tuossa saamassasi viestissä, repesin täysin viimeistään kohdassa "kunnon masentunut saatanan palvoja" :D
   Aika huomionkipeä tyyppi vissiin, mutta jos on oikeasti masentunut niin kyllä siihenkin apua saa, ei tarvitse netissä kusettaa ihmisiä huomion vuoksi. Mutta lapset on lapsia, toivottavasti tämä ei nyt kolahda liian kovaa.

   Eli Ghoul Doll, jos luet tätä, niin ymmärrä että kukaan täällä ei sinua vihaa eikä tahdo sinulle mitään pahaa! Kaikki toivovat varmasti hyvää jatkoa sinulle, virheitä tekee jokainen, ihmisiä ollaan kaikki. Jatka ihmeessä bloggaamista (vaikka eri nimellä) mutta pysy rehellisenä, ei muutaman lukijan takia tarvitse keksiä palkintoja tai mitään muutakaan.

   Poista
  3. Näin juuri, olen Meown kanssa täysin samaa mieltä. En tosiaankaan toivonut tämän postauksen johtavan siihen että kenenkään tarvitsisi bloggailua lopettaa! Eikä mitään anteeksi antamatonta syntiä ole päässyt käymään joten päätä pystyyn ja tästä eteenpäin rehellisellä meiningillä niin pääsee sitten vähän pidemmälle! :)

   Poista
 4. Oikeesti?!? Siis mä voisin nyt irtisanoutua kohta Ghoul Dollin lukijoista kun en pidä tollasista blogeista tai blogaajista jotka vetää nenästä >x o !!! Ja AgiteMarian kuvakin oli hyvä ja vei voiton joten joku tässä nyt ei vetele *c*/
  Siis miksi, Miksi jonkun blogaajan täytyy kusettaa ja olla niin että Se olisi postin ongelma ettei palkinto ole tullut mutta oikeasti sitä palkintoa ei ole koskaan ollutkaan :C......

  Eikä posti yleensäkkään minusta hukkaa paketteja tai niin ( Se aina vähän riippuu) / :< Joten mikäs tässä nyt oikein on ?... Toivottavasti Ghoul Doll sanoo totuuden ja selittää kaiken AgiteMarialle. : |

  T:Siniapila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi sinunkaan ei tarvitse tätä lukijaa asiaa pohtia, sillä blogi on jo näköjään postettu.
   On tosi keljua kaikille meille, että aina välillä nukke piireistä putkahtelee esiin tälläisiä rumasti sanottuna "mätiä munia". Nukke harrastaja piirit on kuitenkin niin pienet että olisi mukavaa jos voisi kokea olevansa yhtä suurta perhettä ja tulla kaikkien kanssa toimeen. Tahtoisin kuitenkin aina lähtökohtaisesti ajatella että kanssanukkeilijoihin voi luottaa kun ollaan samaa tiimiä.
   Kaikki ei ikäväkyllä sitten ajattele samoin, ja sitten käy näin kun nyt kävi :(

   Poista
 5. Miksi jonkun pitää olla tuollainen? Ihan ihme touhua. Minun mielestäni Ghoul Doll vaikutti ihan erilaiselta ja luotettavalta. No kumminkin Ghoul Doll on jo poistanut bloginsa.
  Minusta sinä ansaitsisin sen palkinnon.


  -Ninja-sieni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fail tuossa lukee ansaitsisin, tarkoitin että sinä ansaitsit:D

   -Ninja-sieni

   Poista
  2. Itsekkin pidin Ghoul Dollia mukavana ja luotettavan oloisena tapauksena. Kuuluin lukijoihin ja pidin postauksista mitä blogiin ilmestyi. Ihmeellistä touhua kieltämättä :/
   Ja kiitos! :)

   Poista
 6. Pidin Ghoul dollin blogista paljon, joten harmittaa kun blogi poistettiin. :( Ihme touhua kyllä tuollainen huomion haku, mutta kai hänellä oli syynsä. Itsekin ihmettelin kun tuon ystävänpäiväkilpailun huomasin, että outoa miten hän yhtäkkiä innostui nukkeja noin jakamaan. :/

  VastaaPoista
 7. No huhhuh, tämmöstäkin sitten oikeesti tapahtuu nukkepiireissäkin. :o
  Tosi harmillista kyllä, mäkin olin aina pitänyt Ghoul Dollia kivana tyyppinä. ^^
  Musta on kumminki sinänsä hyvä että tää voitto tuli sulle, sä kuitenkin osasit hoitaa asian tosi hyvin siinä missä joku nuorempi ja kokemattomampi olisi voinut tulla todella surulliseksi tämmösestä huijauksesta. ~~^^

  Sun kilpailukuva oli myös kovin nätti! ♥
  (+onnea kanssa sen Draculockerin metsästykseen ^3^)

  VastaaPoista
 8. Omg en saa happea tältä naurun määrältä :'DDD Okei, ei ehkä pitäisi nauraa, mutta ei saatana mitä touhua.
  Huhhuh, nykyään ei näemmä kaihdeta mitään keinoja huomion saamiseksi. Harmillista, että tällaista pääsee tapahtumaan, mutta komppaan merviljaa - onneksi juuri sinä voitit. Osasit hoitaa tämän hyvin, toisin kuin Ghoul Doll.
  Toivottavasti tällaista ei tulisi enää vastaan. ^^

  VastaaPoista
 9. Auts! Nyt en tiedä mitä sanoa, aika ilkeää kumminkin. Musta toi kuva oli todella hieno, ja ja.. Olisi ollut kiva nähdä Draculocker sulla... No, sehän sitä elämää onkin.

  http://hirvioidentalo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Täytyy kyllä jollain olla tylsä elämä ku jaksaa pitää noin kovan vaivan tekemällä kuvauskisan ja vastailla vielä sun viesteihin ja sit vaan ilmottaa "heh, tää oli vitsi" :/
  Aika säälittävää.
  Mut joo, toivottavasti tommonen ei toistu, ja siun kuvakisa kuva oli söpö ! c:
  Ansaitsi voiton.

  VastaaPoista
 11. Tosi kurja homma että jouduit tuolla tavalla vedätetyksi. :( Itse en osallistu kuvakisoihin, mutta nähdessäni Ghoul dollin kuvakisan minua kyllä vähän epäilytti, että jossain suomalaisen nukkeblogin kisassa on noin arvokas palkinto... Oli sitten liian hyvää ollakseen totta. No, ainakin asianomainen myönsi valehdelleensa koko jutun, vaikka laiha lohtuhan se.

  Toivoisin, että erityisesti nuoremmat bloggaajat tajuaisivat, että vaikka lukijat ja kommentit ovat kivoja, niin ne eivät kuitenkaan ole se pääasia bloggaamisessa. Toivottavasti Ghoul doll saa apua ongelmiinsa, mitä ne sitten ovatkaan.

  Tosi kiva että AgitéMaria osaat hoitaa tämän asian kypsästi ja järkevästi vaikka varmasti sapettaakin. Joku lyhytpinnaisempi saattaisi olla tässä vaiheessa jo hyvin katkeroitunut... Oli mukava lukea sinun ja Meowin armeliaisuutta osoittavia kommentteja, lämmittivät mieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä välillä unohdan että moni bloggaaja on vielä hyvin nuori... ja kun kaikilla ei välttämättä ole ystäviä joiden kanssa jakaa esim. nukkeharrastustaan, voi nettikaverit ja blogitutut olla tärkeäkin osa elämää. Ja sitten kun paljastuu että on valehdellut tai huijannut tms., se voi tuntua maailmanlopulta. Oonkin nyt vähän huolissani siitä miten Ghoul Doll jaksaa, ettei oikeasti satuta itseään tai mitään sellaista.
   Tuli vähän paha mieli kun menin naureskelemaan tuolle huomion haulle, siinähän voi olla vaikka mitä taustalla :(

   No, kun en tiedä GD:n ikää, niin toivotaan että siellä on esim. vanhemmat skarppina jos näyttää että Ghoul Doll ottaa tämän liian raskaasti. Ei minkään blogijutun takia kannata itseään satuttaa eikä mieltään piinata.

   Poista
  2. Minuakin nyt jäi mietityttämään että mitä Se Ghoul Doll nyt esim ajattelee ettei Se vaikka satuta itteään :c Minä pidin Ghoul Dollin blogista niin kuin moni muukin :3
   Mutta Ghoul Dollin ikä näkyi hänen omassa blogissaan mutta Se hän on poistettu :( Mä ajattelin aina että Ghoul Doll olisi tosi kiva nukkeilija. "D"

   Toivottavasti Ghoul Dollilla ei ole tullut mitään kamalaa mielikuvaa blogaamisesta::(?? Ghoul Dollhan lopetti yhden pullip bloginsakkin ja myi pullippinsa kun jotkut haukkuivat hänen nukkejaan blogissaan.. Ja nyt vielä lopetti monsteri bloginsa " Mitä?" o^,o

   ( Ghoul Doll ei varmaankaan ikinä enää käy katsomassa blogeja ja näitä kommentteja mutta minusta sinä olisit voinut Ghoul Doll silti jatkaa ihanaa nukke blogiaan c :\ )

   T:Siniapila

   Poista
  3. Itse olen saanut kuvan että hän on teini-ikäinen. Mielestäni tällainen ns. "huomion hakeminen" on yleensä oire jostain muusta ongelmasta, vaikka se muille ihmisille voi tuntua koomiselta tai säälittävältä niin itse haluan pitää mielessä että ikävästi käyttäytyvillä ihmisillä on yleensä syy miksi he purkavat pahaa oloaan kohtelemalla muita epäoikeudenmukaisesti. Tietenkään omat ongelmat eivät oikeuta ikäviä tekoja, mutta juuri sen takia minusta on tärkeää että osataan näyttää myös myötätuntoa (niin kuin useammassa kommentissa onkin) :)

   Mutta joo, toivotaan etteivät ikävät kokemukset blogimaailmassa jää painamaan Ghoul dollin mieltä. Kuten Meow aiemmin hyvin totesitkin, emme me muut halua hänelle pahaa. Tai ainakaan toivottavasti kukaan ei halua!

   Poista
 12. Muistan kun näin tuon kisan niin ajattelin, että onpa siinä kallis palkinto jollekin pikkublogille jota oletettavasti pitää nuori henkilö ja huijaustahan se sitten olikin..

  Harmi jos ei keksi muuta keinoa saavuttaa blogilleen suosiota kuin kilpailut ja kuvitteelliset hienot palkinnot.

  Vaikka taustalla olisikin joku yksinäinen ihminen, pitää sitä silti tajuta että jos lähtee huijaamaan siitä jää kuitenkin joskus yleensä kiinni ja huijatut eivät ole iloisia asiasta.

  Ei kukaan ole täydellinen ja virheitä ja tyhmiä juttuja sattuu, mutta toivottavasti kyseinen henkilö on oppinut tästä jotain ja jos palaa joskus blogimaailmaan niin olisi astetta viisaampi.


  Toivottavasti Draculocker vielä löytyy. :)

  VastaaPoista
 13. Wow! Oon tosi tyytyväinen siihen miten tästä asiasta keskustellaan täällä! Just tätä tarkotin kun aiemmassa kommentissa mainitsin siitä miten nukkeilijoilla on pienet ja tiiviit piirit, missä kaikkia kohdellaan reilusti ja tasavertaisesti :) Jaksetaan huolehtia ja välittää ihan jokaisesta, vaikka mikä olisi tilanne <3

  Ja mitä tuohon huijaus juttuun tulee niin itse en kyllä osannu yhtään olettaan kilpailuun osallistuessani, että kyseessä voisi edes olla huijaus (joo, taidan olla pikkiriikkisen naivi :D) sillä GD oli useampaan otteeseen lopettanut ja aloittanut keräilyn uudelleen ja sai hyvin pienessä ajassa huikeat määrät harvinaisia tai uudenveroisia nukkeja kasaan. Automaattisesti oletin että tälleppä keräilijälle raha ei olekkaan este, joten pidin Draculocker palkintoa oikeastaan ihan realistisena idiksenä :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun ajattelin niin, miten se edes sai hankittua niin lyhyessä ajassa niin paljon nukkeja? Koska nukethan kuitenkin maksavat aika paljon..

   Poista
  2. Sitä miekin fundeerasin useampaan otteeseen. Joko GD:lla oli paljon rahaa tai sitten ne nukke hankinnatkin oli huijausta?

   Poista
  3. Pappa betalar! ;)
   Ei mutta oikeasti, mä luulen että GD on niin onnellisessa asemassa, että vanhemmat kustantaa nukkeostokset. Tosin itsekin taisi välillä myydä nukkejaan että sai toisia tilalle, eli taitaa vanhemmillakin olla rajat... Mä jotenkin uskon että GD:llä ihan oikeasti oli paljon nukkeja, ei kuvat ainakaan näyttäneet muualta viedyiltä. Mutta mistäs sitä tietää?!

   Poista
  4. Minä ainakin luulen että Ghoul Dollilla oli ihan oikeastikkin paljon nukkeja.
   Hänellä ehkä oli paljon rahaa niin kuulemma hän toivoikin vain 200€ joka joulu. Ainakin näin olen käsittääkseni Ghoul Dollilta itse kuullut tai sitten GD huijasi tässäkin : / Ei sitä voi koskaan tietää..??.
   Ghoul Dollilla käsittääkseni oli silti rahaa jolla ostaa niitä sillä Se hän oli/ on hänen harrastuksensa kerätä Monstereita / mitä hän nyt kerääkään.

   T:Siniapila

   Poista
 14. Hui mitä touhua. : (
  En ymmärrä mikä kaiken tuon takana on voinut olla, että pitää lähteä huijaamaan muita ihmisiä, jotka ovat iloisia blogista ja siitä että siellä pidetän kisoja... Netissä pitäisi käyttäytyä ihan kuin oikeassa elämässäkin, nimimerkin takana piilottelu ja muiden satuttaminen on ärsyttävän helppoa blogeissa, mutta ei sitä pitäisi harrastaa. Harmillista jos bloggaajalla oikeasti on masennus, se on tosi ikävää, mut oon silti sitä mieltä että ei ois tarvinnu keksiä jotain tuollaista. Hyvä kun sinä jaksoit suhtautua asiaan rauhallisesti vaikka et saanutkaan ansaitsemaasi kohtelua.
  Näin myös itse kisamainoksen ja olin osallistumassa, mutten silloin yksinkertaisesti kerennytkään, joten nyt kun tämmöinen tulee myöhemmin ilmo niin olen oikeasti aika järkyttynyt tästä koko jutusta. o__o'''

  VastaaPoista
 15. sinulle kävi kyllä tosi ikävästi, oli ilkeää ja todella tyhmää GD:ltä tehdä huijauskisa.
  jäin miettimään, että onkohan kyseessä vaan harmitonta huomionhakua, vai onkohan tällä kisan järjestäneellä bloggaajalla oikeasti asiat huonosti kun on ryhtynyt huijaamiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse veikkaan, että tuo sähköposti olisi kirjoitettu hyvin eritavalla, mikäli viestin kirjoittajalla olisi todellisuudessa todella paha olla ja hän harkitsisi esim. itsensä satuttamista. En ole mikään ekspertti näissä asioissa, mutta luulen, että jos ihminen on ihan oikeasti masentunut (tai saatananpalvoja) eihän sitä kenelle tahansa ventovieraalle lähtisi haistattelu viestiin kirjoittelemaan? O_o

   Poista
  2. Tulin nyt tähän keskusteluun mukaan, koska halusin nyt selvittää nämä väärinkäsitykset, elikkäs olen hommannut nukkeni ihan omilla rahoillani ja vanhemmat ovat vain netin kautta tilaamisessa auttaneet, mutta nekin nuket olen vanhemmilleni käteisenä maksanut. En ole varastanut mitään nukkeani, tai muokannut mitään nukkehylly kuviani.
   Toiseksi kirjoitin tuon 3.2. viestin täysin vihaisena ja en tarkoittanut että tuo kaikki olisi totta, kuten en esim. ole masentunut paljoa, mutta saatanaa kyllä palvon.
   Tiesin tuosta kisan alusta lähtien, että tulisin pian lopettaa täällä ja että tämä päivä koittaisi, kun saan kuulla tuomioni.

   Luin tämän postauksen kaikki kommentit ja olin aika ällistynyt, kuinka jotkut halusivat toivottaa minulle hyviä jatkoja. Taidan nyt kuitenkin toistaiseksi lopettaa nukkejen keräilyn ja paneutua normaaliin elämään.
   T.entinen ghoul doll

   Poista
  3. Ei sun olisi silti pitänyt huijata sillä kisalla, koska sitten nyt kun lähdet niin aina kun ne sun lukijat ajattelee sua, niin ne muistaa vaan sen kun sä huijasit niitä

   Poista
  4. Niin GD, kuinkas vanha sä olitkaan? Ja palvot saatanaa, ok, miten se käytännössä tapahtuu?
   Ja miten nukkejen keräily estää "normaalia elämää" ja kuinka se saatananpalvonta siihen sitten sopii? Mun mielestä nukkeharrastus on normaalimpaa kuin saatananpalvontahommat, ainakin jossain määrin tervejärkisempää... :D
   No, hyvää jatkoa kuitenkin, toivottavasti saat tarvitsemaasi apua :)

   Poista
  5. Ai niin vielä, GD, alkaako sun huuto.net käyttäjätunnus kenties D-kirjaimella, loppuu A-kirjaimeen? ;)

   Poista
  6. Itse mietin muuten pari päivää takaperin tätä Huuto.net asiaa..? :D

   Poista
  7. No onko sulla epäilyksiä tuosta käyttäjänimestä? :D

   Poista
  8. On joo, kävin kattelemassa paria myynnissä olevaa tuotetta, mut en tietty osaa varmaks sanoo. Kunhan epäilen!

   Poista
  9. Onko siis toi sama kun mulla? :O

   Poista
  10. Niin siis se 10 kirjaiminen nimimerkki missä eka on D ja vika A? Siitä mie oon ainakin siis epäilly O_o

   Poista
  11. Just se! Missä on C:n tilalla K... ;)
   Haha, aika hyvin että molemmat ajateltiin samaa. Sen on pakko olla se! :D

   Poista
  12. Sori, mutta en ole huuto.netissä juuri nyt ja en myy siellä mitään. Olen muutenkin alaikäinen. Kertokaapas sitten mistä päin se minun mukamas huuto.net tilini on kotoisin????

   Poista
  13. Sä oot 17v. (Täytät vissiin 18 tänä vuonna, eikö niin?)
   Ja huuto.net tili on Espoosta :DJos toi ei oo sun, niin mikä sitten?

   Poista
  14. Sori, oon vasta 16, täytän joskus kesällä 17
   Enkä asu Espoota lähelläkään, mutta uudellamaalla kyllä.
   Haluaisin kyllä nähdä linkin siitä tilistä, jos on mahdollista

   Poista
  15. En viitsi linkata jonkun random tyypin huuto.net tiliä... Kun ei siinä mikään viittaa suoraan suhun, mun mielestä vaan tietyt jutut oli jotenkin sopivia.

   Poista
  16. No jaa , nähdään sitten parin vuoden päästä, jos minulla silloin olisi huutonet tili

   Poista
 16. Ei lopetat jopa nukkeilun ;__; .... Ymmärrän silti C : Mutta miksi teit sitten tällaisen vale kuvakisan? Teitkö sen vain että lopettaisit blogisi sillä tavalla..?? Olisithan voinut sen vale kisan siasta ilmoittanut blogiisi että lopetat ::? Vai halusitko edes lopettettaa näin?
  No..
  Hyviä elämän jatkoja silti : 3

  T:Siniapila

  VastaaPoista
 17. Ja olen muuten samaa mieltä kuin Jossu D:::
  Ei silti olisi tarvinnut pitää vale kuva kisaa ja mistä tietää että jotkut olivat voineet vielä käyttää paljon aikaa kuvaansa : ((
  Minusta ei olisi silti kannattanut tehdä vale kisaa kun olisit voinut miettiä tarkemmin mitä siitä lopulta seuraisi...

  T:Siniapila

  VastaaPoista
 18. Saatananpalvoja... :D

  VastaaPoista
 19. Minuakin vähän mietityttää tuo saatananpalvoja ..??.. C :\
  T:Siniapila

  VastaaPoista
 20. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 21. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko, että kukaan täällä pitää sinua hulluna :)
   Hyvä, että sinäkin uskalsit kirjoittaa oman kommenttisi tähän muiden jatkoksi. Sinulla on monta hyvää ponttia.
   En usko, että kukaan täällä nauraa GD:ille siksi, että hän olisi masentunut tai saatananpalvoja. Luulen, että monien mielestä tämä on ollut hauskaa lähinnä sitä varten, että monikaan (minä mukaanlukien) ei varmasti usko tuon saatananpalvonnan olevan totta. Ja vaikka olisikin, niin kuten itse sanoit: meillä on oikeus uskonnolliseen vapauteen. Ja mikäli GD todella on saatananpalvoja niin emme yritä sitä häneltä mitenkään riistää. Mutta jos hänellä on oikeus uskoonsa, niin meillä on oikeus muodostaa siitä omat mielipiteemme :)
   Ja itse en ikäväkyllä voi olla kanssasi lainkaan samaa mieltä tuosta haukkumisesta, nimittelystä tai siitä kuinka täällä olisi oltu todella ilkeitä, ja GD olisi haukuttu maan rakoon. Mielestäni, kommentit ovat olleet hyvin rakentavia. Ihmiset ovat olleet huolissaan GD:in voinnista ja toivottaneet hänelle tapahtuneesta huolimatta hyvää jatkoa. Eikä kukaan tahtonut hänen lopettavan nukkeilua (tai edes bloginsa pitämistä) tämän takia. Itse olin oikeastaan todella yllättynyt siitä, kuinka kauniisti täällä on käyttäydytty. Internetissä kun on niin helppo piiloutua käyttäjänimensa taakse ja haukkua kaikki pystyyn ja tehda vaikka mitä hirveää. Pelkäsin, että tämän postauksen kommentteihin syntyisi aivan hirveä haukkumis/kiusaamis myrsky, mutta toisin kävi. Niin kuin monessa kommentissa on sanottu: Tällä ei kukaan halua GD:ille pahaa :)

   En koe itse kiusanneeni tällä postauksella ketään, vain yksinkertaisesti ilmiantanut huijarin, joka oman kertomuksensa mukaan halusi jäädä kiinni ja halusin, että kerron kaikille muillekkin "minkälainen kusipää hän on" (<-- hänen omia sanojaan ei minun).
   Kiusaaminen on monelle arka paikka, täysin immärrettävistä syistä, ja olen todella pahoillani, jos GD on joutunut kokemaan kiusausta paljonkin ja on sitä varten masentunut/allapäin. Mutta vaikka joku olisi kuinka masentunut tai kuinka kaltoin kohdeltu ei hänellä ole mielestäni oikeuttaa purkaa sitä minuun tai kehenkään muuhunkaan hänen bloginsa lukijaan, joille hän on mennyt valehtelemaan.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  4. Minä huijaan melkeinpä aina, sen takia elämäni oli paljon erillaisempaa kuin muitten. Minulle huijaaminen on normaalia, mutta nähtävästi te olette niin puhdas sydämmisiä, ettette koskaan valehtele, tai se ei ole teille normaalia. En ole kertonut Meiko-Starille kaikista elämän ongelmista, ja hyvä vaan, koska ei sekään ystävyys kauan kestänyt. Se että uskon eri jumalaan yms. kuin muut ihmiset, on tavallaan asia jolle ei nyt kannata hirveästi nauraa, en voi sille mitään, että en vain ole semmoinen jumalan aivopesuun kaatuva. Ehkä se silloin tekisi minusta jonkun ateistin.
   Olen muutenkin ollut kertomatta muille, että olen myös feministi, anti-militaristi (siis semmoinen joka vastustaa sotaa), kannatin vahvasti demokratiaa ja haistattelin noille maailman paskiaisille, kuten tämä venäjän presidentti Putin. Seuraan maailman uutisia ja politiikkaa lähes jatkuvasti, Kannatin ihmis - ja eläin oikeuksia yms.
   Noniin Meiko saikin nyt kuulla kaikki muut puolet minusta, ettei tarvitse jäädä sitten ihmettelemään. Nyt kun kuulit todellisen minut, saatat huomata, ettei nämä minun kannattelemat asiat ole niin pahoja, tarkoitan niillä hyvää yhteiskunnallemme.
   Sanoin nyt kaiken ihan rehellisesti, ettei sinun tarvitse alkaa inhoamaan minua.

   Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  6. Hei! Äsken kirjoitin varmaan tunnin todella tärkeää kommenttia tänne. Näin siihen kamalasti vaivaa, mutta koittaessani julkaista sitä se vaan katosi eikä mennytkään perille. No jokatapauksessa kirjoitan nyt tiiviin version. Tosin en muista kaikkea, mitä minun piti sanoa.
   Eli: Pyydän anteeksi Ghoul Dollilta, Agitelta ja kaikilta kommentoijilta aiemmat tökeröt, törkeät ja ajattelemattomasti kirjoittamani kommentit. Kadun niitä ihan kamalasti.
   Nyt siis uskon, että kun Agitelle tuli vaivaa tästä hässäkästä, mutta hänhän paljasti huijauksen, voisi tilanne siis olla nyt tasan. Toivonkin tämän häslingin unohtuvan. :) Tällaista sattuu elämän tiellä.
   Toivon jokaiselle hyvää jatkoa! Toivottavasti niiden aiempien kommenttien vuoksi kukaan ei vihaisi minua. Ylireagoin ja kirjoitin niin oudosti silloin. :/ Kiitos jos luit tämän!

   Poista
  7. "en voi sille mitään, että en vain ole semmoinen jumalan aivopesuun kaatuva."


   Yhtälailla voisi sanoa, että sinäkin olet jumalan aivopesuun kaatuva, sinä vain palvot eri jumalaa kuin suurin osa.

   Poista
  8. Joo, eiköhän lopeteta kinastelu alkuunsa

   Poista
 22. Niin joo ja toivon hyvää jatkoa teille kaikille
  T. Ghoul Doll

  VastaaPoista