8.8.2013

13 Wishes Clawdeen Wolf

 

Kuten varmaan huomaatte niin tuo Clawdeenista tehty piirros on kaikkialla (boksin edessä, boksin takana ja keräilykortissa) todella tylsästi aina vain sama. Tuollaisiin(kin) asioihin voisi joskus kiinnittää vähän huomiota jos on pokeria pyyttää tämmöisestä nukesta Lekmerin sivuilla yli 40€ ja postikulutkin päälle :D

Tässä kuvat mukana tulleesta muovikököstä joka ilmeisestikkin on jonkinsortin taikalamppu hördelli? Kenties yksi syy järkyttävään hintaan?
Hördellin saa myös auki mutta sisälle ai mahdu paljoakaan
Yläpuolella nukke standissään, joka myös mahdollisesti syy typerään hintaan? Omasta mielestäni uudenlainen standi on nerokas ja paljon parempi kuin vanhat. Nyt ei tarvitse tapella liian tiukan standin kansa eikä menettää hermojaan kun nuken paita menee ryttyyn ja mahdolliset siivet/ hännät eivät asetun standin kanssa hyvin, näitä siis lisää!


Nukke tulee siis hajareisin tuohon "satulaan"

Mukana tulee myös tavallinen musta harja, jota en taskaan kuvannut.


 13 Wishes Clawdeen on uusi lellikkini. Vaatetus muistutta minua itämaisesta napatanssista, jota olen harrastanut ja jonka harrastamisen tahtoisin aloittaa mielelläni uudestaan (tästä johtuu myös kappale jonka tähän postaukseen valitsin)

Pian tulossa Basic Clawdeenin ja 13 Wishes Clawdeenin vertailu :)

Kiitos!
~AgiteMaria

15 kommenttia:

 1. Söpöjä kuvia ja kiva nukke. ^W^

  VastaaPoista
 2. Melkein itku tuli kun tuo Clawdeen on niin täydellinen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, on se vaan niin mahtava pakkaus ^^

   Poista
 3. vau, onpa clawdeen ihana :0 ständi ei vissiinkään ole säädettävä..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Standiä ei tosiaan pysty säätämään, mutta vaikka nukke olisi paljasjaloin eikä yltäisi maahan standi pysyy silti tasapainossaan ja nukke sen päällä (vaikka näyttääkin hiukan hassulta ehkä)

   Poista
 4. Ihana nukke, tulee ehdottomasti vielä joskus muuttamaan meille. ♥Q♥

  VastaaPoista
 5. Minä niiiiiiin haluan tämän Clawdeenin :)

  VastaaPoista
 6. Neiti on kyllä aika söde:3 Onnea!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neiti on kyllä niin käsittämättömän söde *_*

   Poista
 7. Ihanaaa!!! Mun on ihan pakko saada se:D

  VastaaPoista
 8. Tämä on muuten yksi niistä nukeista jotka näyttävät paremmilta viimeisteltyinä tuotteina kuin promokuvissa! Ihan mahtava, kauankohan mä joudun vielä odottamaan...? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Olin ihan innoissani kun näin ekaa kertaa kuvan ihan oikeasta myyntiin tulevasta nukesta ja tajusin että sillä on todella vaaleat hiukset muihin Clawdeenin versioihin verrattuna <3 Ja muutenkin oikein onnistunut yksilö, vaikka jäinkin ehkä hieman kaipaamaan kultaista silmämeikkiä. Toivottavasti ei kestä enää kauaa <3

   Poista
 9. Tää on kyllä upea nukke! Kiva että hiukset ovat vaalemmat mitä Clawdeeneilla yleensä (: haluaisin tämän kovasti, vaikka hinnat saavatkin lompakkoni itkemään verta.

  VastaaPoista
 10. IIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAA nukkeeee itsekkin haluan C:::

  VastaaPoista