13.8.2013

Clawdeen vertailu: Basic VS. 13 Wishes

Tsekkaa --> http://dollrevolutions.blogspot.fi/

~~~~

Hellou!
Uskoakseni tämä on esimmäinen vertailupostaukseni. Halusin tehdä sen siitä syystä, että minusta nämä kaksi tyttöstä (tai siis... tämä yksi tyttönen? O_o) ovat hullunkurisen erinäköisiä ollakseen sama hahmo. Varmasti MH sarjasta löytyy muitakin tämmöisiä nukkeja, mutta tämä kaksikko pisti minua silmään.
Jo heti ensimmäisestä kuvasta näkee miten paljon 13 Wishes eroaa Basicista (ja oikeastaan kaikista aiemmin ilmestyneistä Clawdeeneista). Hiukset on paljon vaaleammat kuin kenelläkäöän aiemmalla, ja myös iho on pukkuisen vaaleampi (vai onko minun 13 Wishes Clawdeenissani valmistusvirhe?)
Luoko silmämeikki illuusion vai onko 13 Wishes Clawdeenin silmä isompi/enemmän auki kuin Basicin?
Ja lopuksi vielä hiusten (aika huomattava) pituus- ja väriero. Kuvassa Basicin hiuksiin verrattuna 13 Wishes näyttää aivan blondilta, mutta kun vertaan hiusten väriä omiin hiuksiini (olen siis blondi), niin väri on enemmänkin kullanruskea.

Toivottavasti saitte vertailusta jotakin irti, en oikein tiedä oliko kuvat havainnollistavia tai oliko niitä tarpeeksi ^^'
~AgiteMaria

P.S Lähetin eilen vihdoinkin Norstarille luettelon (ja kuvat) liimaisista nukeistani. Niitä päätyi listalle muistaakseni 19 kappaletta. Nyt sitten vain odottelemme, mitä Norstar siihen sanoo :)

7 kommenttia:

 1. Kaunottaria molemmat! ♥ Lempiversioitani kumpikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja pistä ihmeessä lisää näitä vertailuja, kiinnostaa kyllä kovasti, varsinkin kun saatat kiinnittää huomiota sellaisiin asioihin mitä en ole itse edes huomannut!

   Poista
  2. Kiva kun tykkäät, pistän korvan taake :)

   Poista
 2. Söpöjä nukkeja ja kiva vertailu! Minustakin 13 wishesin silmät ovat enemmän auki...?

  VastaaPoista
 3. Pakko saada 13 Wishes Haut The Casbah Clawdeen!:D

  VastaaPoista
 4. Oi, 13 Wishes-Clawdeen on kyllä hurjan erilainen kuin basic.

  VastaaPoista