2.7.2013

Huomenta!

Kello ei ole vielä niin paljon, että olisin kamalan kyvykäs mihinkään kauhean henkevään juttuun. Myöhemmin tänään mahdollisesti luvassa eilen ottamiani kuvia Home Ick Abbeystä, joka ei ole vielä tainnutkaan olla aiemmin kuvauksen kohteena (jos sitä esittelyä ei nyt lasketa).

Lähdin lähinnä ilmoittamaan tuosta kilpailu asiasta mistä oli aiemmassa postauksessa juttua. Koska sain niin paljon kannustusta teiltä ihanilta niin aion sen pitää!
Ajattelin että hyvä ajankohta olisi mahdollisesti tuossa hieman tuonnempana (= kenties ensiviikolla) kun olen menossa äitini luo ja käytössä on hitaampi netti ja hitaampi kone. Siellä on tuskaa yrittää latailla kuva postauksia joten kilpailun pitäminen voisi olla aika passeli?

Eli mitäs herrasväelle nyt sitten saisi olla? Kuvakisaa kenties? Vaiko piirrustuskilpailu? Vai tahtooko joku tietovisailun?
Kerro kommenteissa minkälainen kisa olisi mukava (joko noista kolmesta tai sitten joku vielä parempi idea) ja valitsen sieltä sitten eniten toivotun tai jos siellä osuu joku todella hyvä idea silmään niin otan sen vaikka se ei ääniä saisikaan >:)

Kiitos!
~AgiteMaria

14 kommenttia:

  1. Ui, ui, ui jee !!
    Kuvakisa taikka kuvan muokkaus kisa (elikkä kuvan tulisi olla muokattu) :3

    VastaaPoista
  2. Kuvakisa, tai kuvan muokkaus kisa c:

    VastaaPoista
  3. perus kuvakisaan voisin harkita osallistuvani, mut muokkaus ja piirros ei oo ihan mun juttuja :D

    VastaaPoista
  4. Kuvakisa jollakin kivalla, hieman haastavalla teemalla :)

    VastaaPoista
  5. Mut mä en pysty osallistuu ku mul ei oo omaa blogia(minkä ehkä alotan syksyllä :3) :((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa! Jos tämä ensimmäinen kisa ei ole ihan täysi floppi niin tulen varmasti järjestämään uusia joskus myöhemmin, kerkeät sitten kyytiin :)
      Toivottavasti aloitat blogisi pian <3

      Poista
  6. Niimp.. No jaa, kyl mä varmaan ehk jopa ennen syksyy alotan, kunhan saan käsiini erään ihhanan lagoonan <33

    VastaaPoista