14.7.2013

Pikkusen jotain muuta

Noniin, eli aloitetaas nyt noilla Twylan silmillä mitkä lupasin teille 100 vuotta sitten!
Ei mitenkään kauheen pätevä kuva, mutta kyllähän tosta nyt idean saa :)

Tein Venukselle uuden kampauksen:


Ja sitten vielä sokerina pohjalla uutisia niille jotka eivät vielä ole tätä kuvaa nähnyt:
 Clawdeen on varmaan pakko saada! <3
Tässä osoite mistä kuvan sain: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=621761804523831&set=pb.215479355152080.-2207520000.1373796600.&type=3&theater

Kiitos!
~AgiteMaria

23 kommenttia:

 1. Ihana Twyla! Harmi kun ollaan päätetty odottaa siihen asti kun (jos???) tulevat Suomeen asti.. ja tuo Ghouls Night Out 4pack on niin ihana. Onko se exclusive? Todennäköisesti.. HÖH!

  VastaaPoista
 2. 4-packi mitä luultavammin on exclusive ja tuskin tulee Suomeen :(
  Twylasta en tiedä mitään, mut toivottavasti koko 13 Wishes sarja tulisi Suomeen! <3

  VastaaPoista
 3. Mun on pakko saada tosta 4-packistä ainakin Rochelle ja Venus ♥ ;o;

  VastaaPoista
 4. Voih, Twyela on aika moisen söötti olento! :3
  Uuui, Tuo 4-pack näyttää ihanalta mutta luultavasti se on exclusive ;_;

  VastaaPoista
 5. hei, kerron nyt täälläkin. UUSIA HAHMOJA tulossa, 'Frights, Camera Action' liittyen. Honey, Elissabat, Clawdia Wolf ja Viperene. Huh! Uusi Wolfin perheen jäsen, en kestä.. Nyt sitten odotan vielä enemmän innolla SDCC uutisia, ehkäpä siellä kertovat enemmä näistä uutuuksista ja ehkäpä pääsisimme näkemään kuviakin! Tiedot on peräisin joltakin jenkiltä, joka oli tehnyt jonkun 'surveyn' netissä, eli käsittääkseni joku kysely.. Nyt taas jännittää, rakastan nähdä uutuuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, ihanaa!
   Clawdia Wolfin tahtoisin nähdä kaikista eniten! Toivottavasti se on kaunis! <3

   Poista
  2. Onkohan Clawdia vanhempi kuin Clawd? Onkohan hän joku elokuvatähti tai kenties avustajana elokuvassa? Mahdollisuuksia on niin paljon. Ja uudet hahmot tietysti kiinnostaa aina. Honey kuulostaa joltain elokuvatähdeltä kyllä :D Ja Elissabat vampyyri? Viperene sukua Deucelle? Voi, en jaksa odottaa!

   Poista
 6. En ole ihan varma mutta olettaisin niin, koska Clawdia ei enää opiskele Monster Highssa vaan on lähtenyt Lontoolaiseen lukioon vai yliopistoon..? Eikös ensin ole High School ja sitten College? En ymmärrä noista koulutusasioista mitään, varsinkaan amerikkalaisista. Mutta jokatapauksessa opiskelee tullakseen kirjailijaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eli siis kenties elokuvan käsikirjoittaja? Jos nyt liittyy tuohon elokuva juttuun sitten loppupeleissä mitenkään

   Poista
  2. No tuo käsikirjoittaja voisi tosiaan olla aika lähellä totuutta! Ilmeisesti Clawdian pitäisi kuulua 'Frights, Camera Action' linjaan, mutta mistäs sitä tietää. Toivottavasti SDCC antaa paljon uutta tietoa kaikesta Monster High:hin liittyvästä. Mä niin rakastan uutuuksien näkemistä!

   Poista
  3. Kauanko siihen vielä menee ennen kuin se on? Ei jaksa enää odottaa! Toivottavasti niillä on paljon kaikkea uutta kerrottavaa!
   Uutuuksien näkeminen on kyllä yks parhaista jutuista. Tulee hyvänä kakkosena heti paketin avaamisen jälkeen <3

   Poista
  4. Eikös se ole 18.-21.7.? Eli ihan kohta jo, ensi viikolla! Ja preview night oli 17.7., mutta silloin ei tietääkseni tapahdu mitään kovin kiinnostavaa. Odottaminen on nyt liian vaikeaa taas, mä oon liian kärsimätön ihminen! :D

   Poista
  5. Niin, muuten, eikös Clawdia ole sitten Neferan kokoluokkaa? Ei kai college-opiskelija ole samankokoinen kuin high schoolia käyvä? Tosin itsekin olen melkein 29v. ja vain 157 cm pitkä :D Mutta jotenkin tykkäisin että tekisivät enemmän noita isompia tytsyjä.

   Poista
 7. Tässä olisi kuva Ghouls Night Out Ghouliasta ja Venuksesta out of box :)

  http://www.flickr.com/photos/obsegebitz_livlover/9283767703/

  VastaaPoista
 8. Pakko saada Venus! Ihana ruusukäsilaukku!! <3

  VastaaPoista
 9. Koskas tulee uusi postaus? :) ja onko tietoa milloin sun uudet nuket saapuvat? En jaksaisi odottaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähden huomen aamulla Kouvolasta Imatralle auttamaan äitiäni muutossa, mikä tietysti tarkoittaa myös että sielläpäässä nettiyhteys katkaistaan ja se on kiinni kunnes saadaan kaikenmaailman mööpelit uuteen asuntoon :/ Enkä osaa edes sanoa milloin olen tulossa takaisin kotiin. Pyrin pitämään ainakin sen lupaamani kisan sillä välin kun olen Imatralla mutta mistään muusta en osaa sanoa mitään...

   Poista
 10. Hei, liityin lukijaksi blogiisi, vaikuttaa kivalta, viitsisitkö liittyä mun?

  http://playing-withdolls.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. Ai miten venus on ihan erilainen? Ai hiuksista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHA!!
   Sori ihan hirveesti! Ajattelin mielessäni koko ajan että Music Festival ja Ghouls Night Out Venukset on samaa sarjaa ja tulevat vaan eri kokoisissa pakkauksissa :D :D Joku ihmeen aivojäätö hämmennys päässy käymään tätä postausta tehdessä!
   Poistan ton sepostuksen tuolta :$

   Poista