30.7.2013

Ghoul's Night Out Lagoona Blue

Haluatko ostaa Ghoul's Night Out Rochellen? Klikkaa tästä

Haluatko osallistua kuvakisaan? Klikkaa tästä

Haluatko tietää enemmän kuvakisan palkinnoista? Klikkaa tästä

Haluatko että lopetan typerän klikkaus jutuilla mainostelun ja menen asiaan? Klikkaa tästä

~~~~

Tässä teille siis Ghoul's Night Out Lagoona Blue


En jaksanut turhaan ottaa kuvaa paketin takaa sillä se on täysin samanlainen kuin Spectran, ainoastaan violetin värin siaan vaaleansininen.
Kuva mukana tulevista tarvikkeista (hups, unohdin taas harjan). Lagoonan mukana tulee pikkuinen söpö hajuvesi pullo, mitä Spectralla ei jostain syystä tullut O_o Rochellen mukana on myös hajuvesi pullo. Onko minulla siis viallinen Spectra vai miksi ei haamu tytöllä ole pulloa vaikka kahdella muulla on?? Mukana myös pieni luomiväri rasia sekä iCoffin ja käsilaukku
Käsilaukku aukeaa ja sinne mahtuu kaikki Lagoonan mukana tulleet pikkutavarat. Se on minusta todella hieno ominaisuus, sillä usein nukkejen laukuista tehdään naurettavan pieniä tai ne eivät oikeasti edes aukea!
MH historian ihanimmat korvikset!
Siinä vähän close uppia kaulakorusta ja bolerosta. Unohdin ottaa kuvan mekosta ilman boleroa, mutta teille kaikille nyt kuitenkin tiedoksi että se on irrotettavissa, eikä kuulu mekkoon!

 Huomasin juuri kun tulin tätä Lagoonan esittelyä tänne kirjoittelemaan että minulla on jo 40 pikku monsteria tutkailemassa tätä blogia!! O_O Näin lyhyessä ajassa! En ole koskaan aikaisemmin pitänyt blogia, joten en osannut yhtään odottaa saavani oikein minkäänlaista huomiota keneltäkään! Mutta tietysti pidän myös nöyrästi mielessä että lukijoiden kiinnostuksen ylläpitämien on yhtä vaativa, ellei jopa vaativampi, tehtävä kuin uusien saaminen :)

Joten jos juuri sinulla on idea siitä minkälaista matskua minun blogissani pitäisi olla, älä epäröi kertoa siitä minulle. Voit jättää mietteitäsi joko tänne tai sitten vaihtoehtoisesti sähköpostiini (agitemaria@hotmail.com). Ja facebookissa löydät minut nimellä Agite Maria.

Kiitos! :)
~AgitéMariaP.S: Stay tuned ;)
 

13 kommenttia:

 1. Mun on pakko hankkiiii!!
  Ainii laitan huomenna viestiä siitä Rochellesta!

  VastaaPoista
 2. kiva biisi, mutta vielä kivempi nukke xD Lagoonan mekko on aika söpö <:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lagoonan mekko on kerrassaan ihastuttava, pinkit haikalat on parasta! <3

   Poista
 3. Lagoona on niin ihana, tykkään tästä versiosta niin paljon! Ihanat haikorvikset :) Haunt the Casbah Clawdeenista odotan sitten paljon kuvia, jookos? Se on niin unelma, haluaisin sen jo nyt. Koskahan mahtaa tulla Suomeen? Toivottavasti meillä on rahaa silloin samantien kun tulee, ei pystyisi odottamaan enää hetkeäkään lisää... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti tulee paljon kuvia Clawdeenista! Se on tällä hetkellä ehdoton suosikkini ja silmäteräni! <3 Olen taas tosin lähdössä vierailemaan äitimuorini luona, joten en osaa tässä vaiheessa sanoa juuta enkä jaata Clawdeen postauksen ajankohdasta sillä en ole varma internetyhteyden laadusta :S
   *fingers crossed*!

   Poista
 4. Ja pakko sanoa vielä että nauroin niin paljon tuolle hienovaraiselle vihjaukselle... :D kyllä, f**k you very very much jos edes kehtaa ajatella sellaisia, että sun pitäis muka lopettaa yhtään mitään! Kiitos nauruista, parasta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä! Hyvä kun lohkaisu upposi edes johonkuhun :D

   Poista
 5. Tää on tosi kiva nukke ja aion sen hankkia. Kengät on ihanat!! <3

  VastaaPoista
 6. Ihana Lagoona! Kiitos muuten kun liityit mun blogin lukijaksi. Ja sama juttu mulla noiden lukijoiden kanssa: Menin pitkään jollain reilulla kymmenellä lukijalla. Nyt huomaan yhtäkkiä, että lukijoita onkin 23.

  VastaaPoista
 7. Ihana Lagoona!:) Repesin nauruun kun tuli se biisi:D

  VastaaPoista