9.12.2014

Norstar VS Agite 13

Jos tahdot perehtyä tähän tahtojen taistoon niin aiemmat postaukset löytyvät näistä linkeistä -->

Norstar VS Agite
Norstar VS Agite 2
Norstar VS Agite 3
Norstar VS Agite 4
Norstar VS Agite 5
Norstar VS Agite 5½
Norstar VS Agite 6
Norstar VS Agite 7
Norstar VS Agite 8
Norstar VS Agite 9
Norstar VS Agite 10
Norstar VS Agite 11
Norstar VS Agite 12

Epäonnenluku 13 päättää asiaan kuuluvasti tämän mahtavan matkan ensimmäisestä sähköpostista viimeisen korvauspaketin saapumiseen! Asian hoitaminen vei
1 vuoden
5 kuukautta
2 viikkoa
ja 3 päivää

Mutta nyt se on vihdoinkin ohi enkä enää koskaan tee tätä uudelleen enkä enää koskaan kirjoita Norstar aiheista postausta!

Paketistahan tulivat siis seuraavat nuket:

Sweet 1600
Draculaura
Frankie
Clawdeen

Ghouls Rule
Draculaura
Clawdeen

Skull Shores
Abbey
Lagoona

Sekä basic Jane Boolittle

En viitsi suotta ruveta lataamaan kuvia niistä tänne kun teistä suurin osa on varmasti jo tietoisia siitä miltä nämä edellämainitut nuket näyttävät, ja koska en aio pitää niistä yhtäkään vaan myyn kaikki pois joten luvassa olisi pelkkiä kuvia nukeista laatikoissaan!

Tämä oli sitten tässä. Olen väsynyt, ärsyyntynyt ja monen mielestä varmasti kiittämätön, mutta sellasta se on.

Muistutan vielä, että mikäli sinulta löytyy liimaisia nukkeja niin älä epäroi reklamoida asiasta Norstarille. Ei haittaa vaikka et haluaisi lähettää nukkejasi sinne, eikä myöskään ole väliä vaikka et tahtoisi hyvitystä asiasta! Voit yksinkertaisesti vain ilmoittaa että tuotteesi on viallinen ja että haluat asiasta raportoitavan eteenpäin! Mitä useampi valittaa, sitä lähempänä olemme puhdashiuksisia nukkeja!
Puhelin nro: +358 9 8190 530
Sähköposti: info.fi@norstar.eu

7 kommenttia:

 1. Mahtavaa että taistelusi Norstarin kanssa on vihdoin saatu päätökseen :D ! Vaikka se veikin aivan tolkuttomasti aikaa, etkä mielestäni saanut tarpeeksi suurta korvausta vaivannäköösi nähden. Mutta ehkä tämä taistelusi on toiminut hyvänä informaationa muille nukkeilijoille ja entistä useampi rohkenisi valittaa nukkejen liimaongelmista. Itse ainakin toivon niin :) Sillä mitä useampi valittaa, sen todennäköisemmin asialle tullaan tekemään jotain! Onnittelut vielä loppuun saakka jaksamisesta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon tosiaan että tällä olisi vaikutus reklamoinnin määrään! Silloin tuntuisi, että vaikka oma korvaus ei välttämättä ollut niin mieltä ylentävä, mutta jos olen saanut jotain aikaiseksi asian etenemisen suhteen olisi se itsessään mahtava palkkio tästä kaikesta vaivan näöstä :)

   Poista
  2. Olen tismalleen samaa mieltä Alienin kanssa! Onnea korvauspaketistasi. :) Tosin tiedän kyllä, että miltä kamppailun hankaluus tuntuu... ja jos ei saa tarpeeksi korvaavaa pakkausta, on oikeus olla tyytymätön. Minusta rahalle on saatava vastinetta, eikä vain ällöä liimaa!!!

   Poista
 2. Olet ollut upean päättäväinen tämän asian kanssa, ja hienoa että jaksoit loppuun asti. : >
  Muuten, aivan ihana uusi jouluinen blogin ulkoasu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hermojahan se kiristi, mutta nyt se on ohi!
   Ihana kuulla että tykkäät ^^

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Haha, jos olet kiinnostunut niin pidä tiukasti silmällä Huuto.netin tarjontaa tässä lähipäivien aikana ;)

   Poista