5.12.2014

Norstar VS Agite 12

Jos tahdot perehtyä tähän tahtojen taistoon niin aiemmat postaukset löytyvät näistä linkeistä -->

Norstar VS Agite
Norstar VS Agite 2
Norstar VS Agite 3
Norstar VS Agite 4
Norstar VS Agite 5
Norstar VS Agite 5½
Norstar VS Agite 6
Norstar VS Agite 7
Norstar VS Agite 8
Norstar VS Agite 9
Norstar VS Agite 10
Norstar VS Agite 11

Sähköpostiini ei vieläkään vastattu eikä minuun otettu keskiviikkoisen puhelun jälkeen yhteyttä myöskään puhelimitse. Päätin olla sitkeä ja niinpä soitin tänä aamuna uudelleen ja HALLELUJAH!!! Sain kiinni sen THE Oikean Ihmisen! Vihdoinkin minut yhdistettiin sille kyseiselle naiselle joka on hoitanut tätä minun reklamaatiotani eteenpäin koko tämän ajan. Sain tietää, että se joka vastaa puhelimeen, se joka vastaa sähköpostiviesteihini ja se joka on vastuussa korvauksien lähettämisestä ja yhteyden pitämisestä Matteliin ovat kaikki eri ihmisiä!

Tämä kyseinen nainen sanoi olleensa yhteydessä Matteliin jo silloin elokuussa kun minulle lähetettiin lupaus korvauksista, mutta ei ole saanut sieltä mitään vastausta ja se p*rkeleen Tuija (se sähköposti vastaava)  ei ole missään vaiheessa ilmoittanut että asiasta ollaan jo oltu yhteydessä ja että nyt sitten ilmeisesti Mattelin pääsä on viivettä/vikaa/ongelmia/kuka tietää.

Ja nyt minulle lähetetään Norstarin puolesta samanlainen korvaus, kun mitä Mattelilta olisi tullut jos sieltä olisi saatu joku kiinni jo silloin 4 kuukautta sitten.
Jos se paketti nyt ylipäänsä tulee niin koen oikeuden käyneen toteen ja voin vihdoinkin unohtaa.

Kyselin myös liimaongelmasta noin yleiseti aika paljon ja sain kuulla asioisa mistä en tiennyt aiemmin:

1. Valituksia ei vieläkään ole tehty tarpeeksi (edes koko maailman laajuisesti) että Mattel pitäisi asiaa ongelmana jolle olisi tehtävä jotain.

(Joten jos sinulta löytyy liima hiuksinen nukke niin reklamoi asiasta Norstariin!!! VAIKKA et haluaisikaan minkäänlaisia korvauksia tai et haluaisi luopua nukestasi! Jokainen reklamaatio käsitellään ja jokaisesta liimapäästä lähtee kyllä huomautus Mattelille! Mitä enemmän valituksia tulee, siitä suuremmalla todennäköisyydellä vielä joskus saamme liimattomia Monster High nukkeja myös Indonesiasta!! JOS VIKISET HILJAA ITSEKSESI EI ASIALLE OLE TULOSSA MUUTOSTA!! Voit tehdä reklamaation joko laittamalla viestiä osoitteeseen info.fi@norstar.eu tai soittamalla numeroon +358 981 905 30)

2. Yksi syy lisää siihen, miksi Mattel vaatii niin paljon valituksia ennen ihmeempiä toimenpiteitä on se, että vaikka Monster Highn keräilijöitä on ties kuinka paljon, on Mattel tarkoittanut MH nuket silti leluiksi ja sen takia jos joissakin nukeissa liima alkaa valua vasta kuukausia, joskus jopa vuoden ostopäivästä myöhemmin niin sitä Mattel ei tunnu pitävän erityisenä ongelmana, sillä lasten leikkikaluilla ei kuulukkaan olla monien vuosien elinkaarta.

(Tämä syy kummastutta minua äärimmäisen paljon, sillä kun olin itse nuorempi ja vielä leikki iässä niin Bratz nuket olivat suosikki lelujani ja ne kestivät mukana leikeissäni osa jopa yli 5 vuotta rikkoutumatta tai valuttelematta minkäänlaista liimaa. Joten jos Mattel on sitä mieltä että on ihan okei jos jonkun lapsen rakkain lelu menee pilalle vuoden leikkimisen jälkeen niin huhhuh. Väittäisin kyllä että lelullakin kuuluisi olla hieman pidempi elinkaari kuin alle 1 vuosi.)

3. Valituksia on kuitenkin tullut jo sen verran paljon että käytössä olevalle liimalle on tehty useita kokeita ja sen laatua tarkastellaan, joten jos sinulla on lapsia: ei hätää, liima ei ole myrkyllistä eikä millään lailla haitallista joutuessaan esim suuhun tai silmiin :) Se on vain ja ainoastaan haitallista nukelle itselleen, mikä ei tietysti keräilijöitä lohduta pätkän vertaa.

Nyt toivon jo hyvin hartaasti että tämä on toiseksi viimeinen postaus tässä blogissa liittyen Norstar OY AB:hen


EDIT:

P.S: Uutuus mysteeri nuket ovat saapuneet ! ^^


15 kommenttia:

 1. Vau!
  Saako jos luopuu jostain nukesta jolla on liimaongelma saman nuken? Tai saako enemmän? xD
  Koska Rochelle.. miten sen liimat sais näkyville enemmän? XDDD
  Ja jos nuken jalka on lähtenyt irti, niin jos valittaa siitä niin saako uuden nuken? Koska mun kaveri sanoi et ne lähetti sen nukkeja ja tarvitsi siihen vain kuitin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Norstar ei pysty lupaamaan että korvausnukke olisi sama kuin mistä olet luopunut, sillä niillä ei ole kuin tietty määrä niitä yleisimpiä, kaupoissa pyöriviä nukkeja :/
   Noista rikkoituneista nukeista en osaa sanoa mitään, sillä siitä minulla ei ole kokemusta.
   Olen saanut sen käsityksen että ainakin osalla nukeista liimaongelman tila pahenee jos nukke altistuu liialle kuumuudelle, eli ehkä saunaan vieminen pahentaisi tilannetta, mutta en suosittele tätä! Mikäli nukessa ei ole havaittavaa liimaongelmaa niin ei sitä kannata pahentaa.
   Ja jos yrität saada reklamaatiosta itsellesi vain voittoa niin voin luvata että se on turhaa. Valitin Norstarille 20 pilalle menneestä nukesta ja saan korvaukseksi mitä luultavammin 4-5.

   Poista
 2. Hyvä että vihdoin ja viimein saat sen pakkauksen!

  Mutta uudet nuket... ♥

  VastaaPoista
 3. Oii, ihana uusi nukkesaalis! <3

  Ja luin koko postauksen.... Että mua ärsyttää! MH on ihana, mutta miksi Mattelin pitää olla niin ymmärtämätön!! Itse en ole ostanut indonesialaisia MH-nukkeja Norstarille valituksen jälkeen. Onneksi saat viimein pakkauksesi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hienoa omistautumista! Minäkin keskustelin sen Norstar naisen kanssa tänään Indonesialaisten nukkejen boikotoinnista, mutta Indonesiassa tehdään suhteessa niin helkkarin paljon enemmän MH nukkeja kuin Kiinassa, että minulta varmastikkin lopahtaisi into koko harrastukseen mikäli joutuisin "pärjäämään" Kiinasta tulleilla nukeilla :(

   Poista
 4. Ihanat noi nuket ja ennen joskus noin kolme vuotta sitten Mäki pidin Bratzeista x3 Nykyään NE on mummulla enkä enää leiki niillä c:
  Mut oikeesti toi Lorna ja Twyla on ihania <3
  T:Siniapila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bratzit oli kyllä jotain niin parasta silloin vanhoina hyvinä aikoina :D Omani möin pois kirpparilla.. tai no, kaikki mitkä olivat myyntikelpoisia. Osalle oli tehty "hienovaraista kustomointia" joten ne eivät varmasti olisi kelvanneet kenellekkään :D
   Kaikista vanhin Bratz nukke tosin on vielä tallessa, se on nyt melkein 13 vuotta vanha, yhä ehjä ja yhä liimaton, niin sitä pitää MGA!!
   Ja niin vain tuli iso paha Mattel, vei hommat oikeuteen ja lakkautettua vanhojen kunnon Bratzien valmistuksen ja myynnin ja myöhemmin tilalle tulivat nämä rumat ahterinaama Bratzit joita nykyään kauppojen hyllyillä keikkuu :(

   Poista
 5. Toivottavasti pääset pian eroon Norstar OY:stä, on kyllä melkoinen pulju... Mä en ymmärrä miksi hitossa sun toinen korvauspaketti ei tullut samaan aikaan kuin mulle ja muutamalle muulle?! Ilmeisesti on hirveän vaikea lähettää sun osoite eteenpäin ja hoitaa homma loppuun, ihan kuin et olisi odotellut jo tarpeeksi.

  No, tulipahan opittua kaikenlaista reklamaation ihmeellisestä maailmasta :D Myös asiakaspalvelu jaksaa edelleen ihmetyttää surkeudellaan, voi huhhuh! Siis koko touhu meni aivan älyttömyyksiin, vastausta sai odotella yli puoli vuotta (vastausta joka ei edes vastannut esitettyihin kysymyksiin...) ja muutenkin Norstarin asenne kuluttajia kohtaan sai ainakin mut usein raivon partaalle. Kuinkahan moni luovuttaa reklamaation suhteen jo heti alkuun? Ei kai kauhean moni jaksa vängätä kahta vuotta jonkun elämäänsä kyllästyneen ja ilmeisesti lukutaidottoman asiakaspalvelun ammattilaisen kanssa?! :D
  No, tulipahan tehtyä ja todistettua itselleen että periksi ei kannata antaa. Onneksi ei kuitenkaan tarvitse enää jatkaa!

  Niin ja ihanat nuo Twyla ja Lorna, molemmat on kyllä pakko hommata. Pistähän lisää kuvia kun ehdit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tota miekin pohdiskelin kun useampi muu sai silloin aikaa sitten ne omat pakettinsa ja minä vain odottelen ja odottelen. Kaikista eniten tässä Mattel selkkauksessa harmittaa se, että ne jotka saivat korvaukset ulkomailta käsin saavat varmasti paljon paremmat korvaukset. Minun tulevan pakettini nukke määrä tulee kyllä olemaan sama kuin ulkomaan paketeissa, mutta sisältö koostuu yhä vain ja ainoastaan siitä mitä Norstarilla on saatavilla joten turha odotelle mitään Ghouls Ruleja tai muita harvinaisuuksia. Veikkaanpa villisti että saan vähintään yhden uuden Color Me Creepyn tai sitten Inner Monsterin ja loput ovat varmaan sitten niitä järkkyjä Freaky Fusion budgetti nukkeja.
   Tästä on kyllä jäänyt niin paha maku suuhun, että en kyllä enää ikinä reklamoi toistamiseen vaikka uusi nukke halkeasi itsestään keskeltä kahtia ja alkaisi valutella sisälmyksistään ulostetta...

   Poista
 6. Toivottavasti saat pian korvauksen nukeistasi!
  Ihanat nukket olet hankkinut! Laitathan kuvia pian? Varsinkin Twylasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon mukaan saan huomenna laitettua ekat kuvat :)

   Poista