3.12.2014

Norstar VS Agite 11

Jos tahdot perehtyä tähän tahtojen taistoon niin aiemmat postaukset löytyvät näistä linkeistä -->

Norstar VS Agite
Norstar VS Agite 2
Norstar VS Agite 3
Norstar VS Agite 4
Norstar VS Agite 5
Norstar VS Agite 5½
Norstar VS Agite 6
Norstar VS Agite 7
Norstar VS Agite 8
Norstar VS Agite 9
Norstar VS Agite 10

Ohhoh, aikamoinen litannia noitakin postauksia on jo kertynyt... Ja silti homma jatkuu vaan.

Kerkesin jo kuvitella, että kun luovutin ja annoin tietoni eteenpäin ja minulle luvattiin surkeat korvauspaketit että tämä kädenvääntö olisi nyt jo sitten tässä. Ehei, Norstar voi olla hankala kaikesta mahdollisesta!

Ne jotka ovat lukeneet aiemmat postaukset tietävät että 8. päivä elokuuta Norstarilta tuli seuraavanlainen viesti:

"Hei,

Kiitos osoitteestanne. Valmistaja lähettää teille pienen tuotepaketin pahoitteluna viivästyneestä reklamaation käsittelystä. Lisäksi lähetän teille kiitoksena antamastanne palautteesta pienen Monster High aiheisen paketin.

Hyvää syksyä!

Ystävällisin terveisin,
NORSTAR OY"

Ja sitten siitä viikkoa myöhemmin 15. päivä elokuuta tuli Norstarin MH tuotepaketti postin mukana. Siitä lähtien olen odottanut tätä kauan sitten luvattua Valmistajan Tuotepakettia. Kohta siis 4 kuukautta.

Olin kärsivällinen omasta mielestäni melko kauan, kyselin tämän paketin perään sähköpostilla vasta 13.11. Siihen viestiin ei ole vieläkään vastattu mitään, lukuunottamatta sitä mahtavaa "Pyrimme vastaamaan kaikkiin kyselyihin kahden viikon sisällä" automaattiviestiä, mikä ei ole koskaan pitänyt paikkaansa!
Tänään sitten jo soitin Norstarille ja tiedustelin korvauspaketista. Ei osannut tyttö rukka puhelimen toisessa päässä vastata kysymyksiini. Sanoi vain että "Onpas kumma kun ei ole vieläkään lähetetty. Minäpä kysäisen missä mennään, sinuun olla yhteydessä kun asian on selvitetty."
Jaahas.. Saa nähdä milloin se on.

Ettei kaikki olisi niin negatiivista ja keljua, tulin jakamaan teille myös iloisen uutisen:

New doll in da house ya'll!!


11 kommenttia:

 1. Moi, en oo varmaan ikinä kommentoinut tähän blogiin (hauska tutustua ja silleen :D), mut luin äsken kaikki noi sun reklamointiin liittyvät postaukset ja halusin kiittää siitä, et olit vaivautunut jakamaan viestit lukijoille.

  Itse oon kanssa Monster High -keräilijä ja mua todellakin ahdistaa toi liimaongelma enkä voi käsittää, miten Mattelin laadunvalvonta kusee noin paljon. Erityisen ahdistavaksi asian tekee se, että liimaongelma kehittyy vähitellen. Mulla nyt hyllyssä jo kolmas GNO Rochelle ja odotan vaan kauhulla, koska se kokee kahden edeltäjänsä kohtalon... :/

  Itse ostan pääosan monstereistani käytettynä netistä niin en voi edes reklamoida mihinkään, mutta hyvä tietää että vaikka olisin ostanut limapäänuken kaupasta niin ei siitäkään juuri iloa ole, näin reklamoinnin kannalta.

  Ei mulla muuta ku et kiitos informatiivisista postauksista tärkeään asiaan liittyen! :) Toivottavasti mahdollisimman moni viitsii reklamoida liimanukeista, niin ehkä Mattel lopettaa liiman käytön roottauksessa kokonaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle kun kommentoit! :)
   Ihana tietää että en ole turhaan näitä tänne kirjoitellut. Osalle nämä tekstit on toiminut paikkana tulla jakamaan omia kokemuksiaan asiasta ja toisille taas apuna jos ei ole tiennyt miten liima ongelmaan pitäisi reagoida tai minne siitä voi valittaa. Juuri ne 2 asiaa mitkä toivoinkin tapahtuvan näiden Norstar kokemuksia jakamisesta. Ja tietysti myös se seikka että mitä enemmän tästä puhutaan niin sitä useampi ymmärtäisi että hiusten liimaisuus ja huono kunto ei kuuluisi olla jotain mitä meidän kuluttajina tarvitsisi sietää!
   P.S Hauska tutustua myös sinuun :D

   Poista
 2. Mie tykkään ehkä eniten tosta Toven juhlamukista, mutta kyllä Pikku Myy muki on kans vahvoilla koska ihan paras hahmo ;) No, ei vielä ois liian myöhästä alottaa, nyt työstät äkkiä nää kolme päivää :)

  Kiitos ? :D Tosta vois päätellä, että kynsijutut ois jatkossakin tervetulleita ? :)

  /laitetaan nää nyt tännekin varmuuden vuoksi/

  Ja tähän vielä etten voi oikeesti uskoa tai ymmärtää, miten niillä tuolla Norstarilla voi olla kaikki näin päin p*rsettä !! (Jos nyt ihan siis saa suoraan sanoa ;D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynsijutut on todellakin tervetulleita myös jatkossa :D

   Ja kyllä täällä saa suoraan sanoa, varsinkin kun on näin ikävästä asiasta puhe kun Norstar ;)

   Poista
 3. Sait Cerisen!! Onnea:3 se onkin tosi ihana.
  T. Ninja-sieni

  VastaaPoista
 4. Eikä! Sulla on Cerise! 0_0 Laitathan siitä pian kuvia? C;

  VastaaPoista
 5. Laitathan Cerisestä sitten kuvia C: Laita vain sitten kuvia kun ehdit '3'

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista :)
  Pyrin kuvamaan Ceriseä mahdollisimman pian! Tällä hetkellä nukke on yhä paketissaan kun en ole ehtinyt edes sen vertaa hiplailemaan uutta tulokasta :/

  VastaaPoista
 7. Ohhoh, kylläpä ne ootattaa sinnuu! Taisiis tehny sitä jo monta kertaa ja sama rumba vaa jatkuu. O__O'

  Ja vau Cerise! <3

  VastaaPoista
 8. so beautiful photos and i love the snow!

  VastaaPoista