3.6.2013

Maria on vihainen!!

Katsoin juuri äsken NamanthaSuxxin Music Festival nukeista tehdyn review videon ja MITÄ!? Mitä ihmettä!?!
Olen kokoajan odotellut ihanaa MF Venusta, koska promo kuvan perusteella pidin häntä ehdottomasti kauneimpana Venus nukkena mitä tähän menessä on tehty ja ylipäänsä yhtenä kauneimmista MH nukeista muutenkin!
Videon kohdassa 03:11 näkyy hyvin Venuksen kasvot ja niistä käy hyvin ilmi että nukke on kaikkea muuta kun mitä aikaisemmissa kuvissa on luvattu. En tahdo loukata ketään joka on erimieltä mutta nyt on oikeasti pakko sanoa ihan suoraan että Venus on R-U-M-A! Ihan järkyttävän näköinen enkä voi kuvailla pettymystäni sanoin :(
Tässä vielä close uppia promo kuvan Venuksen kasvoista:


Silmä meikki on rumalla Venuksella paljon hailakampi eikä siinä näy edes mitään glitteriä. Huulet ovat myös tylsät ja ennen kaikkea hiukset ovat käsittämätön järkytys! Niiden piti olla niin räväkät ja ihanat ja kaikkea mahdollista! Väristä on tullut mitään sanomaton vauvveli vaaleanpunainen.
Aito Venus vaikuttaa promo kuvaan verrattuna ihan siltä niinkuin tulostimesta olisi ollut värillinen muste loppumassa -.-

Miksi Mattel ei osaa pitää lupauksiaan?
~AgiteMaria

16 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä,miksi Mattel julkaisee noin ihastuttavan promokuvan veenuksesta mutta sitten nukke yöh.
  Ajattelin ensiksi ostaa mutta nuo hiukset ja meikit ovat kauheat njääh...

  Tuo on tosiaan totta hiuksien osalta ihan kuin tulostimesta olisi loppunut värillinen muste ;_;

  VastaaPoista
 2. No niimpä. Minun puolestani saisivat joko pidättäytyä lupauksissaan tai sitten eivät julkaisisi mitään kuvia ennen kuin ovat varmoja päätöksistänsä!

  VastaaPoista
 3. Mattel käsittelee nukkejensa promokuvista mahdollisimman houkuttelevia, jotta kuluttajat ostaisivat nukkeja. Luulen että promo kuvan Venus näyttäisi samalta kuin videon Venus, jos kuvaa ei olisi käsitelty ;) +Nukkejen ulkonäkö voi muuttua vielä pikkuisen promokuvan julkaisun jälkeen, esim. kenkien tai laukun väri voi muuttua yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä tietoinen tästä pikkuisesta huijauksesta mitä promo kuvissa on meneillään, mutta tuo mitä Venuksen kohdalla on tehty menee jo pikkuisen yli liijoittelluksi. Ei ole mukavaa jos on tilannut nuken jo etukäteen promokuvan perusteella ja sitten postissa tuleekin jotain hirveää.
   Toki onhan siinä myös ostajan omaa tyhmyyttä jos ei perehdy ostamaansa tuotteeseen.

   Poista
 4. Voi eii, olin itsekin odotellut kyseistä Venusta ja petyin pahasti D: Mutta yllättäen Abbey näyttääkin videolla paremmalle kuin promokuvissa, promokuvien perusteella pidin kyseistä Abbeyta rumana, mutta neitokainenhan on ihan kaunis :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä Abbeystä. Tosin nuken mukana tulevat kengät on mielestäni rumat eivätkä myöskään ole samat kuin aiemmin ilmestyneissä kuvissa. Itseasiassa jos en väärin muista Music Festival Abbeyllä oli niissä kuvissa hyvinkin paljon samanlaiset kengät kuin mitkä Ghouls Night Out Lagoonalla on jalassansa >:(

   Poista
  2. Nevermind, tsekkasin asian ja olinkin muistanut ihan väärin. Olihan MF Abbeyllä polviin asti ulottuvat bootsit jo aiemmissakin kuvissa. Ne oli vaan paljon yksityiskohtaisemmat kun mitä sen nuken mukana oikeasti tulee.

   Poista
 5. EIIII, toivotaan että tyypillä on vaan huono kamera ja Venus on livenä nätimpi -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nukkehyllyjen täyttymistä odotellessa siis :/

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. No oli se nyt ihan, mut taidan silti oottaa viel ennen ku meen seuraavan kerran uimaan. Vaikka se oletettavasti olikin sen 20 ni.. Nyt on vähän sellanen olo (kurkku kipee jne) ettei se ollu fiksuu viel mennä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   No toivottavasti et sentään kipeeks tuu. Tällä kelillä ei oo hauskaa maata sängyn pohjalla kuumeissaan :/

   Poista
 8. ei toi musta kyllä niin erilaiselta näytä. vähän haaleammalta ehkä, mutta jotain tekemistä on varmasti valaistuksellakin.

  VastaaPoista
 9. No toivottavasti oot oikeessa! En tahdo rumaa Venusta

  VastaaPoista
 10. mie pidän omastsa music festival veenuksestani et tuo on mulle loukkaus :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, sori :(
   Kyseessä on miun oma henkilökohtanen mielipide, ei mikään vakava steitmentti. Kaikki saa tykätä sellaisista nukeista kun itse haluaa enkä miekään ota siitä itteeni :)

   Poista