4.6.2013

Kummitusjuttu

Vihdoinkin vähän matskua tuosta ei enää niin uudesta Pictre Day Spectrastani.Ennen
Jälkeen
Sitten vähän Basicin ja PD vertailua
Basic
PD
PD:n silmä meikissä on käytetty punaista mikä ainakin minun mielestäni sopii Spectralle paremmin kuin kylmät sävyt. Huulipuna on myös paljon tummempi. PD version on muuten kauniimpi mutta olen todella pettynyt siitä että lommoposket ei ole yhtä hyvin erotettavissa kuin Basicissä. Lommoposkista on jo tehty Spectran tavaramerkki eikä sitä minun mielestäni saa viedä pois :(
PD:n hiukset ovat paljon vaaleammat, mikä myös heikentään kyseisen nuken nättimys pisteitä. Mitä tummemmat hiukset, sitä paremmin Spectran vitivalkoinen iho korostuu ja sitä kauniimpi hän on. Niin se vaan menee.
Kumpi sinusta pukee Spectraa paremmin? Raju ja radikaali ketjujen kalistaja vai hempeä ja hiljainen huhuilija?
~AgiteMaria

P.S Agiten Nuket sivu on vihdoinkin valmis. Jos jotakuta kiinnostaa niin siellä on nähtävillä kaikki omistamani nuket. Pyrin päivittämään sitä aina pikimmiten kun uusia nukkeja tulee :)

4 kommenttia:

 1. Ooh..Upea neitokainen! :3
  Minusta nuo kuvat olivat hauskoja oli hauska idea laittaa molemmat haamu neitokaiset samaan huoneeseen ja vielä toinen on oikein tuollainen no, ihania ovat molemmat C:

  VastaaPoista
 2. Kiva kun tykkäät :)
  Kuvasin toisen läpikuultavana korostaakseni nukkejen erilaisuutta. Toinen semmoinen hentoisempi ja ujo ja toinen sitten räväkkä ja oikein linssilude :D

  VastaaPoista
 3. Leikelly miun vanhaa spectraa? >:3

  Ei se mtn :D Hieno kampaus (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo, aikoja sitten itseasiassa :D
   Ei täällä Bloggerissa taida olla kuin yks tai kaks kuvaa missä sillä ei ois jo nuo lyhyemmät hiukset :)

   Poista