9.6.2013

Eye Candy: Basic Clawdeen

Ne, jotka ovat kiinnittäneet huomiota "Agiten Nuket" sivuun saattavat olla tietoisia jo siitä että tulin ostaneeksi Basic wave Clawdeen Wolfin.
Ostin nuken käytettynä/leikittynä Huuto.netistä, mutta sen mukana tuli kaikki mitä uudenkin nuken mukana tulee eikä kasvoissa tai hiuksissa ollut mitään mitä ei kynsilakanpoistoaineella, talkilla, vanulla tai harjalla olisi saanut korjatuksi. Säästin reilut 10€ kun hankin neidin käytettynä ja omasta mielestäni se oli ihan fiksu veto.
Nukke tuli kotiin tämän näköisenä:
Ei mikään ilo silmälle...
Sitten, hetkiä myöhemmin:
Ta-Daa! Kuin uusi :)
Ainut asia mikä minua hieman tässä nukessa harmittaa on ne kuminauhat. Kyseessä siis se vanhempi versio Basicistä ja olen kuullut kauhutarinoita kuminauhojen katkeilusta ja muuten vain irtoamisesta sun muusta. Toivottavasti minun Clawdeenini olisi semmoinen hyvin valmistettu yksilö *fingers crossed*.

Tässä nyt sitä Eye Candyä sitten. Toivottavasti tykkäätte.
Crescent pääsi kuvaan
Kiitän!
~AgiteMaria

P.S: En tee enää jokaisesta saapuvasta nukestani erillistä esittelyä! Laitan nuken saavuttua kuvan "Agiten Nuket" sivulle ja jos sinne ilmestyy jokin nukke jonka tahdot minun esittelevän jätä kommenttia... noh, johonkin! Uusista nukeista tulee toki aina kuvia mutta en välttämättä enää paneudu yksityiskohtiin kuten koruihin tai mitä nuken mukana tulee. Suuri osa nukeistani on jo vanhoja ja olette varmasti nähneet niiden esittelyt sata kertaa ja sata vuotta sitten. Helpottaa kaikkia kun kerrotte erikseen aina jos jotakin tahdotte :) 

6 kommenttia:

 1. Ooh..Clawdeenistähän tuli tosiaan kuin uusi!:)
  Oli kyllä hyvä veto :)

  VastaaPoista
 2. Ihana Clawdeen! Minullakin on se, siis vanhempi versio, Clawdeen oli mun eka nukke:) Mitkä kuminauhat?

  VastaaPoista
 3. Ne jotka pitää nuken jalat kiinni sen torsossa. Ensimmäisissä nukeissa käytettiin kuminauhaa, mut myöhemmin ilmeisesti havaittiin huonoksi ideaksi ja kuminauhat korvattiin muovisilla tapeilla :)

  VastaaPoista