31.12.2015

Vuoden viimeinen postaus

Heippa!
Nukkeiluvuoteni sai näköjään aika tuskaisen elottoman lopun kun marraskuussa tuli vain 2 postausta ja joulukuussa ainoastaan tämä yksi. Nukkemaailmassa on tapahtunut lähiaikoina niin paljon muutoksia että hämmennyin ja jouduin ottamaan askeleen taaksepäin ja antamaan itselleni aikaa pohdiskella mitä tuleman pitää. Mattelin suunnitelmat Monster Highlle vuodelle 2016 on niin omituisia, että en tiedä mitä ajatella. Miun harrastus kuitenkin lähti liikkeelle täysin pelkästään Monster Highn ansiosta ja nyt kun brändi uudistuu täysin enkä ole lainkaan innostunut asiasta niin onko mitään mieltä edes jatkaa koko harrastusta?
Mitä muut MH fanit on mieltä?
Pidittekö uudistuksista?
Vaikuttaako tämä nukkeharrastuksen jatkamiseen?
Vai siirryttekö yksinkertaisesti muiden nukkien pariin?

(Jos vidoe ei pyöri niin tässä linkki YouTubeen)

Aivan järkyttävää... Uudistus sotii kaikkea sitä vastaan mitä MH alunperin edusti ja nukeissa muutetaan kaikki se mikä alunperin sai minut kiinnostumaan niistä. Vaikka tää kaikki alkaa tuntua aika pelottavan todelliselta silti jotenkin elättelen toivoa että tää on vaan joku älytön vitsi ja kohta Mattel julkasee "ne oikeat" kuvat tulossa olevista nukeista. Nyt ei auta kun seisoskella heikoilla jäillä ja odotella pyöreäpäisiä isosilmäisiä ylisöpöjä MH nukkeja joilta luultavasti poistetaan pian kaikki nivellykset...

Onneksi ne vanhat ja alkuperäiset kauniit nuket eivät kuitenkaan ole katoamassa mihinkään vaikka uutta pukkaakin.

Nähdään ensi vuonna! Toivon mukaan vähän iloisemmissa merkeissä :)

8 kommenttia:

 1. En tiedä onko pelkkää paskapuhetta, mutta luin jostain että vain 6 päähahmoa (onko ne nyt sitten Frankie, Draculaura, Clawdeen, Lagoona, Ghoulia ja Cleo?!) kokee sen uudistuksen... Eli esim. Rochelle pysyisi sellaisenaan, samoin Venus, Nefera, Toralei jne. Kohtahan se nähdään.

  Ja mä en ole edes kovin kauhuissani tästä uudistuksesta, en tiedä miksi :D Oikeastaan odotan innolla... Kunhan nukkejen asut olisi hyviä ja nivellykset eivät katoaisi mihinkään, niin mulle on ihan ok. Kiva saada vaihtelua. Tosin sekin varmaan rupeaa tökkimään kun uutuudenviehätys on kadonnut... Saapa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

  Hyvää uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti on totta! Tosin sääliksi käy silti kun Clawdeenista tykkään kovasti enkä tahtoisi mitään muutoksia. Ja erityisesti Draculauran muutokset karmii selkäpiitä kun tuntuu että se on muuttunut kaikista eniten (mikäli nuo netissä pyörivät kuvat nyt on todellisia).
   Ja Mattelin puolesta on helpottava kuulla että on sellasiakin harrastelijoita jotka odottaa muutoksia ihan mielenkiinnolla.

   Hyvää uutta vuotta sinnekin! :)

   Poista
 2. Katsotaan miten tässä käy, toivotaan parasta, pelätään pahinta periaatteella vaan :D Ei aloiteta 2016 vuotta huonoissa merkeissä :)

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä asenne, voisin itekkin yrittää tuota vähän positiivisempaa otetta vaihtuvalle vuodelle :D

   Poista
 3. Hyvemmän tilalle huonompaa.. ;__; Vaikken enää niitä kerää tai ole kiinnostunut, niin en tuommoisia uusia haluaisi nähdä, edes kaupoissa..
  Mutta hyvää vuotta 2016!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, silleenhän se tuntuu menevän nykyään vähän kaikkien asioiden suhteen. Ei auta kun kärvistellä kun en itse kuitenkaan usko pystyväni tätä MH harrastustani jättämään.
   Hyvää uuttavuotta sinnekin! :)

   Poista
 4. Itsekään en oikein pidä tuosta uudistuksesta. Näyttävät jotenkin liian... Kilteiltä? Tulee mieleen jotku kustomit. :D Ehkä nuoremmille, joille nämä nuket ovat suunniteltukin, mutta ääh en tiedä mitä pitäisi sanoa, en vain tykkää. Näyttää oudolta. Mutta itsellä muutenkin nukkeinto on ollut varmaan viimeiset puoli vuotta hyvin alhaalla, joten ei tänne muutenkaan olisi enempää nukkeja saapunut (paitsi ehkä Tricastle on Hunter Ceriselle kaveriksi :') <3) eli ei mitenkään suuri menetys minulle. Muiden nukkeilijoiden puolesta toivon, että vanhojakin nukkeja vielä myydään pitkään, ja jos Mattel siirtyy kokonaan näihin uusiin julkaisuihin (jota hieman epäilen, ei näytä ainakaan nukkeilupiireissä kovin suositulta, mutta eiköhän näihinkin totu ajan kanssa) niin vanhat julkaisut myydään pois hyvillä alennuksilla! :3
  Tähtityttö, ent. Iiris
  nukkeperhe.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista