15.11.2015

Perjantai 13. #ParisAttacks


Tämänkertainen Perjantai 13. postaus tulee hieman myöhässä, sillä aiheen ei kuulunut alunperin olla läheskään näin synkkä. Näette alunperin tähän postaukseen tarkoitetut kuvat sitten joskus myöhemmin, sillä halusin tehdä aivan erilaisen postauksen Pariisissa tapahtuneiden kauheuksien takia.
Kuten teistä jo varmasti jokainen tietää 13.11. Pariisissa pommitettiin monia kohteita - ilmeisesti Isisin toimesta - eikä kuolonuhreilta onnistuttu välttymään. Ranskaan on julistettu hätätila ja vaikka epäiltyjä on jo otettu kiinni ei tilanne ole yhtään sen parempi.
Halusin siis tehdä Monster High kuvapostauksen aiheesta uhrien muistamiseksi/kunnioittamiseksi ja myös tietoisuuden levittämiseksi mikäli joku ei tosiaan tästä vielä tiedä.
Kattavampia tietoja löydät suomeksi esim. täältä, englanniksi esim. täältä ja luultavasti kaikilla mahdollisilla kielillä täältä.

10 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia, surullinen aihe muuten. Tämä oli todella järkyttävää kuulla varsinkin kun Pariisi on suosikkikaupunkini. Olen rakastanut sitä jo monia vuosia ja olen keräillytkin kauan Pariisiin liittyviä esineitäkin. Pray for Paris ♥

  hirvioidentalo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kaunis postaus, tänäänkin suru on varmasti suuri Ranskassa, ja mitä netissä olen nähnyt ja telkkarista kuullut, maailma ei ole jättänyt Ranskaa yksin tämän keskelle, vaan tukee, auttaa ja muistaa tuon päivän uhreja,
  Uutiset järkyttivät minut ja en hetkeen edes pystynyt seuraamaan mitään uutisointia tapahtuneesta.

  VastaaPoista
 3. Pariisin pommi iskut olivat kammottavia, seurailin mieheni kanssa silloin pe-la yöllä suorana ranskankielisiä uutisia ja kun kuolonuhrien määrä nousi... sitä tunnetta ei voi kuvailla.
  Kosketti myös aika paljon henk.kohtaisesti, kun olemme pikkusiskoni kanssa Pariisiin matkustamassa muutaman viikon päästä niin kyllä hiukan alkoi mietityttämään, että mitäs jos tilanne ei rauhoitukaan.. Siskonikin pisti viestiä ettei halua kuolla..
  Kauniita kuvia otit aiheesta, pidetään Pariisin ja muiden maiden ihmiset mielessämme ja sydämissämme.

  VastaaPoista
 4. Neither animals are cruel as humans. #praytoparis

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia, sopivat surulliseen aiheeseen. Eniten pidin Clawdeen-kuvasta.


  -Pussiahma-

  VastaaPoista
 6. Upeita kuvia!
  Tietenkin Ranska on lähellä ja se on tärkeä aihe, mutta minun pitää olla se yksi ikävä ihminen. Minua hieman ärsyttää, kuinka Pariisin pommituksesta tulee niin suuri asia, kun ISIS pommittaa kaikkialla tappaen paljon ihmisiä.

  Paljon jaksamisia kuitenkin Pariisiin ja kaikkialle muualle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli jos sim Helsinkiä pommitettaisiin niin ei mitään muuallakin pommitetaan olet tosiaan ikävä ihminen.

   Poista
  2. Lähinnä meinaan, että kukaan ei välittänyt, kuinka ISIS pommittaa muualla, mutta koko maailma antoi tukensa vasta Pariisille. Olisi pitänyt aloittaa tämä internet juttu jo aikaisemmin.
   Mutta olet kyllä oikeassa, jos Helsinkiin pommitettaisiin, olisin todella peloissani. Toivoisinkin paljon tukea Suomelle. Entä sitten nämä Lähi-Idän maat, jotka ovat joutuneet olemaan pitkään ISIS:in vallan alla? He joutuvat pelkäämään. Ovat hekin ihmisiä, yhtälailla, kun me suomalaiset.
   Haluan kuitenkin sanoa, että en todellakaan vähättele Pariisin olosuhteita. Siellä on varmasti aivan kaamean pelottava tunnelma. Vaikka he julistivat, etteivät pelkää.

   Mutta en tuomitse. Mielipiteensä kullakin. Tämä sattui olemaan minun mielipiteeni.

   Poista
 7. vitsi että hienoja kuvia, hyvä idea! järkytti minuakin erityisesti pariisin iskut koska rakastan kaupunkia, iskut tapahtu ei-poliittisissa paikoissa ja olin siellä tasan 4v sitten käymässä, joten tuttu on. mutta niinku tossa ylempänä keskustellaan, pitäisi muitakin iskukohteita samalla tavalla huomioida mediassa ym.

  VastaaPoista