5.9.2015

Finnegan Wake
Wow, oon todella pettynyt :(
Mitä tapahtu sille ilkikuriselle ilmeelle? Mitä tapahtu leveälle, kulmikkaalle, vahvalle leualle? Mitä tapahtu nimelle Ryder?? Ensin julkastaan mielenkiintosta kuvamateriaalia:
mutta sitten tehtaasta tulee kuitenkin ulos ihan samanlaisia puikulapäitä kun mitä kaikki muutkin MH pojat ovat olleet?
Aika hupaisaa että slogan on "Be yourself, be unique, be a monster!" kun ei kuitenkaan voida sitten tehdä nukeista selvästi erilaisia. Myös hiukset (ta eivät tai mikä lie) ovat mielestäni ihan väärän väriset. Hirveä moka, odotin tätä nukkea innolla.
Mitä te muut olette mieltä?

7 kommenttia:

 1. Petyin kyllä vähän myös. Olisipa edes ilme ollut ilkikurisempi... :(


  -Pussiahma-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, ilme näyttää lähinnä yllättyneeltä miun mielestä!

   Poista
 2. Ylipäänsä MH nukeille voitaisiin tuoda vähän persoonaa esiin, kaikilla on aina sama vakava ilme :| Aluksi mäkin olin enemmän tästä innoissaan, nyt olen vähän näh fiiliksellä. Potentiaali meni taas hukkaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeikkyys ois kyllä ehdottomasti plussaa. Ja se ois myös hienoa kun pysyteltäisiin siinä alkuperäisessä suunnitelmassa eikä poikettais jokavälissä polulta!

   Poista
 3. Joo, samat fiilikset miullakin... Olihan tuo pettymys. :( Tuo piirosversio on niiiin paljon ilmeikkäämpi kuin nukke versio, siinä on vauhtia ja asennetta. Mutta nukke jotenkin vaan... on. Puikulapää kyllä kuvaa nukkea täydellisesti!

  VastaaPoista
 4. Eipä kyllä nyt oikein täyttänyt odotuksia, eip. Harmillinen juttu.

  VastaaPoista