26.9.2015

EAH Courtly Jester
En oikein osaa sanoa onko tää uusi tulokas ihana vai kamala, mutta tykkään siitä jokatapauksessa!?!
***

Äh, koulun alottaminen ja jokavuotisen syysflunssan poteminen onkin onnistunut varastamaan vapaa-aikaa enemmän kun mitä olisin osannut olettaa. Toivon mukaan tähän tulisi muutos pian ja pääsisin postailemaan tännekkin.

Nyt on muuten Lahteenkin ilmestyneet uudet nuket, mutta aika surkealla menestyksellä. Br-leluissa kaikki on jumalattoman kallista ja uusia Bratzejä sinne ei kuulemma ole tulossa laisinkaan? Ja juuri kaikki ne Freak Du Chic ja Boo York hahmot mitä odotin eniten ei tietenkään ole löydettävissä hyllyiltä!
Tähän mennessä olen bongannut uusia Bratrzejä vain Cittarista ja Anttilasta. Cittarissa oli Hello My Name Is, #FierceFitness, ja pari #SelfieSnaps pakettia. Anttilasta löytyin tietenkin kaikki Study Abroad nuket paitsi Sasha ja niiden lisäksi pelkästään Hello My Name Is nukkeja. Onko muihin Cittareihin tullut jo uusia MH nukkeja? Täällä ei ainakaan vielä ollut... Ja jostain sinne oli ilmestynyt kaksi Scaris Skelitaakin! 

15 kommenttia:

 1. Courtly on muuten ihan jees, mutta nuo jalat on tyhmät. Eikö nyt vaan vois tehdä sukkiksia tai jotain?! Ärsyttää tuollainen pihistely...
  Courtlyn kasvoista ja kulmakarvoista tykkään kyllä erittäin paljon, että pakkohan tuo on hommata :D

  Meidän Prisma on täynnä uusia Bratzejä! Niitä on tällä hetkellä enemmän kuin MH nukkeja ja mua ärsyttää :D Tulis nyt edes niitä fashion packejä sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuukin kyllä ärsyttää tuo ettei voidan vaan vaatteita tehdä vaan on pakko ns. "pilata" jalat. Harmittaa jos tahtoisi vaatteita vaihdella nukelle eikä mikään muu kuin omat vaateet näytä hyvältä jalkojen värin takia.. Paitsi tietty jos käyttää kokonaan jalat peittäviä mekkoja/housuja, mutta niitä EAH nukeilta löytyy harvemmin :/
   Täälläkin on kuulemma Prismat täynnä... Ärsyttää kun vihdoinkin pääsin isompaan käupunkiin missä on kaikkea ja kaikki on niin lähellä PAITSI tietysti juuri ne Prismat!
   Eipä sillä, Bratzien hinnat on kaikkialla ihan kamalat (44,90€ yhdestä isopäisestä rääpäleestä!? Ette voi olla tosissanne) eikä muutenkaan innosta mennä paikanpäälle kun tiedustelin puhelimitse nukkien saatavuutta sekä hintoja ja leluosastovastaava oli ainakin puhelimessa todella töykeän kuuloinen ja vaikutti just siltä että "en halunnut tätä työtä eikä mua oikeesti kiinnosta puhua sulle/mulla on parempaakin tekemistä!"...

   Poista
 2. Courtly Jesterin nukke vaikuttaa niin sekaiselta että tykkään siitä! xD Normaalisti suosin vähän kesympyä tapauksia, mutta tästä pidän jostain syystä. Ehkä se on tuo jokeri teema. :''D
  Toivottavasti et ole enää kipeä, ja pysyt terveenä, täällä on ainakin ollut ihanasti aurinkoa ja toivottavatsi sielläkin. : >

  En nyt oikein ole perillä kauppojen tilanteesta, mutta mitä nukkeja odottelit eniten hyllyille? O:
  Meidän Anttilassa on surkean pieni valikoima nukkeja, Prismassa vähän enemmän MH, Citymarketista EAH kadonnut kokonaan, oli vain pari nukkea sivuhyllyllä pienen pienellä alennuksella varustettuna. ^^'

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sekainen on kyllä hyvä sana kuvaamaan tätä tapausta! :) Ja kiitos, olen onneksi jo tervehtynyt ja saanut nauttia täälläkin ihan kivasta ilmasta!

   Boo Yorkista eniten odottelin Cleo & Deuce 2-packiä ja Neferaa ja Freak Du Chic sarjasta Toraleita ja Gooliopea, koska en ole vielä osannut päättää mitä mieltä niistä todellisuudessa olen. Olisi ollut kiva nähdä ihan livenä ja sitten vasta tehdä ostopäätös.
   Oli omituista kun Boo York nukeistakin oli saatavilla Catty joten miksei sitten Nefera? Vai oliko Nefera ja Toralei vaan yksinkertaisesti jo myyty loppuun? Freak Du Chic sarjasta oli nimittäin kaikki muut saatavilla (jopa Rochellen leikkisetti) paitsi juuri Gooliope ja Toralei :(

   Poista
 3. Mä jotenkin tykkään hirveästi tosta Courtlysta, kun on kerrankin sellainen oikea paha tyyppi, elokuvassa hän oli yksi suosikkejani ja annan ison plussan siitä, että nukelle on tehty hahmolle sopivat kasvot! Ei sellaista ikuista rauhallista tyyntä ilmettä kuten kaikille muille tehdään lähes poikkeuksetta. Olen kyllä samaa mieltä Meow ♥ kanssa siitä, että on todella harmillista, että Courtlylla ei ole oikeita sukkiksia -.- maksaako ne muka niin paljon Mattelille..

  Meillä löytyy Citymarketista paaaljon uusia Bratzeja, mutta ei ainakaa tällä viikolla ollut ilmestyneet uudet MH nuket. Prismasta löytyy molempia, mutta MH nuket ovat jäätävn hintaisia :o Onneksi olen kaikki jo hankkinut... Bratzeista olisin halunnut ne Sleepover nuket tai mitä ovatkin, mutta nekin ovat 40€ kpl, joten nope..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole elokuvaa nähnyt, vain rondomeja pätkiä mutta niiden perusteela Courtly ainakin vaikuttaa todella persoonalliselta tapaukselta! Vihaiset kulmakarvat ja ilkeä virne on kyllä tälle nukelle juuri sitä mitä se kaipaakin. Tuskin näyttäisi itseltään jos olisivat käyttäneet vaan perus kasvomallia.

   Täällä Cittarin valikoima on todella huono, en ymmärrä miksi kaikkialla muualla on paremmin??? Pitää varmaan käydä kohta uudestaan katsomassa onko mikään vieläkään muuttunut O_o

   Poista
 4. Minä olen nähnyt uusia MH:ita! Tosin vain Boo Yorkeja, en Freak Du Chic:eja. Keuruun Megamarketissa näkyili ainakin Clawdeen ja Operetta. Lisäksi siellä oli joku Health (onko se noin :D).

  -Pussiahma-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Megamarketista en oo koskaan kuullutkaan? :O Onko niitä muuallakin kuin Keuruulla?
   Se Heath Burns (jos sitä tarkoitit) oli varmaan sitten se Ghoul Fair versio, oletan :)

   Poista
 5. Courtney vaikuttaa hauskalta, itse tykkään noista virnistelevistä nukeista! Virne antaa niille niin paljon luonnetta!

  Jos haluat uusia Bratzejä ja MH-nukkeja täältä Lahdesta niin kannattaa suunnata Holman Prismaan. Sieltä löytyy miltei kaikkia uusia Bratzejä, myös Study Abroad Sashaa oli useampi kappale. :3 Ja uusia MH- nukkeja löytyy myös, jopa Gooliope Jellington hintaan 55e! SA-Sashaa näyttäisi olevan myös netAnttilassa ja alennuksessa vieläpä.

  Muuten, ne Skelitat siellä cittarissa on olleet siellä hyllyssä jo pari vuotta. Kannattaisi jo varmaan pistää kunnon aleen kun ei kenelläkään kelpaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos NetAnttila vinkistä, SA-Sashan pistin tilaukseen ja pitäisi olla noudettavissa tuosta lähi Anttilasta ihan parin päivän sisään! :) Pitää jossain vaiheessa ottaa itseään niskasta kiinni ja käydä siellä Prismassakin vaikka se vähän kauempana sijaitseekin.

   Poista
 6. Hello from Spain: I really like this doll. keep in touch

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yeah, I like it too! It has such a great facial expression :)

   Poista
 7. Br-leluissa (myös nettikaupassa) on pian -25% alea clubikortilla päivät. Muistaakseeni tuleva to-su

  VastaaPoista