23.5.2015

Matka menneisyyteen

Heippa!
Pitkästä aikaa. Aloitin keskiviikkona työt uudessa paikassa, joten tästä eteenpäin postaustahti saattaa olla pikkuisen hitaampi :)
Pitemmittä puheitta, menkäämme suoraan asiaan: Bongasin netin ihmeellisestä maailmasta mukavaan hintaa pari kultaista klassikkoa, joita en pystynyt sivuuttamaan.

Basic Spectra Vondergeist miulta löytyikin jo entuudestaan, mutta se on tällä hetkellä työn alla (re-roottaus kesken). En kadu kustomointi päätöstä, mutta tajusin että haluan Spectrasta myös koskemattoman version keräilykokoelmiini. Nukke näytti sotkuista tukkaa ja ruttuista hametta lukuunottamatta oikein hyväkuntoiselta Huuto.net ilmoituksen perusteella ja sain pari euroa hinnastakin pois niin tuumin että mikäettei! 
Jonkunverran jouduin leikkelemään latvan huonoksi menneitä hiuksia ja tappelemaan liiman kanssa, mutta olen oikein tyytyväinen lopputulokseen.
Plussaa tulee söpöstä lemmikkifretti Rhuenista, jota en edellisen Spectrani mukana saanut.

Toinen tyttö tulikin hieman kauempaa. Saksan ebaystä onnistuin vihdoinkin bongaamaan Werewolf Sister Packin paremman puoliskon, eli Clawdeenin. Oon unelmoinut kyseisestä nukesta pitkään, mutta on ollut hankala löytää Clawdeenia yksin ja Howleenin Basic versiosta en ole ollut missään määrin kiinnostunut. Ja silloinkin kun onnistuin löytämään vain toisen, oli hinta todella kova nukesta jonka mukana ei tule juuri mitään. Nyt kävi uskomaton tuuri ja sain Clawdeenin hintaan 13€(sis. postikulut)!!
Tämänkin nuken hiuksien kanssa piti tehdä hieman töitä, mutta muuten kaikki oli ok.
Yksi syy miksi olen aina tykännyt WSP Clawdeenista on se, että vain yhdessa jalassa on sukka. Ja se on vielä kaikenlisäksi todella veikeän näköinen! 

P.S: Saksan paketin mukana tuli super hieno postimerkki!

8 kommenttia:

 1. Hyviä löytöjä olet kyllä tehnyt! :3 Itsekin sain pari uutta monsteria pari päivää sitten ja nyt haaveilen jo seuraavista ostoksista :D

  Minun on muuten pitänyt kysyä sinulta sellaista että kiinnostaisiko siuta miittailla kesällä vaikka näin kahden kesken? :3 Olen nimittäin tulossa Imatralle lomalle porukoiden luo pariksi kuukaudeksi ja ajattelin vain että voisi olla hauskaa nähdä joku kerta nukkeilujuttujen merkeissä kun asutaan kuitenkin samalla paikkakunnalla (ilmeisesti?) ainakin kesän ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, niinhän se menee. Heti kun on saanut uudet nuket kääreistä ulos niin sitä jo pohtii että mitäs sitten seuraavaksi! :D
   Joo, todellakin kiinnostaa kanssanukkeilijoiden tapaaminen. Jossakin vaiheessa oon muuttamassa Lahteen kun opinnot (toivon mukaan) alkaa syksyllä, mutta se on luultavasti joskus ihan loppukesästä :)
   Kun osaat tarkemmin sanoa aikataulua sun muuta niin laita vaikka viestiä osoitteeseen agitemaria@hotmail.com

   Poista
 2. Itsekin katselin Spectraa Huuto.netissä, mahtaakohan olla sama Spectra ollut kyseessä ;) Clawdeenin sait kyllä todella halvalla! Molemmat kyllä hyvännäköisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi hyvinkin olla, pienet on nukkepiirit Suomessa :P
   17 eurolla taisi olla myynnissä, mutta sain 15 euroon sen tingittyä. Jos oikein muistan niin siellä on toinenkin Spectra. Hieman korkeampi hinta tosin, mutta myös paremmassa kunnossa kuin mitä tämä yksilö oli :)

   Poista
 3. Hyvät löydöt löysit ja vielä halpaan hintaan!! ♡ Minäkin olen pitänyt enemmän tuosta Claedeenista mitä samaan pakettiin kuuluvasta Howleenista. C;

  Hyvin olet nuketkin vielä kunnnostanut uuteen uskoon! ♡ ڡ ♡
  Onnea uusista kauniista nukeista! Tulen odottamaan ja innolla Basic Spectrasi valmistumista! ❤

  ~Siniapila~

  VastaaPoista
 4. Kaikki saa lisää nukkeja enkä mä saa nukkeja. Torstaina Tallinnaan.. Mitäs siellä tapahtuu? (ei voi tietää) Hyvät löydöt olet löytänyt, mutta ehkä mä pysyttelen EAn puolella. Tai sitten en...

  VastaaPoista
 5. Kummatkin tyttöset ovat ihanaisia~ Varsinkin Clawdeen on ihana. Rhuen kyllä säikäytti, pelottava tuijotus kyllä hepulla on ;3

  VastaaPoista
 6. Sinut on haastettu!
  http://monsterihetki.blogspot.fi/2015/05/haaste.html#comment-form

  VastaaPoista