11.5.2015

Esittelyssä: Draculocker

Hups, olinkin ottanut Draculockerista niin paljon kuvia että tulee postauksen tekemisen ja lukemisen kannalta helpommaksi jos teen ensin pois alta tän esittelyn. Tässä on kuvia vaan kaikesta siitä mitä playsetin mukana tulee ja sitten myöhemmin vähemmän infoa ja enemmän shoottia!
 
 

Paketin sisltä paljastui positiivisia yllätyksiä, sillä en ollut ottanut playsetistä paljoakaan selvää. Hyllyssä on kaksi avattavaa vetolaatikkoa ja... 
...sisältä paljastui myös tuoli josta en tiennyt!
Mukana tulee myös Count Fabulous,
aurinkovarjo, kahdet ekstra kengät, aurinkolasit,
 kolme käsilaukkua,
ekstra mekko/toppi,
sekä ekstra korvikset.
 

 Halusin tän playsetin monesta eri syystä. Suurin syy oli alunperin setin mukana tuleva super kaunis Draculaura. Sen meikki muistuttaa paljon ihanan Dawn Of The Dance Dracun lookkia. Silmämeikki on vain hieman vaaleampi, mikä tekee Draculocker versiosta hillitymmän ja vähän aikuismaisemman. Draculaura ei oo ikinä kuulunut (juuri tuon tyttömäisyytensä takia) suosikki nukkeiheni, mutta tässä on jotakin erilaista mikä miellyttää silmää.
Ikävä kyllä Mattel on tämänkin kanssa mennyt sieltä missä aita on matalin ja melkein kaikki setin mukana tuleva on jo nähty aiemmin ja vain maalattu eritavalla (tai jätetty maalaamatta), joten kovemmalle Draculaura fanille tällänen on varmasti lannistavaa.
Itselläni oli vitriinissä vain Basic ja Scarytales versiot joten kengät, laukut sun muut on onneksi uutta ja ihmeellistä meikäläiselle.

5 kommenttia:

 1. On kyllä jotenkin erityisen siisti Draculaura. Tykkään tuosta tukastakin älyttömästi, vaikka onkin hyvin yksinkertainen kampaus. Näyttää kyllä selvästi vanhemmalta basic Lalan vieressä, ihana ♥
  Pitäis varmaan itsekin omistaa koko maailmankaikkeus! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, suosittelen kyllä lämpimästi. On tää aika prameeta hommaa :D

   Poista
 2. Hello from Spain: great furniture. keep in touch

  VastaaPoista
 3. Minustakin tässä Draculaurassa on jotain hienompaa ja erillaista kuin aiemmissa. Pakko saada:D

  VastaaPoista
 4. Tämä Draculaura on kyllä ihana, haluan!

  VastaaPoista