23.4.2015

Queen B

No niin!
Tämän kustomin valmistumista pitikin odotella hyvä tovi. Taisin ostaa CAM Add-On Insect paketin jo yli vuosi sitten kun löysin sen Robinhoodin alealtaasta hintaan 5€.
Siitä lähtien kun olin nähnyt ampiastytöstä ekan kuvan tiesin, että tahtoisin siitä ns. kunnollisen version. Hienommat vaatteet, eikä missään tapauksessa peruukkia. Matkassa oli vaan monta mutkaa. Ensimmäinen oli, kuten kaikki varmasti jo tietävät, ettei CAM Add-On paketeissa ole nukelle torsoa laisinkaan, ja Suomessa ei taidettu missään vaiheessa edes myydä CAM Skultimate Settiä, missä olisi tullut ampiaiselle oikean värinen torso? 
Ja jos myytin niin en siihen missään törmännyt. Eipä sillä, en olisi ostanu sen hintaista hökötystä yhden torson takia. Niinpä oli vaan pakko ruveta stalkkaamaan Ebaytä ja yrittää löytää myyjä, joka myisi yksittäistä ampiaiskroppaa sopuisaan hintaan. 
Koska on sanomattakin selvää että tämä: 
Ei TODELLAKAAN ollut edes vaihtoehto. Kattokaa nyt tota, kaikki tossa kuvassa kirkuu "Olen väärin tehty palapeli!". 
Kropan löytäminen oli yllättävän hankalaa. Kesti kauan ennen kuin onni potkaisi ja joku myi kaikenvärisiä torsoja 6€/kpl, ilman postikuluja!
Sitten nukke kökkäili tässä tilassa melko pitkään
Niihin aikoihin miulle tuli aika tiuhaa tahtia uusia nukkeja ja kustomonti ei niinkään kiinnostanut. Pohdin jo hetken että jos maksaisin jollekkin toiselle nukkeilijalle ampiaisen valmistamisesta, mutta en ollut vielä ihan varma miltä tahtoisin sen näyttävän, nukke jäi taas vaihteeksi vaan oman onnensa nojaan.
Ajan mittaan ostelin ampiaisen kustomointiin tarvikkeita sieltä sun täältä ja lopulta huomasin että idea sekä tarvikkeet olivat kaikki kasassa, ei tartteis kun tarttua tuumasta toimeen.
Sitten kustomoin vielä Luciferin enkelin ennen kuin päätin vihdoinkin saattaa tän ikuisuusprojektin päätökseensä!

Joten saanen nyt vihdoin esitellä: Queen B!

                         ENNEN                                JÄLKEEN

 Hiukset on muutamaa kirkkaankeltaista raitaa lukuunottamatta mustat. En halunnut poiketa orginellista lookista paljoa, koska musta/keltaiset hiukset sopivat mielestäni loistavasti tämän nuken tyyliin. Ainut ongelma peruukissa oli otsatukka ja se kun hiuksia ei voinut nostaa korkealle ponihännälle ilman että peruukin ruma muovireunus olisi näkynyt. Plus tietysti se, että peruukki näyttää aina siltä niin kuin se ei olisi päässä kunnolla kiinni!
Maalasin myös silmän iirikset kokonaan mustiksi, koska se toi nukkeen mielestäni "ötökkämäisemmän" fiiliksen. Silmämeikkiä saataan tulevaisuudessa muutella jos en tätä alkuperäistä jaksa katsella, mutta huulet saavat jäädä koskemattomiksi. Pinkki on niin herkullinen katseenkiinnittäjä kaiken keltaisen keskellä!
Outfit muodostui kahdesta kirppikseltä löytyneestä huivista. Tein ensin puuvilla kankaasta lyhyen, ihonmyötäisen kotelomekon mihin keltainen huivi oli sitten helppo ommella, pikkupistoin sieltä sun täältä, kiinni.
Viitta/hartiahuivi on kiinnitetty kaulakoruun, molempiin rannerenkaisiin sekä vyöhön mikä on (kuten kaikki varmasti näkee) samaa kangasta kuin viittakin. 
En halunnut peittää nuken hienoja, mustia jalkoja kengillä joten näillä näkymin mennä paljain jaloin!
Ostin noita söpöjä pikkukukkia varmaan ainakin 20kpl. Päädyin sitten käyttämään vain yhden vyötä varten! 

Tää on ehdottomasti miun suosikki kaikista tähän asti tekemistäni kustomoinneista!

20 kommenttia:

  1. Oh, my, fucking, goddess O:
    <3 <3 <3 <3 <3

    Oisinpa kertonu aiemmin et mun amppari on myytävänä, oisiks ostanu kolmelkympil? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En varmaan kolmeekymppii ois maksanu kun onnistuin kuitenkin bongaan omani hintaan 11€ :)

      Poista
  2. The bee the Monster that I dream to have! Great pics!

    VastaaPoista
  3. Siis roottasit nuo hiukset? Oon aina miettiny miten vaikeaa se on. Olisi kiva osata... Tosi hyvin olet tehnyt tuon kustomin! ^^ Great job!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, itse roottasin :)
      Kannattaa ihmeessä tsekata youtubesta, sieltä löytyy paljon erilaisia ohjeistus videoita hakusanoilla "reroot" "doll hair" "rooting" "DIY" jne.
      Jokainen tekee sen vähän omalla tavallaan että kannattaa katsoa useampi video ja päättää niistä mikä vaikuttaa itselleen kaikista helpoimmalta. Ja tietysti se oma tyyli tehdä asiat kehittyy mitä enemmän vaan jaksat väkertää näitä roottauksia ja reroottauksia :)
      Ja ensimmäinen kerta oli miulla ainakin ihan yhtä helvettiä (yllättävän nopeesti sormet kipeytyy) mutta nykyään se homma toimii jo melkein rutiinilla. Että ei kannata heti luovuttaa vaikka tuntuis hankalalta :)

      Poista
  4. Tosi hieno! :D Noi hiukset on ihanat :33

    VastaaPoista
  5. Woah! Mäkin haluisin osata rootata uudet hiukset mutta sitten jos menee pilalle tai kaipaan nuken vanhoja hiuksia :D Ripsien lisäämistä olen kyllä harkinnut ja ehkä Raven joskus semmoiset saakin nwn

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ois kyllä ikävää jos sitten tulis alkuperäisiä nuken hiuksia ikävä jossain vaiheessa :/ Ite oon aina tehnyt silleen että reroottaan vaan sellasten nukkejen hiuksista joista en alunperinkään tykännyt, eli hankin keräilynukkeni ja "näpertelynukkeni" ihan erikseen. Ja nukkejen roottauksessa on aina se hyvä puoli että sen voi aina alottaa alusta, niin pahasti ei voi mennä mikään pieleen etteikö voisi vaan leikata pilalle menneitä hiustupsuja pois ja tehdä ne uudelleen :)
      Ja jos omat taidot epäilyttää niin suosittelen testaamaan ensin vaikka johonkin kirpparilta löytyneeseen bratziin tai barbiin millä ei ole mitään taloudellista tai tunnearvoa

      Poista
  6. Aivan ihana customi! <3 Varsinkin kun rakastan mehiläisiä. Uudet silmät ja hiukset ovat todella onnistuneet :)

    Ei vitsi rakastan noita mustia käsiä ja jalkoja, hyvä ettet peittänyt niitä :D

    Mullakin on jotain suunnitelmia Beelle, mutta kärsin samasta ongelmasta kuin sä aikaisemmin, eli osat on mut ei torsoa (+puuttuvia raajan osia) eli kustomointisuunnitelma on jäissä toistaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Harmi juttu, toivottavasti siekin löytäisit omalle ampparille torson pian!

      Poista
  7. Onpas hän upea! ^-^

    VastaaPoista
  8. Woah! Ihana<3 Joo itsellänikin lojuu jossain tuo pakkaus, torso kyllä on (hehheh, vaaleanpunainen) mutta reidet ja käden "yläosat" puuttuvat. En ole niitä kyllä mistään metsästänytkään vielä, khrm pitäisi ryhdistäytyä. Enhän minä ole tuota omistanutkaan kuin puoli vuotta... Itsekin ajattelin hieman kustomoida neitiä mutta tuskin saan noin hienoa jälkeä kuin sinä!

    VastaaPoista