14.4.2015

Haaste

Sain Sparkle Dollilta kysymyshaasteen, jonka säännöt on siis hyvin simppelit: Vastaat 6 kysymykseen ja sen jälkeen keksit itse 6 uutta kysymystä ja haastat kenet haluat.

Sparkle Dollin kysymykset:

Inhokki nukkesi?
- No tällä hetkellä se on, sattuneesta syystä, Novi Starsin Doe A. Deer, mutta se tunne menee varmasti ohi. Ja kun se menee ykkös paikka palautuu taas Freaky Fusion Clawdeen/Venus hybridille. Freaky Fusion sarjaan kuuluu muitakin nukkeja joita en osaa ihmeemmin arvostaa. Sitten tietysti jos irottaudutaan MH maailmasta niin vaikka en nyt välttämättä mitään seuraavista inhoa tai halveksu niin en usko että löytyy koskaan omalta hyllyltä esim. Blythejä, MLP Equestria Girlsejä , Bratzilloja tai ylipäänsä näitä nykypäiväisiä Bratzeja jotka eivät muistuta alkuperäisiä enää lainkaan (kiitos Mattel)
 

Oletko koskaan leikkinyt nukeillasi? Leikitkö yhä?
- Pienempänä minulla oli paljon Bratzejä ja Barbeja, joilla leikin jatkuvasti, mutta tämän keräily harrastuksen olen aloittanut sen ikäisenä etten ole EAH/MH/Pullip nukeilla leikkinyt.

Mikä on suosikki tarinasi?
- Tarkotetaanko tällä nyt mitä tahansa kertomusta mistä tahansa aiheesta? No, tykkään kaunottaren ja hirviön tarinasta paljon. Lasketaanko Harry Potter tarinaksi? Kapteeni Sinikarhun 13 ½ Elämää, suosittelen lämpimästi kaikille. Samoin Keplo Leutokalma/Skulduggery Pleasant (tosin sekin on 9 osainen kirjasarja, en tiedä lasketaanko sitä tarinaksi). Dean Koontzin kirjoittama 60 Tuntia on myös kaunis tarina, mutta sitä en suosittele nuorimmille luettavaksi.
 

Kuinka monta nukkea omistat kaikenkaikkiaan?
- En taida tietää enää itsekkään? Jossain 40 ja 50 välillä, uskoisin!

Kamalin juttu mitä nukellesi on tapahtunut?
- Monster High Scarytales Clawdeen Wolfini alati paheneva liimaongelma :(

Kuina monta nukkea olet hankkinut/saanut vuoden 2015 aikana?
- Mikäli laskin oikein niin vastaus on säälittävät 2! Monster High Getting Ghostly Twyla sekä Novi Stars Super Novas Doe A. Deer. Siinä se! Ja nyt ollaan jo huhtikuun puolessa välissä!

Sitten omat kysymykseni:

1. Kauanko olet harrastanut nukkeilua? Mikä sai sinut aloittamaan?
2. Mitä aiot hankkia seuraavaksi?
3. Jos voisit päästä minkä tahansa kirjan/leffan/TV-sarjan maailmaan, minne menisit? Miksi?
4. Mikä saa sinut ärsyyntymään/huonolle tuulelle?
5. Monster High Vs. Ever After High, kumpi parempi? Miksi?
6. Jos olisi pakko valita, asuisitko mielummin ison kaupungin sydämessä vai maaseudulla? Miksi?

Haastan:
EverMonsterin
Korpin
sekä joshin

10 kommenttia:

 1. Kiitos haastesta, se oli hauska tehdä! :)

  VastaaPoista
 2. Jee, kivoja vastauksia :3 Kiitos että teit haasteen :D

  VastaaPoista
 3. Uijuijui, joku muukin tykkää Walter Moersin kirjoista! Varmaan omaa suosikkikirjallisuuttani kautta aikain, harmittaa kun uusimpia ei ole tietääkseni enää suomennettu :<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Walter Moers on kyllä ehdoton nero! Uinuvien Kirjojen Kaupunki sai viimekesänä suomennettua jatkoa (Uinuvien Kirjojen Labyrintti), mutta muista suomennoksista en ainakaan ole kuullu :/

   Poista
  2. En ollutkaan tiennyt tuosta Uinuvien kirjojen labyrintin suomennoksesta, joten iso kiitos kun kerroit! Viimeiksi kun katsoin, löysin kirjasta vain englanninkielistä käännöstä. Olisi silloin pari vuotta sitten pitänyt oikeasti tavoitella saksaa sivuaineeksi yliopistoon, mutta muutin mieltäni silloin ja nyt siitä olisi hyötyä, voisi lukea Moersia alkuperäiskielellä. Ehkä vielä joskus...

   Poista
 4. Kapteeni Sinikarhun 13 ½ elämää on takuuvarmasti paras kirja ikinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältähän rupee löytymään Walter Moers faneja oikeen todenteolla! :D

   Poista
 5. Kiitos :D hmm, vai pitää ne kysymykset itse keksiä. krääh. no kyllä sitä aina jotain keksii. näitä juttuja ymmärtää kyllä vain toiset nukkekeräilijät.
  Kunnioitettava määrä, yli 40 nukkea. mäkään en tiedä kokonaismäärää koska en ole KEHDANNUT laskea. laukkuja laskin joskus kun niitä keräilin, niitä oli about 45. tuli vaan mieleen. nukkeja voi olla enemmänkin..

  VastaaPoista