13.8.2014

Coffin Bean Robecca Steam

Tässä teille pieni esittelypostaus uusimmasta tulokkaastani.
Ihastuin nukkeen heti promokuvat nähtyäni, sillä se oli hyvin lähellä sitä millaiseksi olen Robecan pikkusiskon kuvitellut. ( Robecalla ei siis ole pikkusiskoa oikeasti - ainakaan vielä - mutta ainahan saa unelmoida)
Tein Basic Robecasta ja CB Robecasta sisarus aiheisen shootinkin, mutta siitä lisää myöhemmin ;)9 kommenttia:

 1. Ihana tämä Robecca! Tässä on kyllä sellaista raikkautta, että voisi hyvin kuvitella pikkusiskoksi. :D

  VastaaPoista
 2. Voi apuaa!!! Onnea onbea ja onnea! ♡ Mun unelma ♡ Hauska ajatus tuo pikkusisko isosisko! :D

  VastaaPoista
 3. Aika söpö :)

  Mutta USKOMATONTA! Juuri n. 15 minuuttia sitten oveen tuli koputus, oven takana postimies mukanaan laatikko Amsterdamista, Mattelilta! :D Paketissa oli School Clubs Clawdeen vaatesetti, Sweet 1600 Draculaura, Abbey&Heath 2-pack (nämä kolme meillä jo olikin, vaatteet myös) ja kaikista paras: Classroom Lagoona! :D Se on niin ihana labratakkinsa ja sammakkonsa kanssa, oijoijoi ♥ Olinkin haaveillut siitä ties kuinka kauan.

  Eli näköjään mun kannatti valittaa vielä viimeisen kerran sinne Norstarille?! Nyt mä olen jo ihan tyytyväinen näihin korvauksiin, vaikka eivät olekaan samaa tasoa kuin Alienilla. Mutta ei se mitään, ainakin mä koen voittaneeni henkilökohtaisen taistelun, ihan voittajaolo :D

  VastaaPoista
 4. Coffin Bean Robecca on kyllä suloinen. oon itekkin ajatellu hankkia jossain vaiheessa. (: Itse sain kans tänään 3 nukkepakkausta Mattelilta, vaikken viimeisimmästä korvauspaketista ollut jaksanut enää valittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno homma! :) Viitsitkö kertoa mitä sait? Ja tuliko sinun pakettisi myös Mattelin Amsterdamin toimipisteestä? Tuntuuko paremmalta nyt? Koska mä oon aika tyytyväinen nyt, edes vähän oikeudenmukaisuutta, vaikka ainahan olisi parantamisen varaa...
   Mä luulen että nämä viimeiset paketit on korvausta siitä että reklamaation käsittely vei niin kauan.

   Poista
  2. Miunkin ensimmäinen paketti tuli. Se on vaan sieltä Espoosta (eikä ole hääppönen sisältö), mutta nehän lupasivat lähettää toisen Norstarilta ja toisen Mattelilta, joten ehkäpä miunkin seuraava paketti sitten Amsterdamista? Laitan piakkoin postausta Norstar paketin sisällöstä :)
   Tosi hienoa että ollaan saatu edes jotain muutosta niihin lahjapusseihin ja servetteihin verrattuna, ei tunnu enää ihan siltä että ois ryhtyny tähän valitushommaan ihan turhaan, mutta en kyllä uskalla vieläkään odottaa suuria siltä toiselta paketilta :/

   Poista
  3. Joo minullekkin taisi tulla sieltä Amsterdamin toimipisteestä tämä paketti. Sain Heath & Abbey pakkauksen, Picture Day Abbeyn ja 13 Wishes Spectra pakkauksen. Oli siinä mielessä kiva yllätys, kun en enää ollut edes osannut odottaa saavani mitään korvauksia. Ja jos mukaanluetaan vielä aiemmin saamani kaksi pikkupakettia, niin kyllähän noista ihan ookoo korvaus tulee. Mutta olisivat tietysti voineet kerralla laittaa vähän reilumman paketin, niin ei olisi tarvinnut tämän asian kanssa jahkailla näin hirveän pitkään. Kiva kuitenkin että laittoivat vielä jotakin, ettei ihan kokonaan ignoorattu noita valituksia.

   Poista