19.4.2014

Lekmerillä myynnissä uudet Coffin Beanit ja Power Ghoulsit

Aivan järkyttävään hintaan tosin :D
Klikkaa tästä


~AgitéMaria

10 kommenttia:

 1. Miten ne kehtaa myydä noin kalliisti? D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika älyttömiä hintoja kun amerikasta saa halvemmalla vaikka joutuu maksamaan huimat postikulut :O

   Poista
 2. aika hullut hinnat varsinkin Coffin Beanella. Eihän niitten mukana tule edes mitään suurempaa, ei kai edes standia..? EuroToysilla on Coffin Beanit myynnissä kai noin 20€. toisaalta tuo toimituspuoli ei ole niin tuttu mulle että osaisin sanoa postikuluista.. D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin niillä niin isot toimituskulut on että sieltä tilaaminen tulis kalliimmaksi kuin lekmeriltä, varsinkin kun sielläkin postikulut on melkein 6€!

   Poista
 3. Katselin itekkin eilen noita, molemmat Toraleit on mun haaveissa mutta ei puhettakaan että maksaisin budget dollista 33€! (Plus kovat postikulut...) Ja tuo Power Ghoulsit, Ashlynn&Hunter 2-packin saa tuolla hinnalla! Lekmer vetää kyllä isot rahat välistä noitten nukkejen kohdalla. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, itsekkin olisin aika kiinnostunut hankkimaan jossain vaiheessa tuon Power Ghouls Tralein, mutta nyt tiedän että en osta sitä ainakaan Lekmeriltä! Ne satunnaisesti sähköpostiin ilmestyvät tarjouskoodit on myös parhautta, "tässä sinulle peräti 20€:n alennus! (siis tietenkin vain jos ensin tuhlaat kauppaamme 100€, eikä tällä saa postikuluja pois, eikä tämä päde alennettuihin tuotteisiin, eikä tuotteisiin jossa on tästä mainutti erikseen)". Paras tarjous ikinä :D

   Poista
 4. Tuleekohan noi sitten Suomen kauppoihin? Halvemmalla hinnalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisin että ainakin Coffin Beanit on tulossa Cittareihin siihen perus budget nukkejen hintaan (24,95€ tai jotain sinnepäin)

   Poista
 5. Mut mun on kyllä pakko saada Power Ghouls Toralei. ;3
  Olen ihan sairas kissaihminen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen ihan täysin koiraihminen, mutta Toralei on kyllä silti mahtava ilmestys <3

   Poista