27.4.2014

Agiten Nuket sivu päivitetty + Missikisat

Agiten Nuket sivu on vihdoin ajan tasalla ja sinne on nyt ilmestyneet ne mysteeri "Ei MH nuket" mistä oli puhetta jo varmaan puoli vuotta sitten. Kyseessähän oli siis Novi Stars tyttöset Anne ja Vera.

Teen tällä hetkellä muuttoa joten ei ole aikaa tai energiaa kuvailla uutukaisiani (ja Pullipit ja Novi Starsit on muutenkin jo pakattuna) joten jos jotakin postauksia tulee ne ovat varmaan vähän turhia...
Muutenkin harmittaa kun ois luvassa kaikenmaailman ihania uutuuksia mutta niitä joutuu odottelemaan vaikka pitäisi saada kaikki, heti, tänne, nyt!

Ja vielä tähän loppuun muistuttelen että MinnaV:n blogissa on nyt ilmoittautuminen käynnissä siihen aiemmin mainostamaani MH missikisaan, joten kipinkapin ilmoittautumaan jos et ole vielä niin tehnyt!


Pakko laittaa joku kuva ettei ole ihan tylsä postaus!

 ~AgitéMaria

5 kommenttia:

 1. Nice to meet your blog and your fantastic colletions of monsters.
  visit me http://rosesvioletsandpink.blogspot.pt/ and follow me or say what you think about!

  VastaaPoista
 2. Sulle on haaste blogissani! :) http://weronikamonsters.blogspot.fi/2014/05/haaste-bunnygirllta.html

  VastaaPoista
 3. Ootkos muuten ollut Norstar OY:n kanssa yhteydessä? Mä laitoin just valituksen asiakaspalvelusta, oikein sellaisen lomakkeen kuluttajaneuvonnan kautta :D Kun eivät ole vastanneet yli puoleen vuoteen sieltä Norstarilta, niin mitä mä voin tehdä?
  Pistin sitten vielä sähköpostiviestin että jos haluavat niin voidaan selvittää asia kuluttajariitalautakunnan kanssa, kun eivät kerran ole yhteistyökykyisiä... Ärsyttää niin sairaasti kuinka vaikeaksi ne tämän tekee!!! Ja se on niin törkeätä etteivät vastaa sähköposteihin, tuskinpa käsittelevät koko reklamaatiota lupauksistaan huolimatta. Että ihan aiheellinen valitus niiden asiakaspalvelusta, suosittelen tekemään myös.

  VastaaPoista
 4. Your monster have a beautiful dress with a great colour!

  VastaaPoista