13.12.2013

Haaste: Nukkeni juuri tällä hetkellä

Heippa!
Tämä "kuvaa nukkesi juuri niinkuin ne ovat nyt" haaste pyöri blogeissa joskus aikaisemmin, mutta minulla ei silloin ollut kuin 3 nukkea, joten kyseisen haasteen tekeminen olisi ollut hieman hassua :D Sitten aikaa meni eteenpäin ja unohdin koko homman! Ajattelin sen nyt tähän kohtaan töytäistä kun muistin ja sain kuvatkin jopa otettua. Ja pitäähän 13. perjantain kunniaksi joku MH-postaus saada aikaiseksi! :)

Jos joku ei tiedä niin haasteen ideana siis se, että kun sinut haastetaan niin otat kameran kauniiseen käteesi ja kuvaat kaikki nukkesi juuri niiltä sijoiltaa mihin ne on viimeeksi jäänyt, etkä saa muutella niiden asentoja tai korjailla kampauksia jne.

Tältä näyttää siis minun katraani juuri tällä hetkellä:

 Tytöt istuu yhä eteisessä ulkokuvausten jäljiltä...
 Veronica on jäänyt loukkuun hyllyn nurkkaan kaikkien paketoimieni lahjojen taakse!
 Omituisten otusten kerho samaisen hyllyn päällä.
 Jinafera ja Robecca ovat päässeet kaksistaan samalle hyllylle krokotiilin(vai alligaattorin?) pään kanssa (Ja niille jotka miettii: kyllä, se on aito ja ei, se ei ole minun!) + viime pääsiäisestä jäänyt koottava formula auto :D
 Alemmalla hyllyllä Astoria Harry Potter kokoelmani kanssa
 Seuraavaksi ihanat rockabilly tyttöset kehystämässä kuvaa ihanasta rockabilly isästäni. Vasemmalla Melody ja oikealla...?
 ...Octavia löytyikin sitten kirjahyllyn ja seinän välistä pölyiseltä lattialta, noloa :$ (pidän hyvää huolta nukeistani!)
 Luuranko tyttönen hengaa poikaystävänsä (herra säästöpossupiraattiluurankomikälie) kanssa. Kasvojen customointi on yhä kesken enkä tahdo näyttää teille keskeneräistä työtä, sen takia kuva on rajattu
 Luuranko pariskunnan yläpuolella CD-soittimen vieressä istuskelee Pikkusisko
 Loput löytyvätkin sitten vitriinistä.
 ...
 ...tai sen päältä
Paitsi lellikki punahilkka joka istuu sohvalla!

Ja siinähän se sitten olikin. Nukkeja ei pitäisi oikeastaan löytyä mistään muualta kuin vitriinistä, mutta se juttu nyt vähän levisi käsistä. Ensin halusin että Veronica saa istua huoneen pimeimmässä nurkassa yksin, sen jälkeen vaikutti hyvältä idealta että Ei MH-nuket olisivat jossain erillään muista nukeista, sitten oli hauskaa laittaa noitatyttö Harry Potter kokoelman keskelle ja sitten nukkeja löytyi kaikkialta!

Haastan kaikki jotka eivät tätä haastetta ole vielä tehnyt :)
~AgiteMaria

11 kommenttia:

 1. Voisihan tämän tehdäkkin! :)

  VastaaPoista
 2. Voisin tehdä, mutta vasta maanantaina, koska olen nyt isillä :D

  VastaaPoista
 3. Awws, aivan ihania kuvia c:
  Voisin kokeilla c:

  VastaaPoista
 4. Jotenkin nauratti nämä kuvat, mutta ihana postaus! :D
  Pitäisi varmaan itekkin kokeilla c:

  VastaaPoista
 5. Tarviin apua. Olen aloittamassa pian blogia, muuta minua vaivaa yksi asia:
  Miten saan lukioita, etten kirjoita blogiani turhaan itsellen?
  Siitä on tulossa Pullip-blogi (heti kun vaan tilataan se) ja siihen draamatarina, mutta en haluaisi kirjoittaa sitä itselleni, tehdä kaikkea ajatustyötä turhaan jne... Olisiko hyviä vinkkejä lukioiden saamiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joidenkin bloggaajien sivuilla on välilehti/tai vaihtoehtoisesti jossakin postaus, minkä aiheena on "mainosta blogiasi täällä". Olen muutamaan sellaiseen linkittänyt oman blogini. Kannattaa linkittää ainoastaan sellaisiin blogeihin jotka ovat samanhenkisiä kuin oma blogisi (koska eihän välttämättä jonkun muotiblogin lukija ole vähääkään kiinostunut Pullipeista)
   Toinen hyvä tapa on varmaankin olla aktiivinen muiden ihmisten blogeissa, seurata useaa blogia ja käydä kommentoimassa niiden postauksiin. Tässä hommassa tosin kannattaa muistaa että kommentoi kertoakseen oman mielipiteen kyseisestä postauksesta eikä vain mainostaakseen itseään.
   Kolmas vinkkini on ihan rehellisesti se että olet kärsivällinen ja annat lukijoille aikaa löytää blogisi ja tutustua siihen. Ymmärrän ettei ole kiva pitää blogia jos sitä ei kukaan lue, mutta kannattaa muistaa ettei bloggaa siksi että saisi paljon lukijoita, vaan siksi että se on jotakin mistä aidosti nauttii ja mitä tahtoo tehdä :)

   Poista
 6. Johan on huolitellut paikat :o! Mulla aina makaa kaapissa. Mäkin haluaisin vitriinin.

  VastaaPoista
 7. Sinulle on haaste blogissani! :)

  http://weronikamonsters.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Sait haasteen! :)

  http://monsterihetki.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Mä haastoin sut! :)

  http://pinkunmhnuket.blogspot.fi/2013/12/ensimmainen-pullippini-uusi-kamera.html#comment-form

  VastaaPoista