27.9.2013

Norstar VS Agite 5

Jos tahdot perehtyä tähän tahtojen taistoon niin aiemmat postaukset löydät näistä linkeistä -->
Norstar VS Agite
Norstar VS Agite 2
Norstar VS Agite 3
ja Norstar VS Agite 4

~~~~

Edelleenkään mitään vallankumoiksellista ei ole käynyt. Ajattelin vain pitää teidät ajan tasalla kaikesta mitä käy. Viimeeksi Norstarista oli siis kuulunut n. kuukausi sitten ja kyllästyin taas hiljaisuuteen. 17. päivä lähetin kaikessa yksin kertaisuudessa viestin jossa luki:

"Miksi reklamaationi käsittely vie näin kauan aikaa?"

Ja yllätys sinäänsä en saanut kysymykseeni vastausta. Viikkoa myöhemmin (25. päivä) Norstar lähetti viestin jossa luki seuraavasti:

"Reklamaation käsittely edelleen kesken. Olemme teihin yhteydessä heti, saatuamme lisäohjeistusta valmistajalta. Pahoittelemme viivytystä, mutta vakuutamme, ettei asiaa ole unohdettu."

Kysyinkö että "million aiotte olla minuun yhteydessä?" tai "oletteko unohtaneet reklamaationi?"... Ei, enpä kysynyt....

Ja tässä teille täysin asiaan liittymätön kuva
Twylasta puhelinkopissa, olkaa hyvä :D 
~AgiteMaria

11 kommenttia:

 1. Aawww dat telephone box!!! <3 Want! ;-;

  VastaaPoista
 2. Mulle tuli tuo SAMA viesti kans, se tuli 13. syyskuuta tosiaan, sen jälkeen kun olin TAAS KERRAN kysellyt perään. Kuinka voi kestää näin kauan saada lisäohjeistusta valmistajalta? Kävellenkö sitä on lähdetty kysymään? Oikeasti eivät ole mitään kyselleet, istuvat juomassa kahvia ja naureskelevat vaan... Mitäs jos kyselis kuluttaja-asiamieheltä apua, pystyiskö uhkaileen Norstar OY:tä edes sillä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "kävellenkö sitä on lähdetty kysymään?". Nauroin ääneen tolle :D Mietin sitä itsekin tuossa yksi päivä että ompa tosi kumma kun nyky yhteiskunnassa kuitenkin löytyy pelit ja vehkeet jos jonkinmoiseen nopeaan kanssakäymiseen niin ei sen luulisi noin vaikeaa olevan. Kai niille sitten vaan valitetaan niin paljon kaikesta että sitä varten ei aika riitä?
   Kuluttaja-asiamiehellä uhkailu voisi toimia, mutta on kyllä hurjaa jos näin yksinkertaisesta asiasta pitää keittää niin sotkunen soppa!

   Poista
 3. Minunkin olisi tarkoitus laittaa sinne viestiä, ja lisätä pari nukkea listaan.. kohtahan alkaa jo lokakuu, joten tosiaan hieman viivästynyt noilla toi asian selvittely..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää ehdottomasti vaan nukkeja listaan. Saavatpahan opikseen kun eivät toimi ripeästi! >:)

   Poista
 4. Agite, Norstar on päättänyt kiusata sua, joten kiusaa niitä. >:D Oppivatpahan, että nukkeilijat ovat sitkeää sorttia. (Anteeksi, että en osaa tehdä oikeanlaista E:tä...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tarkoitukseni, enkä lopeta kiusaamista ennen kuin olen saanut tahtoni läpi! >:)
   Eikä haittaa yhtään, kirjotan itsekkin sen jatkuvasti ihan tavallisella e:llä :)

   Poista
  2. Jeaaah! Okei joo.... Hyvä, että ei haittaa. Jotenkin odotin sitä, kun sä olet niin mahtavalta vaikuttava ihminen ja sä oot niin hauska jajajaja.....

   Poista
  3. Oi todellako? :O Kivoja nää tämmöiset kommentit ^^ Vaikutat itsekkin oikein mukavalta :)

   Poista