2.9.2013

Catty Noir tulee myös Suomeen?


Ja 13. perjantai toimii ilmeisesti julkaisupäivänä. Itse en tiennyt tästä mitään, kuvittelin vaan että Catty tulee olemaan niitä erikoisempia mitä ei Suomen maalta löydä.

Törmäsin tähän mainos banneriin kun olin gosuun menossa :D

~AgiteMaria

9 kommenttia:

 1. Mäkin bongasin tuon mainoksen gosusta! :)
  laita iidacornille ystäväpyyntö vaikkapa.
  ja sitä samaa, luulin kans ettei Cattya voi saada suomesta.

  monsterilaakso.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Mä luulin, että Catty tulis olemaan joku SDCC exclusive..? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miullakin oli käsitys että Catty on SDCC exclusive, mutta sain hetki sitten tietää että USAssa ainakin myydään ihan tavallisena nukkena (muistaakseni ainakin Toys R Usissa) joten se siitä harvinaisuudesta :D

   Poista
 3. Tuo mainos on jotenkin kummallinen, vai olenko ainut jota pistää silmään tuo suomenkieli..? Ihan kuin se olisi käännetty täysin suoraan englannista välittämättä siitä tuleeko tuosta järkevältä kuulostava vaiko ei. Siis "eksklusiivisen"? harvinainen tai harvinaisuus olisi voinut olla parempi sana valinta ja miksi Catty Noirista puhutaan leluna eikä nukkena tai vain Catty Noirina? Kummallista ja antaa minulle aiheen epäillä...No 11 päivän päästä näemme pitääkö tämä mainos paikkansansa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. Mainos on jotenkin kummallisen oloinen ja siitä tulee eittämättä tunne, että jokin automaatti on vaan kääntänyt sen eikä kyseessä ole oikeasti meidän markkinoille tuleva nukke.
   Itse en välitä mikä lopputulos on kun en koko Cattya edes halua, mutta ei ole kiva jos kyseessä on joku hämärä huijas/väärinkäsitys etc.

   Poista
 4. ai säkin olet gosussa :D itte en ole vielä varma hankinko tämän, jos siis suomeen tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sellasta sattuu :D Olin siellä joskus nuorempana eri tunnuksilla, ja tein hetki sitten uudet nostalgian nimissä :)

   Poista
 5. mäkin törmäsin siihen kun olin menossa
  gosuun.

  VastaaPoista