4.2.2016

Isi Dawndancer

Moikka moi!

Amazonin paketti tuli siis jo aikoja sitten (15. päivä), mutta oon nyt taas lykännyt näiden uusien postauksien tekemistä. Oon joutunu nyt muutaman viikon ajan nousemaan aamusin töiden takia PALJON aiemmin kun mitä oon koskaan ennen joutunu ja se on todellakin vaatinut veronsa. Myöskään Imatralla jumissa oleminen (taas) ei erityisesti piristä mielialaa tai anna inspiraatiota, mutta näillä mennään. Maaliskuussa helpottaa taas :)
Uudet nuket tuli siis kaikki samalla kertaa vaikkakin kahdessa eri paketissa ja tulivat tosiaan ennätysajassa! Arvioitu saapumisaika oli Amazonin mukaan 19. päivä, mutta tiistain sijaan sainkin nuket ovelle kuljetettuna jo edeltäneenä perjantaina!
Myös tullin verotus oli arvioitu alunperin yläkanttiin, joten sain tilauksen jälkeen myäs hieman palautuksia nukeista. Siis kaikinpuolin todella onnistunut ja mukava kauppakokemus. On nyt ihan pakko hehkuttaa kun tuntuu että tuun tänne aina vaan kitisemaan kun joku menee pahasti vikaan. Joskus myös ihan kiva erikseen huomauttaa siitä kun homma sujui ilman pienintäkään ongelmaa :)

Kaikista saapuneista nukeista tulee ainakin jonkun moisia kuvatuksia (lukuunottamatta Sweet Screams Abbeytä joka toimii synttärilahjana minulta minulle ja joka on lupa aukaista paketista vasta maaliskuun 10. päivä ;P ) tässä lähiaikoina kun kaikki muut nuket on Lahdessa niin eipä ole mitään muutakaan kuvattavaa!
Kaikki saapuneet nuket on jo luetteloitu Vitriinissä sivulle, mutta kuvia ei vielä ole muista kuin tämän postauksen supertähdestä. Jos kiinnostaa niin sieltä voi käydä vilkaisemassa minkäs moisista nukeista on tiedossa kuvasia ja/tai esittelyjä.

Nyt siis itse asiaan:

Odotin tätä nukkea NIIN KAUAN! Enkä tarkoita nyt että "siitä hetkestä lähtien kun näin ekat promokuvat". Ei, tarkotan sitä kun näin ekat Monster High nuket ja rupesin miettimään et miten ihanaa ois kun ne tekis Bambi nuken! En tosin osannut odottaa intiaaniteemaa ja miinusta tuo sarvet, jotka eivät ole kiinni päässä vaan pannassa, mutta muuten Isi Dawndanceristä on tehty niin kaunis että harmitusten ohi on melko helppo katsoa.
Tämmöstä tällä kertaa. Odottelen innolla kun metsät pääsee taas keväällä loistoonsa, Isi näyttää metsikkö kuvissa varmasti huumaavan kauniilta.

7 kommenttia:

 1. Voi ei! Melkein pakko itse ostaa tämä kauneus... Kauniit kuvat nostaa aina hankkimisintoa, joten hanki huonompi kamera ja heiluta vähän kuvatessa. ;) Ei, mutta ihania kuvia tosiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, yritän ensikerralla ottaa vähän huonompia kuvia niin ei käy siun kukkarolle raskaaksi! :D
   Kiitos oikein paljon kehuista :)

   Poista
 2. on se kyllä tosi kaunis T___T söpöt ja persoonalliset kasvot. pidän niistä monstereista joilla on kunnolla panostettu siihen erilaisuuteen. must have, jospa tulee suomeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, olin niin myyty kun näin miten paljon tän nuken kasvoihin/meikkeihin oli panostettu :) Miekin toivon että nää tulis jossain vaiheessa Suomen hyllyille. Pääsisin hypistelemään sitä peikkotyttöä ja tekemään mahdollisia ostopäätöksiä :P

   Poista
 3. Isi on aivan ihana nukke1 Onnittelut hänestä :)!

  hirvioidentalo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huutomerkki tohon ykkösen tilalle :D

   Poista
  2. Eikö olekin!? <3
   Noh, ykkönen tai huutomerkki, mitäpä sitä pilkkua viilaamaan :P

   Poista