20.2.2016

Ehdinpäs kitistä...

Moikka!
Ehdin juuri valittaa ettei cittarissa ikinä tapahdu mitään kun hetki sen jälkeen nindi ilmoitti omassa blogissaan, että hänen cittariinsa oli juuri tullut uutuuksia. Niinpä miunkin piti sitten lähteä tarkistamaan asia. Koko nukkehyllyn hyllykuva oli mennyt uusiksi! 


Great Scarrier Reefin uusista hahmoista saatavilla oli vain Peri & Pearl melko suolaiseen 39,95€ hintaan.

 Glowsome Ghoulfish nuket 32,95€

 Ghouls' Getaway Jinafire ja Spectra hintaan 34,95€

Kaikki Freak Du Chic nuket oli myös ilmestyneet takaisin valikoimiin ALEssa 31,46€.


Tietysti myös Boo York Boo York nukkeja oli yhä aika paljon.
Tää Nefera & Catty juttu on ilmeisesti ollut vähän hämmentävä ilmiö kun useammassa kaupassa olen huomannut, että sen hinta vaihtelee todella paljon. Välillä tajutaan että City Schemes on eri asia kuin Gala Ghoulfriends ja välillä taas ei. Minä nimittäin aiemmin ostin oman Boo York Neferani cittarin alesta hintaan 19,95€ ja silloin sen alkuperäinen hinta oli 34,95€. Nyt Neferalla ja Cattylla oli yhetinen hintalappu Lunan, Mouscedeksen sekä Ellen kanssa (49,95€, alennuksessa 34,96€). Olen törmännyt aiemmin samaan myös Anttilassa ja Prismassa.
Kannattaa aina ehdottomasti pitää hintoja silmällä, vertailla erinäisten kauppojen hintoja sekä odotella mohdollisia alennusmyyntejä sillä saman nuken hinnassa voi olla todella huomattavia eroja!

P.S: Hauska fakta:
Kun käyt ostamassa kaikki kolme Glowsome Ghoulfish nukkea sekä Peri & Pearl nuken cittarista tekee ne yhteensä 138,80€. Sama Amazon.comista ja maksat 97, 83€, vaikka joudutkin maksamaan postikuluista ja tullista.
138,80 - 97, 83 = 40,97

16 kommenttia:

 1. No huhhuh mitä hintoja! Todella hyvä huomio tuo Amazonin hintaero, moni luulee, että tulee kalliiksi tilailla sieltä, mutta ei kyllä tule, jos näitä hintoja katselee ja kuten mainitsit, siihen sisältyy tulli ja postikulut eli itse nuket ovat paljon halvempia sieltä tilattuna..
  34,95€ Ghoul's getaway nukeista on minusta kyllä kaikista eniten liikaa, kumminkin siinä tulee vain itse nukke, ei standia, ei harjaa, ei yhtään mitään -.-' ei ihme, että nuket/lelut eivät myy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Aiemmin budget nuket oli reilusti alle 30€... Nykyään niitä ei voi edes kutsua budget nukeiksi kun niiden hinnassa ei ole mitään budgettia!

   Poista
 2. Nukkejen hinnoista tulee mieleen VR, milloinhan nuketkin halpenis että vois taas ostaa.... ^^'''

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sanottu :D :D Ehkä vielä joskus joku tajuaa ettei ole ihan normaalia että yksi pieni nukke maksaa melkein 50€

   Poista
 3. Jotenkin tää oon niin minä. Valitan jostain ja asia onkin toisin... Mikäs siinä, onneksi on nyt uutukaisia tullut! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina on niin kova kiire valittaa ettei voi edes hetkiseksi rauhoittua ja tarkistaa tilannetta ennen ku mesoaa :P

   Poista
 4. Juuri näiden hintojen takia en yleensä osta suomesta :"D ihan kivat uutuudet mutta miinusta saa kyllä hinnoista!
  (Jos tuolla ois Ghouls Getaway Jane niin voisin ehkä harkita ostoa...)
  Ja kiitos paljon kun kommentoit blogissani, ihailen suuresti blogiasi ja olen jo kauan seurannut sitä vaikka en lukijaksi ollut liittynytkään tai uskaltanut mitään kommentoida... Mutta sinulla on ihania nukkeja ja ne Isi Dawndancer kuvat olivat erittäin kauniita^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta, tännekin on suurin osa nukeista saapunut ulkomailta tai käytettynä huuto.netistä.
   Kiitos oikein paljon ja tosi kiva kun uskalsit kommentoida. Toivon mukaan uskallat jatkossakin! :)

   Poista
 5. Mäkin huomasin viime tiistaina (miten oon alkanut käymään tiistaisin kaupoilla :D??)cittarissa noita Glowsome Ghoulfishejä mitälie muttei meilläpäin ollut Periä&Pearlia :/.. Sinänsä yllätti tuo hinta Peristä ja Pearlistä koska nämä BY BY "uudet hahmot" on ollut sen 50€ samoin FF Hybridit. Tosin toi 33€ pikkupakettinukesta kirpaisee vähän D:
  Ei muuten täälläkään ollut noita Ghouls' Getaway nukkeja :c


  hirvioidentalo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiistait on hyviä päiviä käydä kaupoilla :D Ja joo tosiaan, hybridien saapumisesta asti MH hinnat on ollu suomen markkinoilla pelottavan korkeat ):

   Poista
 6. Herranjumala! Taitaa hiihtolomareissulla rahapussi keventyä! Scarrier Reefin neidot näyttävät kyllä "livenäkin" nätiltä, onneksi :)

  -Pussiahma-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, erityisesti Toralei miellyttää ainakin meikäläisen silmää :) En vielä ole päättänyt hankinko vai en, mutta kaunishan tuo varmaan vitriinissäkin olisi...

   Poista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, perempi myöhään kun ei milloinkaan!
   Ohhoh, 12,90€ on jo tosi onnistunu löytö kun puhutaan uudesta, kaupan hyllyltä bongatusta nukesta :)
   Ja tuo 35€ on tosiaan ikävä hinta nukesta jonka mukana ei tule yhtään mitään ja vaatteetkin on tuota perus "kotelomekkokuraa" :/

   Poista
 8. Vastaukset
  1. No todellakin! Ei ihan joka päivä perusopiskelijalta irtoa tommosia summia :S

   Poista