11.10.2015

Eye Candy: SA Sasha

Ennen varsinaisia eye candy kuvasia muutama kuva boxista aiheesta kiinnostuneille.


Sashan mukana tulee siis vaihtovaatteet, koruja sekä teekuppi ja lautasellinen leivonnaisia (luulisin).





Okei, sitten asiaan: 











Wow... Sanompahan vaan wow! Bratzin kuvaaminen on PALJON hankalampaa kuin MH tai EAH nuken kuvaaminen! Kroppaa ei saa liikuteltua yhtä paljon, kasvot ei oo läheskään yhtä ilmeikkäät ja sivuprofiilista kuvattu Bratznukke on tosi pelottavan näköinen littunaama :D
Noh, ainakin yritin parhaani!

Ja loppuun pari vertailukuvaa. Vertailukohteena toimii Bratz Funk 'N' Glow 2002 Fall Limited Edition Sasha (aka miun ihkaensimmäinen Bratzi, jonka sain äidiltäni joululahjaksi kun olin 7)

Kuten kuvista näkyy, kokoeroa on hiukan. Älkää antako hatun hämätä, nuket ovat todellisuudessa melkien saman mittaisia, Study Abroad version on vain pikkiriikkisen korkeampi ja sekin pituusero johtuu luultavasti vain erikokoisista kengistä. Kenkien tavoin 2015 version pääkin on isompi. Suurin ero näillä kahdella kuitenkin on ilmiselvästi kasvot. 13. vuodessa on kerennyt tapahtua vaikka mitä, jopa Sashan silmien väri on vaihtunut ruskeasta vihreään! 

15 kommenttia:

  1. On hassua kuinka asiat muuttuvat huomaamatta. Bratzien tauon jälkeen vasta huomasi eron, vaikka nuket muuttuivat koko ajan vähitellen.

    Nukke olisi ihana sinisenä, koska silloin puhelinkopeista saisi Tardisin (: En itse ole erityinen Doctor Who - fani, mutta ajattelen aina, kuinka saisin tehtyä hienoja lahjoja ystävilleni, jotka pitävät kyseisestä ohjelmasta.

    S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie luulen että erikokoisia Police Boxeja tai TARDIS koppeja löytyy kyllä ihan valmiinakin nukke tai figuuri kokoisina. Sekin on sen verran suosittu sarja että fani krääsää riittä kyllä vaikka muille jakaa! :D
      Ja netista löytyy myös varmasti tuhansittain "DIY" ohjeita TARDISin rakenteluun jos semmonen kiinnostaa :)

      Poista
  2. Uuh, todella hienoja kuvia, siis vau! Sait Sashan näyttämään upealta, vaikken bratzeistä välitäkkään. Ihana tuo puhelinkoppi, mistäs hankit? c:

    http://hirvioidentalo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Puhelinkoppi on vanhemman Bratz sarjan tuotosta (Pretty 'N' Punk) vuosimallia 2005 jos muistan oikein. Ostin sen varmaan n. vuos sitten ebaysta kun onnistuin löytämään tosi hyvään hintaan!

      Poista
  3. Hyvä, uskalsit kuvata kaupunki maisemissakin! Eikä hävettänyt yhtään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ehkä lievästi hävetti... Kyllä sitä tuli vilkuiltua ympärilleen aina ennen nuken ottamista laukusta, mut sit lopulta kun pääsin taas siihen kuvaamisen makuun niin lakkasin kiinnitämästä huomiota niin paljon ympäristöön!

      Poista
  4. Todella upeita kuvia Sashasta, tuli ihan Lontoo fiilis! :) Pesitkö muuten Sashan hiuksia? Näyttävät paljon paremmilta kuin oman Sashani..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiuksille ei tarvinnut tehdä juuri mitään, harjasin vaan nopsasti tehdas lakat pois nuken omalla harjalla ja sillä selvä! :) Ei liimaa, ei takkuja eikä irtoilevia hiuksia. Tosi ikävää että se siun Study Abroad Sasha oli jostain syystä niin hirmu huonolaatuinen :S

      Poista
  5. Onneksi olkoon uudesta nukesta! Itse olen vähän hurahtanut näihin uusiin Bratzeihin (vaikka olen enemmän barbie-ihminen, niitä minulla oli lapsena...;)) Tykkään kovasti näiden uusien vaatteista ja kengistä.

    Ja tosi ihania kuvia! Tuo Sasha todella sopii kaupunkimaisemiin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Joo, tosiaan näiden uutukaisten mukana tulee paljon tosi mahtavia vaatteita ja kenkiä. Voin vaan kuvitella miten kohta nettikirppikset pursuaa alastomia Bratzejä :D

      Poista
  6. Voih, tämä ei auta Bratz-himoni kanssa sitten yhtään :D Katselin eilen kuola valuen näitä uusia neitosia ja pakkohan näitä on vissiin ainakin yksi saada.

    -Pussiahma-

    VastaaPoista
  7. tosi kiva bratz, hienon yksityiskohtaset vaatteet! tykkään kun tyyli on yhteneväinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin, tuo ihana puhelinkoppi paita kyllä kruunaa kaiken <3

      Poista
  8. Bratzit on kivoja! Ittelläni on niitä kymmeniä. Koska niitä on niin paljon, en viitti ostaa enää niitä hirveästi, mutta Study Abroad Jade on sellainen Bratz-nukke, jota olen kuolannu. :D

    VastaaPoista