6.8.2015

Hello my name is

Moikka moi!
Nyt on nuket pakattu ja valmiina lauantain muuttoa varten. Itse joudun kärvistelemään Imatran puolella ilman tavaroitani vielä kolme viikkoa virallisen muuton jälkeenkin, mikä tietysti vaikuttaa hyvin negatiivisesti blogin ylläpitämiseen. Kuten jokainen voi arvata kun ei ole nukkeja, kameraa eikä tietokonetta!
Yritän kuitenkin parhaani mukaan pysyä aktiivisena muiden blogeissa ja kirjottelen tietty tännekin äidin koneella jos jotakin kirjoteltavaa on.

Nyt asiaan: Kuka on kiinnostunut päivitetyistä Bratzeistä? Ensimmäiset ovat jo saatavilla Amazon.comissa (sekä Walmartissa Targetissa ja Toys R Usissa).
Signature sarjan nimi on "Hello my name is" ja sisältää  vanhat tutut hahmot Jaden, Cloen, Yasminin ja Sashan sekä yhden (ainakin minulle) uuden tuttavuuden; Rayan. En tiedä miten Raya pitäisi lausua joten nimitän sitä Raijaksi :D Kertokaa ihmeessä jos se lausutaan jotenkin "hienommin".
Hello my name is Sasha

Hello my name is Cloe

Hello My name is Yasmin

Hello my name is Jade

Hello my name is Raya
Signature sarjan lisäksi muita julkaistuja sarjoja ovat:
#SelfieSnaps
Study Abroad
#SnowKissed
Fierce Fitness
#BFFL
Sleepover Party

Minun henkilökohtainen mielipiteeni on se että nämä uutukaiset ovat huomattavasti paljon parempia kun ne karmeat pikkujalkaiset friikit joita yritettiin kaupitella Bratzeinä tai ne surulliset noitayritelmät.
Mutta ei nää silti yhtä hyvän mallisia ole kuin alkuperäiset. Uuden kropan olisin hyväksynyt helpolla (varsinkin kengät/jalat), mutta alkuperäisten Bratzien kasvoihin ja meikkeihin verrattuna uudet ovat aika tylsät ja lapsekkaan näköiset.

Vertailun vuoksi:
Vanhin     -       Surkein       -         Uusin
Vanhin       -         Surkein         -         Uusin
En itse mitenkään järisyttävän innoissani tästä ole, mutta olen iloinen ettei MGA luovuttanut Brtazien suhteen vaan päätti yrittää vielä. Useiden tyttöjen mukana tulee ilahduttavia yksittäisiä asusteita (esim. olen ihan super ihastunut noihin Rayan hampparikenkiin!) mutta en tiedä riittääkö se. Ainoa nukke minkä hankin n. 85% todennäköisyydellä on Study Abroad Sasha.

Kertokaa ihmeessä mitä ajatuksia uudet Bratzit - ja MGA:n jatkuva räpistely
näiden nukkejen kanssa - teissä herättää! 

27 kommenttia:

  1. Mua ei ole ikinä kiinnostanut Bratzit, eikä näköjään kiinnosta nytkään :D Tykkään kyllä joidenkin noiden uusien vaatteista ja jos ne sopii esim. MH tai EAH vartaloille niin sitten voin harkita vaatepakettien tms. ostamista.

    Mua kiinnostaakin tällä hetkellä ne MGA:n valmistamat Project MC² nuket, joku niissä vaan viehättää. Yritin kyselläkin niiden Suomeen tulosta, sain vastaukseksi jotain näistä uusista Bratzeista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mitä ihmettä?? Kyselit Project MC²:stä ja sulle vaan mainostettiin Bratzejä? :D Mistä kyselit?

      Poista
    2. Kysyin Amolta, eli maahantuojalta. Ja jotenkin sain sen käsityksen siitä vastauksesta että se tyyppi luuli niiden olevan osa jotakin Bratz linjaa :D

      Mutta uudet Bratzit tulee Suomeen tosiaan syyskuun alussa, toivottavasti niitä fashion packejä tulee myös. Siis jos nyt sattuisivat sopimaan monstereille yms.

      Poista
    3. Ah, hyvin ovat olleet taas informoituina asiakasplavelijat joiden kuuluis informoida muita!

      Poista
  2. Pelkkää inhoa herättää minussa (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuinkas näin? Ällöttääkö sua ylipäänsä siis kaikki Bratzit vai onko nää uutuudet vaan täysin vääränlaisia?

      Poista
    2. Näis uusis on hyvä juttu se, et meikkii ei oo nii pahasti ku vanhoil (ja että paril niist oli vähemä paljastavaa vaatetta päällään, vahinko vain että vaatteet ovat oksettavan rumat!),
      mut siis yleinen syy miks vihaan bratzei on se, et niil on nii järkyttävän isot huulet ja hirveen pieni nenä. + toisinaan hutsahtavat vaatteet.
      Nää on v**** LASTEN NUKKEJA, ei niiden kuulu näyttää prostituoiduilta...!

      Poista
  3. Miusta nää uudet Bratzit on aivan ihania ja tulen varmasti hankkimaan muutaman :) En tiedä johtuuko siitä että olen aina ollut jonkin asteinen Bratz-fani vai mistä mutta olen todella innoissani näistä! Tiedätkö muuten että onko näitä tulossa Suomeen milloin? Mutta tosiaan nuo Bratzit mitä kaupiteltiin niiden vanhojen ja näiden uusien välissä olivat kyllä aika järkyttäviä tapauksia mielestäni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meown mukaan nämä olisisvat tulossa Suomeen jo syyskuussa, eli hyvinkin pian!! :) Itsekin olen ollut Bratz-fani pikkutytöstä lähtien, mutta nuo välivaihe kammotukset saivat ikävästi innokkuuden laantumaan. Ja nyt en uskalla olla liian toiveikas vaikka kokonaan en olekkaan uskoani menettänyt :D

      Poista
  4. Tuntuu, että Bratzit oli todella suosittuja silloin kuin ne tulivat (itse olin ihan innoissani moisista uusista nukeista jotka barbiin verrattuna olivat hurjan mielenkiintoisia mittasuhteineen), mutta nämä viimeisemmät taitavat olla jonkinsortin tekohengitystä merkille. Taitavat Monsterit ja EAH nuket jyrätä aika kovasti markkinoilla.

    Näistä uusista on sanottava, että vaikka Bratzien mittasuhteet ovat aina olleet överit, niin silti minusta näiden jalat jotenkin ovat vähän turhan isot. Naamakin on hyvin pelkistetty siinä missä vanhimpien naamat näyttivät persoonallisilta. Nämä uudemmat eivät siis oikein kiinnosta. Jos haluan niin voin nostalgioida vanhojen Bratzieni kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saattaa jäädä minunkin kohdallani vain vanhempien nukkejen ihailuun, kunhan nyt nään mitä muuta sieltä on tulossa ja kuinka paljon ihastun (jos ollenkaan) sitten kun pääsen näkemään ihan "livenä".
      Itse pidän hirveästi tuosta kenkien koon liioittelusta, se tuntuu siltä kuin tekijät koittaisivat viestittää "pakko mennä eteenpäin, mutta vanhoja hyviä aikoja ei ole unohdettu!" :)
      Kasvot ja meikit on kyllä kieltämättä tylsät entisiin verrattuna, siitä en oikein pääse yli tai ympäri :/

      Poista
  5. Ää.... En nyt itse oikein tykkää näistä.. Joskus pienempänä (7-8 vuotiaana) tykkäsin näistä Bratzeista, mutta ei nyt oikein enää kiinnosta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, niinhän se joidenkin kohdalla menee :/ Eikä näitä oikein enää osaa nähdäkkään samassa valossa kuin silloin nuorempana, nuket on muuttaneet ulkomuotoaan niin paljon (ja tietysti sitä omakin silmä mieltyy eritavalla kun vanhenee).

      Poista
  6. Itselläni on vain vanhoja Bratzsejä (nykyään kaikki muokattu) sekä muutama hieman uudenpi ,mutta silti niitä on 20! Kun näin tuon ekan kuvan olin että tuoltako ne näytää nykyään .. .

    VastaaPoista
  7. Njah, en ole koskaan välittänyt bratzeistä. Minusta tuo "surkein" on hienoin.. Jalat ovat minmusta niin suuret muilla. Eikä ne kasvotkaan mitään suosikkejani ole.
    Minulla ei ole mitään vastaan bratzfaneihin, en vain välitä niistä :/

    http://hirvioidentalo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miunmielestä taas just se jalkojen suuruus on se mahtava juttu tässä. Se on se spesiaali, uniikki juttu mikä erottaa Bratzit kaikista muista ja tekee niistä erilaisia :)
      Mutta myönnän että lapsuuden kultaiset muistot saattaa ikävästi sumentaan meikäläisen arvostelukykyä tän asian suhteen! :D

      Poista
  8. Bratzeillä tuli lapsena leikittyä, nykyään oon vieny nukeilta kaikki tavarat monstereille. :''D Lähinnä uutuudet kiinnostaa juuri vaatteiden ja asusteiden takia, että mitä voisin niiltä pölliä nukeilleni, itse nuket ei kiinnosta enkä tykkää niiden huulista tai kasvoista. ^^''

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvot on kyllä selvästi haittapuolinäissä nukeissa, mutta jos oon ymmärtänyt oikein niin aika paljon tulee kauppoihin (siis ainakin ulkomaille) noita uusia vaatepakkauksia, mitkä saattaa olla kivoja JOS ne nyt sitten sopivat mitenkään päin esim MH/EAH tytöille :)

      Poista
  9. Mä ihan innostuin näistä uusista Bratzeista ja ihan mukavaa, että tekevät comebackin! :) Niiden mukana tulee kaikkea ihanaa pikku tavaraa!
    Pistin heti pari tilaukseen jo ihan mielenkiinnosta. Taidan olla kyllä vielä ihan se sama pikkutyttö, jonka ehdoton lemppari oli Chloe, kun Chloe meni ensimmäisenä tilaukseen, ja Sasha :) hehe. Noh katsotaan mitä mieltä sitten olen, kun saan nämä kaksi käsiini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sun lemppari oli "Angel"? Miun ehdoton suosikkini oli Sasha! Mut niitä löyty kyllä miulta loppujenlopuksi aika vähän kun niitä ei ainakaan meidän lähikaupoissa näkynyt läheskään yhtä paljon kuin kaikkia muita hahmoja :/ Enhalua edes ajatella mikä mahtoi olla syy...
      Innolla jään odottamaan postaustasi näistä uutukaisista sitten! Ja kerro sitten heti kun tiedät että onko ne vaatteet sopivia muille nukeille?

      Poista
  10. Minua eivät Bratzit kiinnosta ainakaan tällähetkellä, mutta kukatietää tulevaisuudesta. Hampparikengät ovat tosi herkulliset, mutta nukkien naamataulu häiritsee liikaa. Huulien kokokaan ei miellytä.

    -Pussiahma-

    VastaaPoista
  11. Itse olen Bratzien suhteen suht neutraali, eli en ole oikein puolesta enkä vastaan. Toivottavasti näiden uusienkin nukkejen vaatteet käyvät monstereille :D

    Onnittelut tytöille nivelletyistä polvista :)

    Ja vielä pakko sanoa, että nuo Cloen pisamat on ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nivelletyt polvet on tosi piristävä uutuus, olisi tietysti ollut kiva että käsissäkin olisi ollut nivellytys mut aina ei voi voittaa!

      Poista
  12. Olen aina pienestä pitäen pitänyt bratzeistä, mutta näiden uusien kasvot ovat jotenkin vähän "halvan" näköiset ja jalat ovat ehkä hiukan liian yliampuvat. Mutta on ihanaa että bratzejä yritetään pitää pinnalla koska niinkuin sanoin, olen pienestä pitäen pitänyt bratzeistä! ^.^

    VastaaPoista
  13. Minun mielestäni uusien Bratzien silmät ovat rumat. Ei niissä mielestäni muuta vikaa ole. Vaatteet ovat ehkä hieman tönköt. Lemmppariksi valikoitui Yasmin ihanien vaatteiden perusteella.

    VastaaPoista
  14. Yyh en tykkää. Näyttää joltain halppisversioilta Brazeistä (paitsi että näillä on nivelletyt jalat?!). Kengät ovat liian (järkyttävän) isot. Luulin että Brazien valmistaminen lopetettiin kokonaan... Vanhimmat versiot ovat minusta parhaimpia koska niiden kanssa olen kasvanut ja ne olivat yksiä lempileluistani pienenä!

    T. Tähtityttö (ent. Iiris) nukkeperhe.blogspot.com

    VastaaPoista
  15. Haluan osallistua Bratz-keskusteluun! Vähän myöhässä :D

    Minä tykkään näistä uusista, minusta juurikin parasta niissä on jättimäiset kengät. Mikki Hiiri tulee mieleen. Tykkään tuosta Hello My Name is Sashasta, ja Selfie Snaps Cloesta. Study Abroad Jaden karvalakki on super liikuttava <3 Jotenkin minusta nuo lapsellisemmat ja viattomammat kasvotkin ovat kivat, ehkä vähän yksitoikkoiset kyllä. Näyttävät enemmän lasten nukeilta nyt. En minä ole koskaan ajatellut Bratzeja "hutsahtavina" tai epäsopivina lapsille, en varsinkaan silloin kun ne olivat uusi juttu. Olihan se ihan selvää, että hahmot olivat teinejä, tuolloin siis itseäni vanhempia, ja sellaisia epärealistisia, fantastisia. Ihmettelen vanhempia, jotka ovat niin huolissaan mitä vaikutteita lapset muka nukeista saavat. Ei lapset ole tyhmiä. Kyllä ne erottaa todellisuuden leikistä.

    Tykkään siitä miten nuket on nykyaikaistettu, vaatteet ja asusteet ja mukana tulevat tavarat on ihan nykypäivän kuumia juttuja, minusta se on coolia. Näistä nukeista on hauska sitten vuonna 2085 seurata, miten ajat muuttuu, jos vain jaksavat valmistaa näitä niin kauan. 2000-luvun alussa niillä oli cd-soittimia, nykyään älypuhelimia ja selfiekeppejä. I like.

    Mutta olisivatpa laukut yhä kankaisia, eikä muovisia. En tykkää yhtään muovilaukuista.

    VastaaPoista