12.7.2015

Why so tense, Potter?Älkää suotta vaipuko epätoivoon, Dracosta on tulossa lisääkin kuvia kunhan elämä vaan antaa myöten. Tänään oli kerrankin energiaa/aikaa käydä räpsimässä kuvia ja tottakai sade sitten yllätti heti kun ulos pääsin ja kuvasaldo jäi hyvin vähäiseksi! 

Oon kohta lähdössä Tukholmaan pyörähtämään ja kun palaan sieltä alan valmistautua muuttoon, joten olen nyt edellisen viikon ajan käynyt talon kaikki nurkat ja nyssäkät läpi ja yrittänyt hankkiutua eroon turhasta roinasta ja ylimääräisistä tavaroista jotka eivät ole lähdössä täältä maalta pieneen kaupunkikämppään! Sitä ei edes tajua kuinka paljon on kerennyt hamstrata tavaraa lyhyen elämänsä aikana ennenkuin se on kaikki pakko käydä läpi.
No mutta, en ole täysin unohtanut harrastustani vaikka postailut onkin jäänyt. Juhannuksesta asti on Sweet Screams Frankie pyörinyt täällä odottelemassa paketin avausta ja SS Dracu on matkalla kohti kotia. Sitten ei SS sarjasta puuttuisi kun Abbey :) Myös suunnitelmia uuden Pullip-perheenjäsenen hankkimisesta on, mutta sen täytyy nyt odottaa sinne asti kun pääsen asettumaan uuteen kotiin ja nään miten paljon säästöistä kuluu kaiken oikeasti tarpeelliseen.

Toivon mukaan pääsen Tukholmassa sellaisiin kauppoihin että voidaan vähän vertailla Ruotsin tämänhetkistä nukketarjontaa ja hintoja omiimme, muita postauksia en sitten uskalla luvatakkaan ennen kuin muutto on ohi.

Until next time! 

8 kommenttia:

 1. Oolalaa, Dracohan näyttää ihan Dracolta :D Nuo vaatteet vaikuttavat paljon :D Kuulostaa siltä että sulla on paljon säästössä, mulla ei taas melkeinpä yhtään.. Kai ehkä jotain 70-80€? Mutta puolet ovat Pariisisäästössä, joten käytettävänä vielä vähemmän :D

  http://hirvioidentalo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun olet sitä mieltä! Omasta mielestäni nukesta tulee paljon enemmän mieleen A Very Potter Musicalin Lauren Lopez kuin Tom Felton, mutta eihän se kai haittaa, Draco ku Draco! :D
   Juu, onhan noita säästöjä jonkun verran kertynyt, mutta oon aika kauan tässä jo säästänytkin :) Mukavaa kun muuton jälkeen pääse sitten nauttimaan työnsä hedelmistä ja vähän tuhlaamaan.

   Poista
 2. Voaah! Ihan on näköinen! *_* ♥ Haluu kanssa oman pikku Dracon! >3< Innolla odotan lisää kuvia herrasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun kustomointi hommiin vaan! Ite oon ainakin ollu tosi tyytyväinen, ei oo tullu alkuperäistä William nukkea yhtään ikävä :)

   Poista
 3. Ihana tämä ensimmäinen kuva, mieleeni tulee aivan se kohtaus Liekehtivästä pikarista, jossa Draco istui puussa (lieneekö tässä haettukin tarkoituksella sitä, hmm?). Joka tapauksessa aivan ihana herra, ja ihan on kyllä aidon näköinen! I'm in love <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, sitähän tässä on juurikin haettu takaa, kiva kun huomasit :)
   Siitä sain idea postauksen otsikkoonkin ^^

   Poista
 4. Uih, kyllähän tämä pikkuherra näyttää aivan esikuvaltaan! Jännästi sattui, luen tässä samalla Harry Potter Legenda-kirjaa :3

  -Pussiahma-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^^
   Samainen kirja löytyy myös täältä kirjahyllystä :) On muuten todella mielenkiintoinen opus!

   Poista