15.6.2015

I Love Fashion Clawdeen Wolf


VIH - DOIN - KIN!!

Tajuutteko yhtään kuinka kauan oon halunnu tätä nukkea!? Herranjestas, en ymmärrä mikä siinä sen hommaamisessa oli niin hankalaa. Ihan ihka ensimmäisistä promokuvista asti tiesin että tää Clawdeen on saatava tänne susiperheen jatkoksi ja nyt vasta se on päässyt vitriiniin asti! Kai vaan olin niin pihi että elättelin kokoajan toivoa että löydän sen vielä joskus jostain ihan superhalvalla. No, empä löytänyt. Alle viidenkympin kuitenki jäi joten ihan tyytyväinen olen.







Miun mielestä on aina niin mukavaa kun joillekkin nukeille tehdään erilaisia käsiä. I <3 Fashion Clawdeen on tuplapotti kun toisessa kädessä on violetti hanska ja toinen on tommonen "thriller"- käsi!

Ja tuo sormus! Ai että se on vaan niin hieno, huolisin itsellenikin tommosen (mut hopeisena, tietenkin)

Paljon tulee myös koruja tän nuken mukana. Mustat niittirannekkeet käy myös korviksiksi.

Lime Boombox laukku! Tämän myös huolisin omaan käsilaukkukokoelmaani.


Sitten paketin muut vaatteet

Vihdoinkin sain näistä kengistä myös tän ihanan mustan version. Miulla oli nää aiemmin vaan kultasena kun näitä käytettiin myös Scaris Clawdeenilla.
 Tää susipaita outfit on kyllä miun ehdoton lemppari näistä!



Tämmöstä tällä kertaa.

See you later, alligator!

11 kommenttia:

  1. Mun on kans pakko saada tämä Clawdeen! Rakastan noita vaatteita, mun lempparit on juurikin tuo paita ja shortsit :) Mistä hommasit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti saat kans hommattua pian, suolanenhan se hinta on uudesta nukesta mut ei kyllä kaduta yhtään. Ärsyttävää kun kukaan ei myy käytettynä koko settiä :/
      Bongasin omani vissiinkin brittien ebaystä.. vai oisko ollu ihan usasta? Nyt en oo satavarma, mutta ebaystä kumminkin.

      Poista
  2. onpa hieno clawdeen! kaikki nuo asut ja asusteetkin ovat tosi upeita <3

    VastaaPoista
  3. Aivan mahtava Clawdeen! Toi susipaita ♥ Mustakin tää nukke on tosi ihana. Taitaa kuitenkin jäädä kauppalistalta pois.

    http://hirvioidentalo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Awww, miten suloinen ja ihana Clawdeen! ♥♥ Onnea uudesta neidistä. :)

    VastaaPoista
  5. Onnittelut uudesta nukesta! Ihania vaatteita, tuo susipaita on mahtava! Harvemmin kun Monstereilla on tuontapaisia printtipaitoja. Nuken hiuksetkin ovat mahtavat!

    Sanotaanhan, että hyvää kannattaa odottaa ;3

    -Pussiahma-

    VastaaPoista
  6. Upea Clawdeen! Pakko itsekin ihastella tuota susipaitaa, liian ihana.

    VastaaPoista
  7. Tämä on minunkin Wanted-listalla, tuo susipaita on vain niin paras! Ja alle 50€ on ihan hyvin, ei oikein halvemmalla löydä mistään, olen yrittänyt itsekin katsella

    VastaaPoista
  8. Voi vitsi, toi stereolaukku on niin nollaria :D Mutta oho, toi susipaita on sika hieno! Tosi söpö toi minikoossa tehty printti. Muutenkin todella kiva Clawdeen, kuvittelenko vain vai ovatko silmät isommat kun noilla kahdella muulla?

    VastaaPoista
  9. Tämä on tosi vanha postaus periaatteessa mutta nyt olen tämän vasta lukenut:D Kysyisin vaan että miten olet saanut New scaremester clawdeenin hiukset noin normaalin näköiseksi ja ''pöyheämmiksi''. Omalla kappaleellani hiukset ovat milteinpä päätä myöten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten New Scaremester esittelypostauksessa (laitan linkin alle jos kiinnostaa) näkyy, miun NS Clawdeenilla oli hirvittävät määrä tehdaslakkaa hiuksissa mikä piti nuken kampausta ikävästi päätä myöten. Harjasin hiukset tiheäpiikkisellä kammalla ensin kauttaaltaan niin, että pääsin lakasta kokonaan eroon. Sen jälkeen harjasin hiuksia "vastakarvaan" eli ylöspäin ja lopuksi asetelin sekaisin menneet kiehkurat takaisin paikalleen ja suihkautin hieman omaa hiuslakkaani ettei kampaus pääsisi samantien lätistymään uudelleen.

      http://agitemaria.blogspot.fi/2013/11/esittelyssa-new-scaremester-clawdeen.html

      Poista