22.2.2015

Se sarvipää josta puhuin aiemmin...

... Olisi varmaankin helpompaa nimetä näitä kustomointi aiheisia postauksia jos keksisin näille kustomoiduille nukeille nimiäkin joskus!

No mutta, asiaan:
Pyörittelin tätä sarvipää (Luciferin enkeli) idistä päässäni pitkään ennen kun rupesin saamaan jotain aikaiseksi. Kesti päättää, että valitsenko valmiiksi punatukkaisen nuken vai menenkö ihan kasvojen mallin mukaan ja aloitan niin sanotusti kokonaan alusta. Lopulta Operetan tatuoinnit ja kasvokuviointi vei voiton.

Käytin pohjana PD OperettaaHommaa ei oo viety täysin päätökseensä vielä. Taikasauvaan ja vaatetukseen tulee varmasti jossain vaiheessa tulevaisuutta muutoksia. Nyt oon vaan niin innoissani pari päivää sitten saapuneista kuiduista sun muista kustomointitarpeista, että en jaksa enää tähän neitiin panostaa vaan tahdon jo päästä tekemään jotain kokonaan uutta! 

19 kommenttia:

 1. Oi ihana uusi custom ! ♡ Minulla ei vieläkään mitään custom intoa tai monsteri intoa ole ollut ( mutta pullip nukkeihin on .. ) Mutta on aina kiva katsella näitä sinun postauksiasi '3'
  Neidistä tuli kyllä ihana ! Nuo sarvet ovat niin upeat ja nuo kuvioinnit on maalattu tosi hienosti nukkeen ! *Q*~ ♡

  ~Siniapila~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, miustakin on mukava katsella muiden kustomeja vaikka ne olisikin sellaisiin nukkeihin tehty jotka ei kuitenkaan itteeni kiinnosta. Se on ihan mielenkiintosta nähdä mitä immeiset keksiikään tehdä :)
   Kiitän ihanista kehuistasi!

   Poista
 2. Wow miten upea custom! *__* ❤ En vaan voi käsittää miten jotkut sitten osaavat :D Kaikki yksityiskohdat ja maalaukset... Ei voi kun vaan hehkuttaa, todella hieno lopputulos :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omasta mielestä on vielä paljon matkaa todella tarkkojen yksityiskohtien tekemiseen, mutta kaiken kaikkiaan oon ihan tyytyväinen siihen miten onnistuin tän nuken kanssa, kiitos :)

   Poista
 3. Upea :) Multa löytyis muuten yks Clawdeen, jota en halua pitää hyllyssä kun sen hiukset on niin karmeet. Jos tarviit nukkea customointipohjaksi , voi pistää tarjousta tulemaan ;) ainiin, Norstar muuten lopetti toimintansa :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopetti toimintansa? Mitä ihmettä? :0
   Mutta tosi upea customi! Jotenkin vaan aivan upea!!~

   Poista
  2. Kiitos tarjouksesta :) Mutta tällä hetkellä kustomointia odottaa sen verran iso läjä (Skelita, Lagoona, CAM Insect, Bloodgood, Spectra ja Frankie) että kun saan kaikki pois alta niin oon varmaan niin korviani myöten täynnä tätä hommaa että tarvitsen lomaa!

   Ja tosiaankin Roksia kompatakseni, mitä ihmettä? Tiedätkö mikä oli syy tai kuka tästä eteenpäin hoitaa näitä Monster High asioita?? O_o

   Poista
 4. Wow!:O Tosi hieno :DD Siis... Mun piti oikeen katsoa et onko tuo se sama Operetta... :o Niin hieno siitä tuli...

  VastaaPoista
 5. Oi vau! Tykkään sarvista! <3
  Ja tatuoinneista kans~

  VastaaPoista
 6. Tää on tosi makee :D<3
  Miten oot muuten tehnyt noi jalan viillot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,
   Kuumalla neulalla sulatin, sen jälkeen viilasin ylimääräset tursokkeet pois ja sitten korostin mustalla mattamaalilla :)

   Poista
 7. Wau! Spectran vanhat kengät ovat upeat! Kauniit! Arvet mustana on tosi siistit :D

  http://hirvioidentalo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Uuuu, todella hieno kustomi! O__O Kuuma pakkaus :D Sä osaat!!

  VastaaPoista
 9. Oho, Operetasta tuli hieno. :3 Hienosti kustomoit hänet! ^^

  VastaaPoista
 10. Todella mahtavannäköinen! *u*

  VastaaPoista