11.11.2014

Monsters & Music 2

Jos et ole vielä käynyt tsekkaamassa aiempaa osaa, klikkaa tästä!
Kyllä... Olen tuskaisen tietoinen siitä, että suurin osa musiikista mitä kuuntelen/käytän näihin on sitä niin kutsuttua Massa Ulostetta. Ja kyllä, ymmärrän hyvin jos tämän tapaisten blogipostauksien lukeminen on sellaisen ihmisen mielestä tuskallista joka on tottunut kuuntelemaan hieman laadukkaampaa, ei näin rahalta haisevaa tuotantoa. Just bare with me, tämä on minun käsitykseni musiikista.
Osa käyttämistäni kappaleista on sellaisia etten pidä niistä oikeasti itsekkään, mutta sanoitusten osuvuuden takia olen ne sitten kuitenkin mennyt ja valinnut.
Jos lemppari musiikista syntyy kommenteissa keskustelua (mitä en siis mitenkään kiellä, päin vastoin!) pyytäisin ettei kenenkään kommentoijan musiikkimakua arvostella epäkunnioittavasti.
Kiitos!

8 kommenttia:

 1. Hauskaa! Nuo kappaleet sopivat varmasti nukkeihin. Tosin iPadini ei anna minun kuunnella noita musiikkeja.
  T. Ninja-sieni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, toivottavasti voit myöhemmin kuunnella ne jostakin muualta :)

   Poista
 2. ihania nuo kuvat ja kappaleet ovat juuri heille sopivat ; D Itselläni on tuo Thousand ears nightcorena kännykässäni : )
  T:Siniapila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nightcore on kyllä hyvä keksintö. Itse tosin elin siinä olettamuksessa että niitä versiota tehdään vain semmosista vähän synkemmistä/pelottavimmista biiseistä? O_o En ole ihan tän nightcore allon harjalla :D

   Poista
 3. Todella hienosti nukkeihin sopivat biisit! ^^ Jep, mäkin tykkään ns. massa ulosteesta aika paljon. :'D Oikeastaan miltei kaikki musa menee minulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsekkin pitäisin omaa musiikkimakua melko kaikkiruokaisena :)

   Poista
 4. Ihania kuvia ja hyvin sopivat kappaleet! c: Minäkin kuuntelen musiikkia hyvin laidasta laitaan ja pidän juuri tällaisesta musiikista! Thousand years on ollut jo pitkään yksi monista lempikappaleistani! ^w^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle Christina Perri ei ole ollut koskaan mitenkään kovin lähellä sydäntä, mutta mielestäni tuohon Cupidin teemaan se uppoaa aika mukavasti :)

   Poista