6.6.2014

Norstar VS Agite 7

Jos tahdot perehtyä tähän tahtojen taistoon niin aiemmat postaukset löydät näistä linkeistä -->
Norstar VS Agite
Norstar VS Agite 2
Norstar VS Agite 3
Norstar VS Agite 4
Norstar VS Agite 5
Turhauttava väliaika postaus Norstarista
Norstar VS Agite 6


Tällä kertaa vastaus tulikin yllättävän nopeasti, mutta lähettämääni kysymystä ("Miksi muut saavat korvaukseksi reklamoimansa määrän nukkeja ja minä en?") ei oltu otettu huomioon lainkaan ja vastaus kuului kaikessa yksinkertaisuudessaan näin:

"Hei,


Lähettäisitkö vielä osoitteesi, jonne voimme tuotepaketin lähettää kiitoksena antamastanne palautteesta.

Best regards,
NORSTAR OY
Anna"


Hakkaan päätä seinään täällä näiden idioottien takia!
~AgitéMaria

7 kommenttia:

 1. Voi helvetti, mulle ei tullut yhtään mitään! Vi*uttaa ihan sairaasti.
  Eli ne ei siis aio vastata mitenkään enää kyselyihin tms. vaan lähettää suorilta sen "pienen tuotepaketin". Eli saat jotain muovipusseja ja kertakäyttökuppeja. Niistä onkin paljon iloa.... Me ei sit saada näköjään edes niitä, voi harmi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä aikamoista peliä :D
   Itse lähetin vastaukseksi vain saman kysymyksen uudelleen ja pommitan sillä niin kuan kunnes joku oikea ihminen sen lukee ja siihen suostuu vastaamaan. Vaikkei minulla oikeutta korvaaviin nukkeihin olisikaan, on silti varmasti oikeus tietää MIKSI!

   Poista
  2. Niillä tosin on jo meidän osoite, että en tiedä johtuuko siitä?!
   Mä kysyin niiltä että onko "pieni tuotepaketti" niiden mielestä kohtuullinen hyvitys 1,5 vuoden jälkeen, jonka aikana tein sen hiton listan (turhaan) ja sitten ne vielä ignoorasivat mut täysin yli puolen vuoden ajan... että joo.
   Näköjään Anna ei osaa lukea yhtään sen paremmin kuin Kirsikään :D

   Poista
 2. Mulle tuli tänään paketti Norstar OY:ltä, vaikka en ole suostunut yhtään mihinkään! Mitä helvettiä?!

  Paketin sisältö: kertakäyttölautaset 10 kpl, MH sukat koko 31-34, pinkki MH t-paita ilmeiseti n. 9-10 vuotiaalle, pussilakanasetti, 3 nukkea: Scaris Skelita, Ghouls Rule Clawdeen (molemmat meillä jo olikin) ja kaikista paras: Ever After High Legacy Day Apple White! :D LD Apple oli oikeasti kiva yllätys, meillä ei sitä vielä ollutkaan :) Harmi kun eivät lähettäneet muitakin EAH nukkeja, vaikka just LD Raven ja Briar...

  Mitä mun nyt pitäisi tehdä? Luovuttaa?! Tuo oli paljon parempi paketti kuin viimeksi, mutta olisi pitänyt olla vieläkin parempi. Niin paljon aikaa ja vaivaa vienyt koko homma kuitenkin. Mutta ainakin nyt tiedät kannattaako antaa osoite vai ei... :D

  Meillä tyttö ei vielä tiedä paketista, katsotaan mitä sanoo. Eiköhän se tuosta Applesta ainakin innostu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaahan tuo sentään paremmalta kuin aikaisemmin, mutta Alien-Chanin hyvitykseen verrattuna tietysti yhä tosi epäreilu. Sitten kun ottaa huomioon vaikkapa MH-keräilijät jotka inhoavat yli kaiken EAH-nukkeja :D Tahtoisin nähdä niiden ilmeen kun luulevat vihdoin saavansa kunnon hyvityksen ja paketista pongahtaa Apple White!

   Poista
  2. Mä luulen että tuo Apple tuli sen takia kun itse ehdotin että huolin korvaukseksi myös EAH-nukkeja :D Että ihan kiva kun edes vähän kuunteli :) Sen takia se olikin yllätys kun en uskonut että suostuvat yhtään mihinkään :D
   Ajattelin vaan että kun EAH ei ole oikein ottanut tuulta alleen täällä Suomessa, niin ehkä lähettävät vähemmällä kitinällä niitä. Monster High on kuitenkin niiiiin paljon suositumpi.
   Muutenkin ihmetyttää tää korvaushomma, tuntuu että tarkoitus on se että KENELLEKÄÄN ei tule hyvä mieli...

   Poista
 3. Minulle annettiin se "pieni tuotepaketti", sain liimaista nukkeani paljon arvokkaamman nuken ja mh-eväsrasian. Olen tyytyväinen.
  -Ohralehti

  VastaaPoista