23.3.2014

Venus & Venus

Vanhoja kuvia Basic -ja Ghoul's Night Out Venuksesta joita en ole muistaakseni julkaissut ainakaan täällä blogin puolella aiemmin. Pahoittelen jos kierrätän samoja kuvia, mutta ymmärtänette varmaan etten jaksaisi tsekata kaikkia vanhoja postauksiani läpi!
Kokeilin Weronikan  vinkkiä käyttää Bloggerissa JPEG kuvien sijaan PNG kuvia ja ainakin minun mielestäni tämän postauksen kuvat näyttävät selkeämmiltä.
Kumpaa kuvamuotoa te muut käytätte/suositte?~AgitéMaria

13 kommenttia:

 1. Vou, ihan kauheen upeita kuvia! ♥.♥

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia ja tuo laatu on todella hyvä! Kiinnostaisi kyllä tietää, miksi ihmeessä blogger hylkii jpg-kuvia. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloggerissa nyt on niin paljon kaikkea muutakin vikaa ettei sinällään hämmennä, että jpeg muotoisten kuvien laadun pilaaminen on yksi niistä :/

   Poista
 3. Voi mitä kuvia, Venus on mahtava ♥ Himottaa hieman liikaakin tuo GNO versio, miksi sen pitää olla noin upea? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin sillon ihan samaa, ja pakkohan se oli hankkia :D

   Poista
 4. aika upeita kuvia! Itse yleensä käytän sitä muotoa mihin kuvat tallentuvat automaattisesti kun siirrän ne tietokoneelle. ja se taitaapi olla jpeg. En jaksaisi sitten alkaa erikseen muokkaamaan kuvia png muotoon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ymmärrän ton kyllä. Miullakin meni paljon aikaa niiden kuvien muuttamisessa. Varsinkin kun en ollut sitä aikaisemmin tehnyt enkä voi väittää olevini mikään tekniikan ihmelapsi! :D
   Ensin kopioin alkuperäiset kuvat ja tallensin ne uudelleen eri muotoisena, MUTTA kuitenkin samaan kansioon missä alkuperäisetkin kuvat olivat. Sitten minulla oli tuplamäärä täysin samannäköisiä ja nimisiä kuvia ja jouduin tarkistamaan jokaisesta kuvasta erikeseen muodon jotta sain png:t eroteltua jpegeistä!

   Poista
 5. Todella ihania kuvia nwn
  Itse lataan kuvat jpg muodossa:)

  VastaaPoista
 6. Suloisia kuvia! :3
  Miten se toinen muoto vaihdetaan tai häh? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie vaihdoin näiden kuvien muodon siinä vaiheessa kun pienensin kuvan kokoa paintilla (koska Blogger ei suostu lataamaan niin isoja kuvia kun järkkäri ottaa -.-' )
   Kun olen tehnyt paintilla kaiken mitä haluan, valitsen "tallenna nimellä" ja kun se kysyy minne tallennetaan ja aukaisee tiedostot ni siellä ikkunan alareunassa lukee allekkain ensin ""tiedostonimi" ja sen alla "Tallennusmuoto" ja siitä jälkimmäisestä kun klikkaa ni voi valita minkälaiseen muotoon sen tahtoo laittaa.

   Poista
 7. Voisitko liittyä lukiakseni tai edes tsekata uuden blogini? Kommentointikin olisi kivaa :)

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia, kovin mystinen tunnelma! <3 ^w^
  Käytän PNG-muotoa, koska JPEG on kovin rajoitettu muoto, se vähentää pikselimääriä automaattisesti joka tallennuskerralla: jos kuvat tulevat ulos kamerasta JPEG/JPG muodossa, ja niitä muokkaa ja tallentaa uudestaan samaan muotoon, niin pikselikato pahenee. PNG muoto säilyttää pikselit, mutta on usein kooltaan JPGtä isompi. JPG muotoon tallentaessa kannattaa pitää silmällä kuvan resoluutiota, 300 tai isompi on hyvä koko. (Photoshopissa helppo tarkastaa)
  Jos järkkäristä saa säädettyä kuvat tulemaan ulos RAW tiedostoina, ovat ne jo silloin hyvätasoisempia kuin JPG muodossa. : D *en ole ammattivalokuvaaja enkä välttämättä osaa oikeita termejä, mutta noin minnuu on neuvottu* ^^''

  VastaaPoista