8.1.2014

Avautuminen

Nyt on pakko päästä avautumaan tästä asiasta.

En halua tällä viestilläni tietentahtoen provosoida enkä pahoittaa kenenkään mieltä, joten jos otat asiat helposti henkilökohtaisesti niin älä lue eteenpäin.

Tämä on jokaiselle tietysti ihan henkilökohtainen mielipideasia, mutta itse en ymmärrä sitä että joka kerta kun nukkeperheeseen saapuu joku uudenlainen nukke, on sille omistettava kokonaan oma bloginsa. En yleensä koskaan ala lukea niitä uusia blogeja mitä sikiää vanhojen ja alkuperäisten rinnalle vain yhden nuken takia. Tajuan, ettei jokaista kiinnosta samanlaiset nuket ja että siksi on kaiketi "järkevää" perustaa erilliset blogit kaikille. Minusta se on turhaa ajan haaskausta.
Luen blogeja paljon enemmän niiden kirjoittajien perusteella kuin sen minkälaisia nukkeja kyseisellä bloggaajalla on. Itse omistan nukkeja tällä hetkellä neljästä (pian viidestä) eri kategoriasta ja olisin kiinnostunut vielä ainakin kahdesta uudesta eikä minulla ole pienintäkään aikomusta perustaa jokaiselle kategorialle omaa blogia!
On ärsyttävää ja rasittavaa lukea 100 eri blogia vain siksi että jokainen bloggaaja josta on kiinnostunut kirjoittaa vähintään kahta blogia yhtäaikaa -.-'

Minun nukkeni ovat ainakin kaikki yhtä suurta perhettä ja mahtuvat vallan mainiosti yhteen blogiin. Sopu sijaa antaa!
~AgitéMaria

15 kommenttia:

 1. Samaa mieltä! Jos on ensin ollut monsteriblogi, ja tekeekin rinnalle vaikka EAH-blogin (jos sulla on yksi EAH-nukke), niin se jää kuitenkin yleensä vähemmälle päivittelylle... Harvoin siitä saa koskaan aikaiseksi niin paljon kuvia/juttua, että kokonainen blogi toimisi. Ja ei ole kovin vaikeaa skipata postausta, joka käsittelee itselle ei-kiinnostavaa nukkesarjaa. :)

  VastaaPoista
 2. Itse tein pullip-blogin, koska pullippeja tulee tänne muuttamaan enemmänkin (tällä hetkellä heitä on jo kaksi) ja halusin pallopäille oman blogin lähinnä kuvatarinan takia. Lisäksi tietenkin monet ihmiset ovat joko tai, monia kiinnostavat vain pullipit. Sitten taas toisaalta mh-blogi meinaa välillä jäädä varjoon, koska motivaatio kuvata mh-nukkeja on ollut viimeaikoina matalalla. Jos postaisi alunperin mh-nukkeja käsitelleeseen blogiin pelkkiä pullip-kuvia, kukaan ei tykkäisi siitäkään.

  Jos painottaisin nukkeiluani pelkkiin kuviin, olisin varmaan pitänyt kaikki nuket samassa blogissa, koska useamman blogin pitäminen on omalla tavallaan hankalaa ja aikaa kuluu enemmän. Toisaalta sitten tietyissä rajoissa voisin sekoittaa nukketyyppejä: jos hankkisin esimerkiksi bjd:n, se menisi varmaan pullip-blogiin ja mahdolliset ea:t olisivat mh-blogin juttuja. Näin saa rajattua kalliimmat ja kohtuuhintaiset nuket eri paikkoihin, joista sitten asiasta kiinnostuneet löytävät kuvia. Vähän plusmiinus-juttu.

  ...Oho, ja yritin mukamas olla ottamatta henkilökohtaisesti :DD Apua, anteeksi ihmeellisestä kommentista... Kaunis kuva pullip-neitokaisestasi muuten, katsoin jo hallintapaneelissa että wau mikä kuva ^^ ihanat värit ja valo, eikä supersöpö nukkekaan vähennä kuvan ihanuutta :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos otitkin henkilökohtaisesti niin ei se ainakaan päällepäin näkynyt. Ihan asiallista tekstiä, kaikilla on oma mielipide ja sinulla on kaikki oikeus näyttää oma kantasi aiheesta! :)
   Ja oikeastaan olen kanssasi aika paljon samaa mieltä. On ihan ymmärrettävää ettei tahdo menettää MH bloginsa lukijoita vain siksi että huvittaa juuri tällä hetkellä kuvata enemmän Pullippeja.

   Poista
 3. \o/ AGREE! Kiva kun joku uskaltaa sanoa mielipiteensä ääneen :)

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä & sama juttu. Sain juuri uuden zombinuken ja uusimassa postauksessani esittelen hänet - samanlailla kuin monsterinkin :-)

  VastaaPoista
 5. Olen aikalailla samaa mieltä, mutta mielestäni se on ok jos on erikseen pullip ja mh blogi, juuri noista Silveryn kertomista syistä.
  Itse olen heikko lenkki ja alan lukemaan kaikkia kiinnostavia blogeja, nytkään en tunne lähes yhtään lukemaani blogia nimellä:D No, kukin tavallaan:)

  VastaaPoista
 6. Onko Norstar ollut vieläkään missään yhteydessä? Itse oon kuullut sieltä suunnasta viimeksi 2,5 kk sitten, aika hiton törkeetä toimintaa! Pistin taas toissapäivänä viestiä, vastaavatkohan siihenkään? MENEE HERMOT!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kuulunut >:(
   Laitoin loppuvuodesta viestiä missä tiedustelin, että mahtaakohan tämä homma nyt venyä vuodenvaihteenkin yli, enkä vielä tähänpäivään mennessä ole kuullut vastausta siihen kysymykseen...

   Poista
 7. Samaa mieltä! Jos ehkä (tulevaisuudessa) hankin Pullip nuken, niin en tee sille omaa blogia. Parempi on olla samassa blogissa. ^^

  VastaaPoista
 8. Ihana pullip ^^ Ja sie oot taitava kuvaaja!

  VastaaPoista
 9. Mua se ei haittaa, jos tekee niin. Mä oon tehny niin kerran, mutta nykyään mulla on Monster Highit ja Pullipit samassa, vaikkei monstereita melkein ikinä edes näy..

  VastaaPoista
 10. Mulla on pullip ja Mht samassa blogissa :) Ihana Pullip muuten :3

  VastaaPoista
 11. Tekeekö jotkut oikeasti noin? :o Itselläni on vasta perustettu nukkeblogi, mutta aion kyllä tunkea asiat kaikista nukeistani sinne.
  Ihana Pullip! Jäin seurailemaan blogiasi! :)

  tässä oma blogini jos kiinnostaa: nukkeilua.blogspot.fi

  VastaaPoista
 12. Mmm.. Silloinkun tilasin ensimmäisen pallopääni, Ajatus oli pitää nuket samassa blogissa, mutta sain _NIIIN_ paljon valitus kommentteja, että päätin oman blogin tehdä molemmille :D
  Toisaalta en itsekkään näe järkeä esim. EA-nukkejen ja MH-nukkejen omissa blogeissa, ne kuitenkin niin saman tapaisia nukkeja, samaa hintaluokkaakin... :)
  Tottahan se on, joitkut Pullip kerääjät, niitä ei kiinnosta pätkän vertaa MH-nuket se kai tekee sen että ihmiset tekevät Pullipeille ja MH-nukeille erinäiset blogit, ja se toimi minullakin syynä, totta kai se taas harmittaa että Silloin molempiin blogeihin tulee harvemmin postauksia... :/
  Mutta ymmärrän pointtisi, itselläni ei ole niin väliä ovatko kaikki nuket samassa vaiko erissä blogissa, luen kuitenkin niitä ja ne postaukset jotka ei kiinnosta, nehän voi jättää väliin ? :D
  Mutta joo :)

  VastaaPoista
 13. Samaa mieltä. Haluan pitää kaikki nuket samassa blogissa:3
  T. Ninja-sieni

  VastaaPoista