28.10.2013

Mystixx Vampire: Kalani

Olen saanut nukkeperheeseeni täysin uuden tyylisen edustajan. Mystixx nuket on Playhutin tuotantoa ja vampyyrien lisäksi saatavilla on ainakin  zombeja ja grimmejä (? en ole varma miten tuo viimoinen taivutetaan, tai mitä se ylipäänsä edes on)
Muista en tiedä, mutta Mystixx Vampyyrien ideana on se, että päivisin nukke on tavallinen koulutyttö ja aina öisin vampyyri. Nukke on melko edullinen esim MH-nukkeihin verrattuna, sillä se on halvempi kuin tavallinen Monster High nukke, mutta paketissa tulee periaatteessa kaksi nukkea.
En itse ollut mitenkään erityisen kiinnostunut tästä ideasta ja tämä Kalani jonka sitten päädyin ostamaan olikin ainut kaunis/kiinnostava koko poppoosta (myös grimmit ja zombiet mukaan lukien)

Pakkaus sisältää nuken, harjan, kaksi peruukkia ja kaksi asukokonaisuutta. Vihdoinkin nukke jonka mukana ei tule turhaa käsilaukkua eikä typerää lemmikkiä!
Paketti on mielestäni melko tyhmästi suunniteltu. Käyttämättömän asukokonaisuuden kanssa ei tarvitsisi olla tuota retardin näköistä pahvipäätä, kaikki kyllä ymmärtää että paidan ja peruukin väliin tulee yleensä pää! :D
Kroppa on hyvin saman mallinen kuin Monster High nukeilla, mutta nivellyksiä ei ole. Olkapäissä ja lonkissä ei ole pallonivellystä, joten niitä ei pysty liikuttamaan sivusuuntiinkaan. Raajat ovat pehmoista muovia ja sisällä on ilmeisesti rautalankaa tai jotain vastaavaa sillä kädet ja jalat taipuvat jonkin verran. Muuten liikuntakyky on sama kuin vanhan ajan Barbeilla konsanaan.


Seuraavaksi kuvassa tämä karmaiseva ratkaisu kysymykseen "kuina tehdä yhdestä kaksi?" :D Kyllä, tämä erehdyttävästi Harry Potter ja Viisasten Kivestä tuttua Pimeyden Lordia muistuttava ällötys selittää miten paketissa tulee periaatteessa kaksi nukkea.
Ilokseni kuitenkin huomasin, että kun peruukin laittaa nukelle päähään, ei toisten kasvojen olemassaoloa pysty päättelemään mitenkään :)


Seuraavissa yritin ottaa kasvoista kuvia monista eri kuvakulmista näyttääkseni, ettei toiset kasvot näy tosiaankaan mistään
Ja tässä vielä Kalanin "tavis" puoli. Peruukki on näissä kuvissa hieman sottainen kun se on väkivaltaisesti juuri revitty ulos paketista enkä tajunnut sitä pahemmin siistiä ennen kuin otin kuvat :/


(Ghoulia Yelps look)Mystixxin vaatteita voi käyttää Monster High nukeilla ja toisinpäin. Monstereille Mystixxien vaatteet ovat oikein istuvat ja hyvän kokoiset

 mutta MH vaatteet eivät mahdu Mystixxille ihan yhtä hyvin.


Kiitos muuten Jasminaattorille jonka blogista löysin tämän Mystixx Kalanin, ilman häntä en olisi päässyt laajentamaan repertuaariani uusille tahoille :)
Voitte klikata tästä jos teitä kiinnostaa tuo kyseinen postaus, missä noita Mystixxejä esitellään enemmänkin.

Tahtoisin mielelläni myös kuulla teidän mielipiteitänne tästä uutuudesta :)
~AgitéMaria


EDIT: Ainiin, unohdin mainita että tämän nuken mukana ei tule standiä, mutta on vyötäröltään saman kokoinen kuin MH:n tytöt joten Monster High standi kelpaa mainiosti.

9 kommenttia:

 1. Voldemort! :'D Eiku siis...

  Ihan kiva mutta jotenkin... outo?!

  VastaaPoista
 2. Tuo tavispuoli oli aika söötti mutta muuten minun mielestäni nukke on aika järkyttävä :'D

  VastaaPoista
 3. Minusta tuo on kyllä ihan kaunis, itse pidän enemmän vampyyrina tyttösestä :) mukana tulee paljon vaatteita ja jopa peruukit, wau! Lisää tuollaista~ ;)
  Muuten, nyt on ihan pakko tämän tietämättömän kysyä, että mikä mh tuo vihreä noita mahtaa olla? O.o Vai oletko customoinut sitä? (Veikkaan että olet 8D) Se on ihana. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noidan kroppa on CAM Design Labin mukana tullut ja pää on CAM Witch and Cat pakkauksen noidan pää, kaikki muu onkin sitten minun tekemääni. Muutin vähän meikkejä, re roottasin vihreät hiukset ja väkersin hatun :)

   Poista
 4. Voisikohan tuon peruukin sitten laittaa kaljulle MH-nukelle.. ? :D
  Mutta juu, pidän enemmän uudesta neidistäsi vampyyri lookkina c: Kaunishan tuo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peruukissa on samantapainen nuken pään sisälle työnnettävä tikku niinkuin Monster High CAM nukeillakin, joten CAM nukelle se saattaisi ehkä sopia. Ikävä kyllä en pysty testaamaan sitä :/

   Poista
 5. Voi, minulle tulee myös ihan ekana mieleen professori Orave ja hänen takaraivossaan majaileva Voldemort :---D HYI YÄÄKK, vihasin aina pottereissakin sitä ideaa è___é nukeilla vielä pahempi
  Tuo ihmisversio on aika suloinen tapaus ~ ^_^ Onhan toki tuo vampyyriversiokin ihan siedettävä.

  Pelottavia nämä minusta silti ovat. En uskalla hankkia koska toi pää :___: hyihyihyi

  Roksi: Voldemort :-----D joo miten olisin muistavinani ne sun voldemortjutut...

  VastaaPoista
 6. Mmmhh... Aika... jännä yhdestä kaksi ratkaisu:D Mutta kyllä se ihan hieno on:)

  VastaaPoista
 7. Ihan kiva...Mut en kyl tykkää tosta kaksinaama ideasta.Ja siitä kun ei ole kunnon niveliä!

  VastaaPoista